Previzualizare foto – fotografie originală aici

Rezervelor87
în București

Prețul / m2
de la ‍924 € +TVA
pe ‍40 €
Adresa
str. Rezervelor, 87, zona Militari

Mai detaliat despre blocuri

Faza 2
Bloc 2
8 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 3 tr. 2021
Faza 1
Bloc 1
8 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 3 tr. 2021
Faza 3
Bloc 3
8 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 2 tr. 2022

Schițe și prețuri în Rezervelor87

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 10 noiembrie 2022
1 camerede la 29 m2de la ‍924 € +TVA / m2de la ‍26 800 € +TVA

Rezervelor87 pe hartă București

str. Rezervelor, 87, zona Militari

Modalități de achiziție a unui apartament în Rezervelor87

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Facilităţiinterfon, spații comerciale
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+8E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camerestudio-uri, 1‑camera, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente32–71 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

În partea de Vest a capitalei, în apropiere de bulevardul Iuliu Maniu, într-o zonă cu o infrastructură bine dezvoltată se află localizat ansamblul de locuințe „Rzervelor87” și locuințele noi sunt poziționate pe strada Rezervelor, la numărul 87 în satul Roșu, comuna Chiajna din județul Ilfov. Blocurile rezidențiale noi se află în imediata apropiere de o mulțime de puncte de interes, chiar lângă apartamente sunt magazine, supermarketuri, cafenele, pizzerii, restaurante, funcționează bănci, farmacii, saloane de înfrumusețare, săli de fitness, sunt școli și grădinițe. La dispoziția rezidenților din acest complex locativ în apropiere de casă sunt supermarketurile LIDL, Profi, Mega Image și este hipermarketul Auchan, care se află în incinta centrului comercial „Militari Shopping City”. Și în proximitate se află magazinele: JYSK, Metro Cash & Carry, Decathlon, Brico Depot și Arabesque. La 800 de metri față de clădirile locative este sala sportivă „WorldClass Militari” și la 1,3 km se află clubul de tenis „AMG”. Nu departe sunt fast food-urile McDonalrd’s și KFC, iar la doar 50 de metr se află complexul „Ballroom Militari”. Pentru copii în apropiere de casă – la doar 90 de metri, funcționează organizația preșcolară „Kids Club”, nu departe este Liceul Tehnologic „Petru Poni” și Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu”.

Rezidenții complexului imobiliar facilită de acces rapid către mijlocele de transport în comun și pe lângă case circulă autobuze și nu departe este metrou . Distanța de la complexul locativ „Rzervelor87” până în centrul capitalei este de 12 km, până la Gara de Nord din București se ajunge parcurgând 10 km și este o distanță de 22 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, iar Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa se află la 18 km.

Prezentarea proiectului locativ

Complexul rezidențial „Rzervelor87” este compus din 3 blocuri de apartamente, toate cu aspecte egale, foarte moderne și atractive și cu regimuri de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 8 Etaje locative. Imobilele sunt construite calitativ din materiale durabile și blocurile sunt realizate pe cadre, stâlpi și diafragme din beton armat, iar toții pereții sunt zidiți din cărămidă termo și fono eficientă. Sistemul de izolație termică exterioară este placat fiabil pe fațadele imobilelor și este format din polistiren cu grosimea de 10 cm, peste care este aplicat stratul de finiș cu tencuială decorativă exterioară. La imobile este instalată tâmplărie exterioară Salamander cu profil din PVC și geam termopan de eficiență sporită termică. Toate scările blocurilor locative sunt echipate cu ascensoare de ultimă generați cu funcționare ultra silențioasă. În primul bloc rezidențial, la parterul imobilului pentru confortul locatarilor sunt prevăzute spații comerciale, iar accesul în interiorul imobilelor este controlat și se face prin sistem cu interfon. Pentru parcarea transportului locatarilor în complex sunt organizate locuri în subteran și există parcări supraterane. Toate căile de acces și drumurile interioare sunt asfaltate și conectate la sistemul de iluminat public.

Apartamente

În complexul rezidențial „Rzervelor87” sunt concepute în total 336 de unități locative, structurate în trei imobile. Disponibile în vânzare sunt prezentate apartamente cu o cameră de tip „Garsonieră” și „Studio”, locuințe cu 2 camere și unități locative cu 3 camere decomandat compartimentate. Toate apartamentele sunt primitoare și au spații funcțional gândite și dispun de suprafețele, ce variază între 32 mp și 71 mp. Se vând apartamentele complet finisate și au toate pardoselile turnate cu șapă mecanizată, tavanele și toți pereții sunt tencuiți cu tencuială mecanizată. Pentru finisarea camerelor de baie și a bucătăriilor sunt alese modele moderne de gresie și faianță. În locuințe sunt instalate toate ușile interioare și la intrare este ușă metalică. Sistemul sanitar, sistemul electric și termic sunt complet realizate și fiecare proprietate locativă are instalată câte o centrală termică pentru încălzirea autonomă. Locuințele au utilități racordate: la Enel, Apa Nova, Distrigaz și branșament la Canal.

Pentru alte informații, vă rugăm să accesați site-ul web al complexului de locuințe „Rzervelor87”, care este disponibil chiar din pagina noastră.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Rezervelor87?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Rezervelor87 în București?

Se oferă spre vânzare 1 camere.

Cât costă metru pătrat în Rezervelor87?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍924 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Rezervelor87 în București?

Modalități de plata în Rezervelor87: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Rezervelor87?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC