Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Bratianu – Solid Residence
în Constanța

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
bd. I. C. Brătianu, 54A, Constanța

Bratianu – Solid Residence pe hartă Constanța

bd. I. C. Brătianu, 54A, Constanța

Etape dezvoltare

Bratianu – Solid Residence
dat în exploatare
totul e vândut

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiparc, supermarket
Încălzirecentrală termică
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente72
Număr clădiri2
Parcaresubterană
Regim inalțimeS+P+12E
Tip imobilbloc locuințe
Ziduricărămidă și beton armat
Сurte închisănu

Despre apartamente

Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizarea proiectului imobiliar

Ansamblul rezidențial „Bratianu – Solid Residence” se află construit pe bulevardul I. C. Brătianu, numărul 54A în orașul Constanța. În apropiere de acest bloc locativ se află grădinițele cu program prelungit nr. 10 și „Steluțele Mării”, este școala nr. 8, funcționează supermarketurile „AdiVin” și „Profi City”, este piața I. L. Caragiale și sunt cafenele, restaurante și pizzerii, farmacii, stomatologii și un centru medical, sunt săli de sport, este stadionul NSC Constanța și de asmenea nu departe se află sectorul de poliție și este Academia Navală „Mircea cel Bătrân”. Distanța până la plajă este de 5-6 km, unde se poate ajunge în maxim 15 minute cu transport personal și până la 30 de minute cu mijloacele de transport în comun care circulă, la nemijlocita apropiere de complex.

Descrierea imobilului

Complexul locativ „Bratianu – Solid Residence” este format dintr-un bloc de apartamente, care este proiectat cu două subsoluri, cu parter și cu 12 etaje locative. La dispoziția locatarilor cu transport sunt oferite locuri de parcare amplasate subteran. În incinta complexului pentru confortul rezidenților este prevăzut un spațiu comercial.

Prezentarea apartamentelor

Blocul locativ „Bratianu – Solid Residence” dispune de un număr total de 60 unități locative, acestea sunt împărțite în apartamente cu două și trei camere, precum și în acest bloc sunt oferite și garsoniere. La fiecare etaj din bloc se amplasează câte 5 apartamente: o garsonieră și câte 2 apartamente de 2 și 3 camere. Fiecare apartament are dotată câte o centrală termică și dispune de instalații termice conectate pentru încălzire individuală. Toate obiectele sanitare necesare sunt dotate și sunt instalate în blocurile sanitare. Pardoselile din băi și bucătării sunt placate cu gresie iar faianța este de lux. În dormitoare pardoselile sunt placate cu parchet laminat de calitate înaltă. Iar suprafețele generoase a teraselor sunt placate cu gresie.

Dezvoltatorul imobiliar „Solid House” SRL a folosit cele mai calitative materiale și a utilizat cele mai bune instrumente și tehnologii inovative la construcția blocului locativ „Bratianu – Solid Residence”.

Pe pagina web a complexului locativ „Bratianu – Solid Residence” se află prezentate mai multe detalii și informații despre locuințe și dezvoltator, vă rugăm să accesați, să alegeți și să contactați direct dezvoltatorul pentru a achiziționa un apartament nou.

Unde se afla Bratianu – Solid Residence?

bd. I. C. Brătianu, 54A, Constanța.

Termen de finalizare Bratianu – Solid Residence?

Bratianu – Solid Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Bratianu – Solid Residence.

Cine este dezvoltatorul Bratianu – Solid Residence în Constanța?

Dezvoltator Bratianu – Solid Residence – Solid House.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC