Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Pollux Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Ion Luca Caragiale, 72, zona Chiajna, sector 6, București

Pollux Residence pe hartă București

str. Ion Luca Caragiale, 72, zona Chiajna, sector 6, București

Etape dezvoltare

Pollux Residence
Bloc 1, Bloc 2
construit
totul e vândut

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiansamblul dispune de supermarket, un spațiu de joaca pentru copii, spațiu verde destinat exclusiv rezidenților, sație STB în fața ansamblului
Încălzirecentrală termică
Liftda
Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
Număr clădiri2
Parcaresubterana și supraterană
Regim inalțimeP+6
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduribeton
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisaje moderne
Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

Confortabil localizat

Ansamblul locativ „Pollux Residence” se află localizat în partea de Nord-Vest a municipiului București, în sectorului 6 - continuarea cartierului Militari. Apartamentele noi se află dezvoltate pe strada Ion Luca Caragiale, la numărul 72, în satul Dudu din comuna Chiajna. Zona de amplasare a noului cartier este una cu o infrastructură complet dezvoltată, unde se află policlinici, farmacii, bănci, funcționează creșe și grădinițe (Montessori, Happy Kiddo, Planeta Copiilor), este un teren de tenis și sunt săli sportive, în apropiere se află supermarketurile Mega Image, PENNY, LIDL și până la centrul comercial Militari Shopping este o distanță de circa 3 km. În fața complexului locativ sunt stații ale mijloacelor de transport în comun STB, circulă autobuze și tramvaie, iar nu departe se află stația de metrou Preciziei.

De la cartierul locativ „Pollux Residence” până la Piața Unirii din capitală sunt de parcurs aproximativ 11 km, până la Gara de Nord sunt circa 9 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă”/Otopeni se află la 21,5 km și cel mai scurt drum către Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”/Băneasa este de 18 km.

Prezentarea proiectului

Complexul locativ „Pollux Residence” se formează din două blocuri locative construite cu un regim de înălțime egal, fiecare cu câte un Parter plus 6 Etaje. Clădirile de apartamente au aspecte atractive și sunt finisate într-un stil arhitectural ultramodern, unde pe fațadele albe este în contrast aplicată culoarea gri. Structură constructivă a imobilelor este formată din cadre din beton armat cu închideri exterioare și interioare realizate din cărămidă eficientă termic și fonic. Locuințele au instalată tâmplărie cu profil PVC și trei foi de geam termopan KBE de un grad înalt de calitate. Spațiile interioare de uz comun (coridoarele, casa scării ș.a.) sunt complet finisate și sunt instalate lifturi de marca Schindler cu capacitatea de transportare a maxim 7 persoane, fiecare.

În incinta complexului locativ funcționează un supermarket, este organizat un spațiu de joacă pentru copii în siguranță și este exclusiv pentru rezidenți amenajat cu bun gust un spațiu verde. Accesul în incinta cartierului locativ este securizat, locurile de parcare sunt supraterane organizate delimitat în curte. Complexul locativ dispune de sistem de supraveghere video și cele trei căi de acces sunt monitorizate non stop.

Prezentarea apartamentelor

În blocurile proiectului locativ „Pollux Residence” sunt găzduite 600 de unități locative primitoare și luminoase, ce sunt excelent compartimentate cu spații funcționale și cu balcoane drăguțe. Prezentate sunt apartamente de tip Studio, garsoniere și locuințe cu 2 și 3 camere, toate inteligent proiectate cu suprafața de la 34 mp până la 84 mp. Se vând locuințele finisate cu finisaje oferite la alegere, cu placări cu gresie, faianță și gresie de import din Spania, au dotate obiecte sanitare de ceramică și ușile interioare sunt instalate, iar toate instalațiile inginerești (sanitare și electrice) sunt complet realizate cu utilaje de ultimă generație. Sistemul de încălzire este autonom cu centrală termică proprie de marca Ferolli cu funcționare prin condensații, ce asigură locuințele cu un ambient termic confortabil. La intrare în apartamente sunt montate uși din metal cu sistem antiefracție. Și individual sunt contorizate toate utilitățile generale, ce sunt complet racordate la locuințe (apă, gaz, curent electric și sistem de canalizare).

Sunteți invitați cu o vizionare la cartierul locativ pentru a savura plăcerea vederilor panoramice, ce se deschid din ferestrele apartamentelor și pentru a vă convinge de spațiile aerisite și bine amenajate din curte.

Locuințele noi sunt disponibile pentru achiziționare prin programul guvernamental „O familie, O Casă”, prin creditare bancară sau pot fi achitate cash. Pentru contactele managerilor de vânzări și pentru alte detalii vă invităm să treceți direct pe site-ul web al complexului locativ „Pollux Residence”.

Unde se afla Pollux Residence?

str. Ion Luca Caragiale, 72, zona Chiajna, sector 6, București.

Termen de finalizare Pollux Residence?

Pollux Residence – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Pollux Residence.

Cine este dezvoltatorul Pollux Residence în București?

Dezvoltator Pollux Residence – Pollux Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC