Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Pollux Residence
în Chiajna

Garsoniere
de la ‍32 000 €
Prețul / m2
de la ‍869 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Ion Luca Caragiale, 72, Chiajna, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza IV
str. Ion Luca Caragiale, 72 (bloc 4)
6 etaje
În desfășurare
tr. 1 2016
Finalizat în 2021 tr. 1
În desfășurare
Faza V
str. Ion Luca Caragiale, 72 (bloc 5)
6 etaje
În desfășurare
tr. 4 2022
Finalizare în 2024 tr. 2
În desfășurare
Faza I
str. Ion Luca Caragiale, 72 (bloc 1)
6 etaje
Indisponibil
tr. 1 2016
Necunoscut
Indisponibil

Schițe și prețuri în Pollux Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 8 ianuarie 2024
Garsoniere
37–38 m2
de la ‍865 € +TVA / m2de la ‍32 000 € +TVA
Studiouri
44–50 m2
de la ‍878 € +TVA / m2de la ‍39 000 € +TVA
2 camere
51–61 m2
de la ‍869 € +TVA / m2de la ‍51 000 € +TVA
3 camere
80 m2
de la ‍875 € +TVA / m2de la ‍70 000 € +TVA

Pollux Residence pe hartă Chiajna

str. Ion Luca Caragiale, 72, Chiajna, Ilfov

Metode de achiziționare a apartamentelor în Pollux Residence

Plata Cash

Prin această modalitate de plată, se achită integral contravaloarea apartamentului, clientul beneficiind de un discount considerabil al prețului final.

Prima Casă

Toate apartamentele pot fi achiziționate prin programul Prima Casă. Acest program este dedicat tinerilor.

Credit Ipotecar

Creditul imobiliar si cel ipotecar sunt doua dintre modalitatile de achizitie cele mai accesibile prin prisma conditiilor preferentiale pe care bancile le aplica.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiansamblul dispune de supermarket, un spațiu de joaca pentru copii, spațiu verde destinat exclusiv rezidenților
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftlift Schindler cu o capacitate de 7 persoane în fiecare clădire
🟧 Mijloace de transportacces rapid la stațiile STB R434 și linie maxi-taxi 611, amplasate chiar în fața ansamblului sau STB 178, 138 la o distanta de 500m
🟧 Număr apartamente900
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeP+6
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecontorizare individuală la utilități: Apă, Canalizare, Gaz, Curent
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr cameregarsoniera, studio-uri, 2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Confortabil localizat

Ansamblul locativ „Pollux Residence” se află localizat în partea de Nord-Vest a municipiului București, în sectorului 6 - continuarea cartierului Militari. Apartamentele noi se află dezvoltate pe strada Ion Luca Caragiale, la numărul 72, în satul Dudu din comuna Chiajna. Zona de amplasare a noului cartier este una cu o infrastructură complet dezvoltată, unde se află policlinici, farmacii, bănci, funcționează creșe și grădinițe (Montessori, Happy Kiddo, Planeta Copiilor), este un teren de tenis și sunt săli sportive, în apropiere se află supermarketurile Mega Image, PENNY, LIDL și până la centrul comercial Militari Shopping este o distanță de circa 3 km. În fața complexului locativ sunt stații ale mijloacelor de transport în comun STB, circulă autobuze și tramvaie, iar nu departe se află stația de metrou Preciziei.

De la cartierul locativ „Pollux Residence” până la Piața Unirii din capitală sunt de parcurs aproximativ 11 km, până la Gara de Nord sunt circa 9 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă”/Otopeni se află la 21,5 km și cel mai scurt drum către Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”/Băneasa este de 18 km.

Prezentarea proiectului

Complexul locativ „Pollux Residence” se formează din două blocuri locative construite cu un regim de înălțime egal, fiecare cu câte un Parter plus 6 Etaje. Clădirile de apartamente au aspecte atractive și sunt finisate într-un stil arhitectural ultramodern, unde pe fațadele albe este în contrast aplicată culoarea gri. Structură constructivă a imobilelor este formată din cadre din beton armat cu închideri exterioare și interioare realizate din cărămidă eficientă termic și fonic. Locuințele au instalată tâmplărie cu profil PVC și trei foi de geam termopan KBE de un grad înalt de calitate. Spațiile interioare de uz comun (coridoarele, casa scării ș.a.) sunt complet finisate și sunt instalate lifturi de marca Schindler cu capacitatea de transportare a maxim 7 persoane, fiecare.

În incinta complexului locativ funcționează un supermarket, este organizat un spațiu de joacă pentru copii în siguranță și este exclusiv pentru rezidenți amenajat cu bun gust un spațiu verde. Accesul în incinta cartierului locativ este securizat, locurile de parcare sunt supraterane organizate delimitat în curte. Complexul locativ dispune de sistem de supraveghere video și cele trei căi de acces sunt monitorizate non stop.

Prezentarea apartamentelor

În blocurile proiectului locativ „Pollux Residence” sunt găzduite 600 de unități locative primitoare și luminoase, ce sunt excelent compartimentate cu spații funcționale și cu balcoane drăguțe. Prezentate sunt apartamente de tip Studio, garsoniere și locuințe cu 2 și 3 camere, toate inteligent proiectate cu suprafața de la 34 mp până la 84 mp. Se vând locuințele finisate cu finisaje oferite la alegere, cu placări cu gresie, faianță și gresie de import din Spania, au dotate obiecte sanitare de ceramică și ușile interioare sunt instalate, iar toate instalațiile inginerești (sanitare și electrice) sunt complet realizate cu utilaje de ultimă generație. Sistemul de încălzire este autonom cu centrală termică proprie de marca Ferolli cu funcționare prin condensații, ce asigură locuințele cu un ambient termic confortabil. La intrare în apartamente sunt montate uși din metal cu sistem antiefracție. Și individual sunt contorizate toate utilitățile generale, ce sunt complet racordate la locuințe (apă, gaz, curent electric și sistem de canalizare).

Sunteți invitați cu o vizionare la cartierul locativ pentru a savura plăcerea vederilor panoramice, ce se deschid din ferestrele apartamentelor și pentru a vă convinge de spațiile aerisite și bine amenajate din curte.

Locuințele noi sunt disponibile pentru achiziționare prin programul guvernamental „O familie, O Casă”, prin creditare bancară sau pot fi achitate cash. Pentru contactele managerilor de vânzări și pentru alte detalii vă invităm să treceți direct pe site-ul web al complexului locativ „Pollux Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Pollux Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și complex Pollux, Pollux.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Pollux Residence din Chiajna?

Se oferă spre vânzare garsoniere, studiouri, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Pollux Residence?

M² în acest complex costă de la ‍869 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Pollux Residence în Chiajna?

Modalități de plata în Pollux Residence: Plata Cash, Prima Casă, Credit Ipotecar.

Termen de finalizare Pollux Residence?

  • bloc 5 – Finalizare în 2024 tr. 2
  • bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4 – finalizat
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC