Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Rezervelor87
în Chiajna

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Rezervelor, 87, Chiajna, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
str. Rezervelor, 87, Chiajna, Ilfov (Bloc 1)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 3
Indisponibil
Faza 2
str. Rezervelor, 87, Chiajna, Ilfov (Bloc 2)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 3
Indisponibil
Faza 3
str. Rezervelor, 87, Chiajna, Ilfov (Bloc 3)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 2
Indisponibil

Rezervelor87 pe hartă Chiajna

str. Rezervelor, 87, Chiajna, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, spații comerciale
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+8E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camerestudio-uri, 1‑camera, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe32–71 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare

În partea de Vest a capitalei, în apropiere de bulevardul Iuliu Maniu, într-o zonă cu o infrastructură bine dezvoltată se află localizat ansamblul de locuințe „Rzervelor87” și locuințele noi sunt poziționate pe strada Rezervelor, la numărul 87 în satul Roșu, comuna Chiajna din județul Ilfov. Blocurile rezidențiale noi se află în imediata apropiere de o mulțime de puncte de interes, chiar lângă apartamente sunt magazine, supermarketuri, cafenele, pizzerii, restaurante, funcționează bănci, farmacii, saloane de înfrumusețare, săli de fitness, sunt școli și grădinițe. La dispoziția rezidenților din acest complex locativ în apropiere de casă sunt supermarketurile LIDL, Profi, Mega Image și este hipermarketul Auchan, care se află în incinta centrului comercial „Militari Shopping City”. Și în proximitate se află magazinele: JYSK, Metro Cash & Carry, Decathlon, Brico Depot și Arabesque. La 800 de metri față de clădirile locative este sala sportivă „WorldClass Militari” și la 1,3 km se află clubul de tenis „AMG”. Nu departe sunt fast food-urile McDonalrd’s și KFC, iar la doar 50 de metr se află complexul „Ballroom Militari”. Pentru copii în apropiere de casă – la doar 90 de metri, funcționează organizația preșcolară „Kids Club”, nu departe este Liceul Tehnologic „Petru Poni” și Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu”.

Rezidenții complexului imobiliar facilită de acces rapid către mijlocele de transport în comun și pe lângă case circulă autobuze și nu departe este metrou . Distanța de la complexul locativ „Rzervelor87” până în centrul capitalei este de 12 km, până la Gara de Nord din București se ajunge parcurgând 10 km și este o distanță de 22 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, iar Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa se află la 18 km.

Prezentarea proiectului locativ

Complexul rezidențial „Rzervelor87” este compus din 3 blocuri de apartamente, toate cu aspecte egale, foarte moderne și atractive și cu regimuri de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 8 Etaje locative. Imobilele sunt construite calitativ din materiale durabile și blocurile sunt realizate pe cadre, stâlpi și diafragme din beton armat, iar toții pereții sunt zidiți din cărămidă termo și fono eficientă. Sistemul de izolație termică exterioară este placat fiabil pe fațadele imobilelor și este format din polistiren cu grosimea de 10 cm, peste care este aplicat stratul de finiș cu tencuială decorativă exterioară. La imobile este instalată tâmplărie exterioară Salamander cu profil din PVC și geam termopan de eficiență sporită termică. Toate scările blocurilor locative sunt echipate cu ascensoare de ultimă generați cu funcționare ultra silențioasă. În primul bloc rezidențial, la parterul imobilului pentru confortul locatarilor sunt prevăzute spații comerciale, iar accesul în interiorul imobilelor este controlat și se face prin sistem cu interfon. Pentru parcarea transportului locatarilor în complex sunt organizate locuri în subteran și există parcări supraterane. Toate căile de acces și drumurile interioare sunt asfaltate și conectate la sistemul de iluminat public.

Apartamente

În complexul rezidențial „Rzervelor87” sunt concepute în total 336 de unități locative, structurate în trei imobile. Disponibile în vânzare sunt prezentate apartamente cu o cameră de tip „Garsonieră” și „Studio”, locuințe cu 2 camere și unități locative cu 3 camere decomandat compartimentate. Toate apartamentele sunt primitoare și au spații funcțional gândite și dispun de suprafețele, ce variază între 32 mp și 71 mp. Se vând apartamentele complet finisate și au toate pardoselile turnate cu șapă mecanizată, tavanele și toți pereții sunt tencuiți cu tencuială mecanizată. Pentru finisarea camerelor de baie și a bucătăriilor sunt alese modele moderne de gresie și faianță. În locuințe sunt instalate toate ușile interioare și la intrare este ușă metalică. Sistemul sanitar, sistemul electric și termic sunt complet realizate și fiecare proprietate locativă are instalată câte o centrală termică pentru încălzirea autonomă. Locuințele au utilități racordate: la Enel, Apa Nova, Distrigaz și branșament la Canal.

Pentru alte informații, vă rugăm să accesați site-ul web al complexului de locuințe „Rzervelor87”, care este disponibil chiar din pagina noastră.

Acest proiect mai este numit și Rezervelor 87, Rezervelor87 Residence.

Unde se află Rezervelor87?

str. Rezervelor, 87, Chiajna, Ilfov.

Termen de finalizare Rezervelor87?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Rezervelor87 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Rezervelor87 din Chiajna?

Dezvoltătorul Rezervelor87 este – Belsugului Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC