Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Weiner 12 Residence
în Chiajna

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Weiner Palada, 12, zona Roșu, Chiajna

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
str. Weiner Palada, 12, zona Roșu, Chiajna, Ilfov (Bloc 1)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
Indisponibil
Faza 2
str. Weiner Palada, 12, zona Roșu, Chiajna, Ilfov (Bloc 2)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
Indisponibil
Faza 3
str. Weiner Palada, 12, zona Roșu, Chiajna, Ilfov (Bloc 3)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2023 tr. 1
Indisponibil

Weiner 12 Residence pe hartă Chiajna

str. Weiner Palada, 12, zona Roșu, Chiajna

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente426 de apartamente
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeD+P+6E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camerestudio-uri, garsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe20–67 m²

Despre ansamblu rezidențial

Detalii de amplasare și distanțe

În partea de Vest a orașului București, se află dezvoltat complexul de locuințe „Weiner 12 Residence” și acesta se găsește localizat pe strada Weiner Palada, la numărul 12, în zona satului Roșu din comuna Chiajna al județului Ilfov. În imediata vecinătate a complexului de locuințe sunt o mulțime de puncte de interes și funcționează supermarketurile LIDL, Mega Image Shop & Go, Penny și Profi. La doar 2 km de la blocurile locative funcționează hipermarketul Auchan Militari, sunt magazinele Brico Depot, Metro Cash & Carry, Decathlon și sunt o mulțime de cafenele, restaurante, pizzerii, se află fast food-urile KFC și McDonald’s. Iar la doar 1700 de metri de la case se află sala de fitness „WorldClass Militari”, la 2,2 km este Clubul de Tenis AMG, sunt saloane de înfrumusețare, se parcurge doar un kilometru până la Militari Wellness și la distanțe ușor accesibil pietonal se află centrul educațional pentru copii „Kids Club”, este Grădinița „Degetica Royal Palace”, Liceul Tehnologic „Petru Poni” și Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu”.

De la clădirile locative este acces rapid către stațiile mijloaelor de transport în comun, nu departe sunt stațiile de metrou Păcii și Preciziei și sunt de parcurs 11,2 km de la locuințele complexului locativ „Weiner 12 Residence” până în centrul capitalei, Gara de Nord din București se află la o distanță de 8,5 km, sunt de parcurs 21,5 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” și 18,7 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Descrierea complexului rezidențial

Ansamblul locativ „Weiner 12 Residence” este format din 3 blocuri de locuințe colective cu un regim de înălțime realizat cu Demisol plus Parter și plus 6 Etaje. Imobilele sunt construite responsabil cu respectarea tuturor cerințelor și normelor în vigoare și blocurile rezidențiale corespund celor mai înalte standarde de confort. Structura de rezistență a imobilelor constă din stâlpi și diafragme din beton armat cu umplutura tuturor pereților din cărămidă termo și fono eficientă. Peste pereții exteriori perimetrali ai blocurilor de apartamente este aplicat un sistem termic calitativ, ce are grosimea de 100 cm și este format din polistiren. Iar stratul de finisare exterioară al fațadelor imobilelor constă din tencuială decorativă de exterior de culoare albă combinată cu gri și stropi de verde. Pentru păstrarea temperaturii confortabile în incintă și pentru o izolare fonică sporită în apartamente, la imobile sunt instalate ferestre cu profil PVC calitativ de marca Salamander și cu geam termopan. Ascensoarele instalate la casa scării din blocuri sunt de ultimă generați, au un grad înalt de siguranță și sunt ultra silențioase. Accesul în incintă este controlat și se face prin sistem cu interfon.

Toate locurile de parcare pentru transportul rezidenților sunt prevăzute supraterane și toate căile de acces și drumurile din vecinătatea complexului locativ „Weiner 12 Residence” sunt asfaltate și nocturn iluminate.

Detaliile apartamentelor

În total în incinta ansamblului rezidențial „Weiner 12 Residence” sunt concepute 426 de unități locative, dintre care sunt disponibile garsoniere, locuințe cu o cameră de tip Studio și apartamente cu 2 și cu 3 camere, suprafața cărora variază de la 20 mp până la 67 mp. Apartamentele se vând complet finisate și au șapelele pardoselilor mecanizat turnate și tavanele cu pereții sunt mecanizat tencuiți. Sunt placaje cu gresie și faianță și locuințele dispun de uși de la intrare din metal și au instalate toate ușile interioare. Sistemele inginerești sunt realizate, sistemul electric, de gaze, sanitar și termic sunt completate și centralele termice sunt instalate și racordate. În folosință imobilele se predau cu branșament deplin la toate utilitățile generale și sunt asigurate cu curent electric de la Enel, au apă de la Apa Nova și sunt alimentate cu gaze naturale de la Distrigaz, inclusiv și sunt instalate toate contoarele și apometrele separat.

Alte informații despre apartamentele noi sunt afișate pe pagina web a complexului locativ „Weiner 12 Residence”, unde este acces direct din site-ul nostru.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Weiner 12 Residence Apartamente.

Unde se află Weiner 12 Residence?

str. Weiner Palada, 12, zona Roșu, Chiajna.

Termen de finalizare Weiner 12 Residence?

Bloc 1, Bloc 3, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Weiner 12 Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Weiner 12 Residence din Chiajna?

Dezvoltătorul Weiner 12 Residence este – Belsugului Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC