Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Militari - Rezervelor
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Rezervelor, 79, zona Militari, Roșu, Ilfov

Schițe și prețuri în Militari - Rezervelor

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Garsoniere
de la 24.96 m2totul e vândut
1 camere
de la 32.79 m2totul e vândut
2 camere
de la 41.27 m2totul e vândut
3 camere
de la 60.83 m2totul e vândut

Militari - Rezervelor pe hartă București

str. Rezervelor, 79, zona Militari, Roșu, Ilfov

Etape dezvoltare

Militari - Rezervelor
bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2018

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, supermarket
Încălzirecentrală termică
Liftda
Mijloace de transportautobuz, Maxi Taxi
Număr apartamente65
Parcarepeste 70 locuri de parcare terestră
Regim inalțimeD+P+7E
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilblocuri locuințe
Сurte închisănu

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr cameregarsoniere ,2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente24,96 mp – 132,14 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

În orașul București, zona Militari - Roșu, pe strada Rezervelor, nr. 79 se află construit Ansamblul Rezidențial „Militari - Rezervelor”.

Facilitățile amplasării

La o distanță foarte mică de la locuințele Complexului Militari – Rezervelor se află, la alegere, multe marketuri: Penny Market, Profi City, Billa, Carrefour Expres și Mega Image. Puțin mai departe este un Centrul Comercial, Auchan, METRO, Decathlon și Praktiker. Pentru copii în apropiere funcționează un local de joacă „Totolino Land” și se află grădinița „Planeta Copiilor”. Destul de aproape sunt multe restaurante, cafenele, terase și locuri de odihnă cu familia. Complexul este construit în apropiere de linii de RATB și în apropiere circulă Maxi Taxi. Stațiile de Metrou „Păcii” și „Preciziei” se află la o distanță de 3,7 – 4,9 km, respectiv, care poate fi parcursă pe jos în aproximativ 20 de minute. Distanța până în centrul Capitalei (Piața Unirii) este de 11,6 km. Gara de Nord este situată la 10,1 km de la locuințe. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află situat la 21,5 km, iar până la Aeroportul Internațional Băneasa sunt de parcurs 18,3 km.

Caracteristica constructivă a Complexului Rezidențial

Imobilul Ansamblului Rezidențial Militari - Rezervelor are un regim de înălțime de: Demisol + Parter + 5 Etaje locative + etajul 6 și 7 sunt etaje retrase. Clădirea este construită din cadre din beton armat pe o fundație de tip radier. Închiderile exterioare sunt zidite din cărămidă Porotherm și au grosimea de 25 de cm plus dispun de un sistem de izolare termică cu polistiren cu grosimea de 10 cm. Compartimentările la fel sunt efectuate din cărămidă cu grosimea pereților de 11,5 cm. Blocul locativ este dotat cu un ascensor modern li silențios. Fiecare rezident profită garantat de un loc de parcare în Complex. (în total sunt disponibile 70 de locuri).

Descrierea apartamentelor

Ansamblul Rezidențial „Militari – Rezervelor” are construite garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere, în total 65 de unități locative. Cea mai mică garsonieră are spațiul construit de 24,96 mp, iar cel mai larg apartament cu 3 camere dispune de o suprafață de 132,14 mp. Locuințele se predau complet finisate, unde finisaje sunt propuse la alegerea cumpărătorului (gresie, faianță, parchet, uși interioare din lemn și la intrare ușă din metal și ferestre termopane). Băile sunt utilate și dotate cu obiecte sanitare, iar prizele și întrerupătoarele sunt instalate. Fiecare locuință are încălzire prin centrală termică proprie de 24 kw și radiatoare. Există racordare la apă, gaze naturale, canalizare, curent electric, internet și telefonie fixă.

Metode de achitare

Programul „Prima Casă”, credit ipotecar sau plata cash.

Mai multe informații utile despre imobil, despre schemele apartamentelor și despre cum puteți alege finisaje și cum puteți repede să cumpărați o locuință direct de la Dezvoltator, citiți pe web site-ul Ansamblului Rezidențial „Militari - Rezervelor”.

Unde se afla Militari - Rezervelor?

str. Rezervelor, 79, zona Militari, Roșu, Ilfov.

Termen de finalizare Militari - Rezervelor?

Militari - Rezervelor – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Militari - Rezervelor.

Cine este dezvoltatorul Militari - Rezervelor în București?

Dezvoltator Militari - Rezervelor – Militari Rezervelor.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC