Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Zig Zag by Unique Luxury
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍1 112 € +TVA
pe ‍77 €
Adresa
str. T2, zona Năvodari, Constanța

Schițe și prețuri în Zig Zag by Unique Luxury

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 1 aprilie
2 camere
mobilat si utilat integral
de la 89 m2de la ‍1 112 € +TVA / m2de la ‍99 000 € +TVA
3 camere
mobilat si utilat integral
de la 103 m2de la ‍1 456 € +TVA / m2de la ‍150 000 € +TVA

Zig Zag by Unique Luxury pe hartă Constanța

str. T2, zona Năvodari, Constanța

Etape dezvoltare

Unique Garden Apartments
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat3 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţi2 piscine
Liftda
Mijloace de transportbloc locuințe
Număr clădiri1
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeP+5E
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilbloc de apartamente

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr cameregarsoniere, 2‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

O perlă imobiliară amplasată pe malul Mării Negre

Ansamblul rezidențial „Unique Garden Apartments” se află localizat în județul Constanța, localitatea mamaia – Sat, zona Camping-ului „Hanul Piraților”, nu departe de Hotelul „Portobella” și la doar 3 minute față de Marea Neagra.

Ansamblul locativ se învecinează cu o mulțime de pensiuni și hoteluri, are în apropiere cafenele, taverne și restaurante, iar până la cluburile „Loft”, „Le Gara” și „Fratelli” se ajunge în circa 5 minute cu mașina.

De la complexul de locuințe „Unique Garden Apartments” până în centrul orașului Constanța este de parcurs o distanță de 13,7 km. Gara din Constanța se află situată la 14,5 km față de apartamente. Până la parcul acvatic „Aqua Magic Mamaia” se ajunge prin 8,4 km. Și la o distanță de 22,4 km de la complex se află poziționat Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Prezentarea complexului rezidențial excepțional

Ansamblul de imobiliare formidabile „Unique Garden Apartments” apare construit ca o floare proaspătă pe litoralul mării și este prezentat cu un bloc rezidențial de un aspect irepetabil, unde spațiul cotidian este ideal combinat cu natură și romantism. Clădirea locativă este prevăzută cu un regim de înălțime cu 5 Etaje de apartamente de o arhitectură sofisticată cu balcoane deschise și înverzite. Aspectul blocului rezidențial este extrem de atrăgător și foarte neobișnuit, deoarece este asemănător cu un trandafir alb înflorit realizat ca o capodoperă imobiliară.

Casa de apartamente este nu numai frumoasă și ademenitoare dar și dispune de o structură constructivă de un grad înalt de durabilitate și eficiență termică formată din cadre din beton armat. Confortul locatarilor pentru circulația interioară pe vertical este asigurat de către un ascensor de ultimă generație instalat, care funcționează foarte liniștit și este ales de un grad sporit de siguranță.

Pentru toți rezidenții din ansamblul locativ „Unique Garden Apartments” în curtea complexului este amenajată o piscină proprie, unde se vor petrece fericit cele mai frumoase momente ale vacanței Dvs. Pentru parcarea transportului rezidenților și al oaspeților în complexul locativ, locurile de parcare sunt prevăzute subterane și supraterane.

Informații despre apartamentele unice

Pe litoralul Mării Negre sunt prezentate apartamente perfect structurate pe etajele blocului rezidențial „Unique Garden Apartments”, din ferestrele cărora se deschid vederi asupra celor mai frumoase răsărituri și către cele mai ademenitoare apusuri. Apartamentele sunt proiectate cu scheme logic gândite și cu spații la maxim de funcționale și sunt oferite de două tipuri: garsoniere și apartamente cu 2 camere decomandate. Absolut toate proprietățile locative (indiferent de numărul camerelor) dispun de terase generoase cu spații verzi amenajate. Iar locuințele situate la parterul clădirii beneficiază de grădini private, înverzite și generoase.

La momentul predării locuințelor în folosire, acestea sunt finisate în deplin - la cheie. Au instalate toate sistemele, termice, sanitare și electrice. Dispun de placaje interioare cu plăci ceramice (gresie și faianță), cu parchet și beneficiază de tavane și pereți nivelați, tencuiți și vopsiți. În apartamente este condusă țeava de gaze și este branșament la sistemele de alimentare cu apă și curent electric. Iar fiecare unitate locativă se contorizează separat pentru fiecare utilitate și sunt dotate apometre și contoare individuale.

Calitatea și aspectul locuințelor proiectului nou este de marca „Unique Luxury Apartments” și trebuie să vă grăbiți, deoarece în dependență de momentul achiziționării locuinței și nivelul construcției aveți posibilitatea de a profita de metoda de plată în rate direct de la dezvoltator cu zero comision.

Pentru alte detalii legate de construcția complexului și pentru a afla mai multe informații despre metodele de achitare acceptate, despre materialele folosite la finisarea apartamentelor și contactele directe către Dezvoltator, vă invităm să treceți pe pagina web oficială a ansamblului locativ „Unique Garden Apartments”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Zig Zag by Unique Luxury?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Unique Garden Apartments.

Unde se afla Zig Zag by Unique Luxury?

str. T2, zona Năvodari, Constanța.

Cât costă metru pătrat în Zig Zag by Unique Luxury?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1112 € +TVA.

Termen de finalizare Zig Zag by Unique Luxury?

Unique Garden Apartments – dat în exploatare.

Cine este dezvoltatorul Zig Zag by Unique Luxury în Constanța?

Dezvoltator Zig Zag by Unique Luxury – Unique Luxury Apartament.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC