Previzualizare foto – fotografie originală aici

Zig Zag by Unique Luxury
în Mamaia-Sat

Prețul / m2
de la ‍1 112 € +TVA
Adresă
str. T1 86, Mamaia-Sat

Mai detaliat despre blocuri

Bloc 1
6 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 3 a anului 2021
Bloc 2
6 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 3 a anului 2021

Schițe și prețuri în Zig Zag by Unique Luxury

Prețurile și disponibilitatea actualizate 16 martie 2023.
2 camere
mobilat si utilat integral
89 m2
de la ‍1 112 € +TVA / m2de la ‍99 000 € +TVA
3 camere
mobilat si utilat integral
103 m2
de la ‍1 456 € +TVA / m2de la ‍150 000 € +TVA

Zig Zag by Unique Luxury pe hartă Mamaia-Sat

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţi2 piscine
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportbloc locuințe
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Tip imobilbloc de apartamente

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere

Despre ansamblu rezidențial

O perlă imobiliară amplasată pe malul Mării Negre

Ansamblul rezidențial „Unique Garden Apartments” se află localizat în județul Constanța, localitatea mamaia – Sat, zona Camping-ului „Hanul Piraților”, nu departe de Hotelul „Portobella” și la doar 3 minute față de Marea Neagra.

Ansamblul locativ se învecinează cu o mulțime de pensiuni și hoteluri, are în apropiere cafenele, taverne și restaurante, iar până la cluburile „Loft”, „Le Gara” și „Fratelli” se ajunge în circa 5 minute cu mașina.

De la complexul de locuințe „Unique Garden Apartments” până în centrul orașului Constanța este de parcurs o distanță de 13,7 km. Gara din Constanța se află situată la 14,5 km față de apartamente. Până la parcul acvatic „Aqua Magic Mamaia” se ajunge prin 8,4 km. Și la o distanță de 22,4 km de la complex se află poziționat Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Prezentarea complexului rezidențial excepțional

Ansamblul de imobiliare formidabile „Unique Garden Apartments” apare construit ca o floare proaspătă pe litoralul mării și este prezentat cu un bloc rezidențial de un aspect irepetabil, unde spațiul cotidian este ideal combinat cu natură și romantism. Clădirea locativă este prevăzută cu un regim de înălțime cu 5 Etaje de apartamente de o arhitectură sofisticată cu balcoane deschise și înverzite. Aspectul blocului rezidențial este extrem de atrăgător și foarte neobișnuit, deoarece este asemănător cu un trandafir alb înflorit realizat ca o capodoperă imobiliară.

Casa de apartamente este nu numai frumoasă și ademenitoare dar și dispune de o structură constructivă de un grad înalt de durabilitate și eficiență termică formată din cadre din beton armat. Confortul locatarilor pentru circulația interioară pe vertical este asigurat de către un ascensor de ultimă generație instalat, care funcționează foarte liniștit și este ales de un grad sporit de siguranță.

Pentru toți rezidenții din ansamblul locativ „Unique Garden Apartments” în curtea complexului este amenajată o piscină proprie, unde se vor petrece fericit cele mai frumoase momente ale vacanței Dvs. Pentru parcarea transportului rezidenților și al oaspeților în complexul locativ, locurile de parcare sunt prevăzute subterane și supraterane.

Informații despre apartamentele unice

Pe litoralul Mării Negre sunt prezentate apartamente perfect structurate pe etajele blocului rezidențial „Unique Garden Apartments”, din ferestrele cărora se deschid vederi asupra celor mai frumoase răsărituri și către cele mai ademenitoare apusuri. Apartamentele sunt proiectate cu scheme logic gândite și cu spații la maxim de funcționale și sunt oferite de două tipuri: garsoniere și apartamente cu 2 camere decomandate. Absolut toate proprietățile locative (indiferent de numărul camerelor) dispun de terase generoase cu spații verzi amenajate. Iar locuințele situate la parterul clădirii beneficiază de grădini private, înverzite și generoase.

La momentul predării locuințelor în folosire, acestea sunt finisate în deplin - la cheie. Au instalate toate sistemele, termice, sanitare și electrice. Dispun de placaje interioare cu plăci ceramice (gresie și faianță), cu parchet și beneficiază de tavane și pereți nivelați, tencuiți și vopsiți. În apartamente este condusă țeava de gaze și este branșament la sistemele de alimentare cu apă și curent electric. Iar fiecare unitate locativă se contorizează separat pentru fiecare utilitate și sunt dotate apometre și contoare individuale.

Calitatea și aspectul locuințelor proiectului nou este de marca „Unique Luxury Apartments” și trebuie să vă grăbiți, deoarece în dependență de momentul achiziționării locuinței și nivelul construcției aveți posibilitatea de a profita de metoda de plată în rate direct de la dezvoltator cu zero comision.

Pentru alte detalii legate de construcția complexului și pentru a afla mai multe informații despre metodele de achitare acceptate, despre materialele folosite la finisarea apartamentelor și contactele directe către Dezvoltator, vă invităm să treceți pe pagina web oficială a ansamblului locativ „Unique Garden Apartments”.

Alte site-uri web despre proiect

Abonați-vă la actualizările acestui complex
Vă vom trimite un e-mail imediat ce actualizăm prețurile, starea și progresul construcției, adăugăm planurile de apartamente sau aflăm ceva util.
V-a plăcut Zig Zag by Unique Luxury?
Добавьте в избранное, чтоб не потерять или отправьте ссылку тому, кто помогает вам с выбором жилья
De asemenea, acest complex mai este numit Unique Garden Apartments.

Unde se află Zig Zag by Unique Luxury?

str. T1 86, Mamaia-Sat.

Cât costă metru pătrat în Zig Zag by Unique Luxury?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 112 € +TVA.

Termen de finalizare Zig Zag by Unique Luxury?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Cine este dezvoltatorul Zig Zag by Unique Luxury din Mamaia-Sat?

Dezvoltator Zig Zag by Unique Luxury – Unique Luxury Apartament.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC