Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Blue Bike Garden
în Constanța

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Oborului, 23, Constanța

Blue Bike Garden pe hartă Constanța

str. Oborului, 23, Constanța

Etape dezvoltare

Blue Bike Garden
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţi amplasat intr-o zona centrala la 1 minut de Liceul "Ovidius", Policlinica 2
Încălzirein pardoseala, centrala in condensare Buderus
Lift2 lifturi, KONE, ce au statii inclusiv in subsol
Mijloace de transportmijloace de transport in comun
Număr apartamente47
Număr clădiri2
Parcare se poate achizitiona separat iar pretul este de 10.000E+TVA
Regim inalțimeS+P+3E
Structură rezistențătalpi si diafragme iar inchiderea exterioara se va executa intr-un sistem de zidarie din BCA cu o grosime de 30cm
Tip imobilbloc de apartamente
Ziduricaramida
Сurte închisăinterfon

Despre apartamente

Finisare apartamentecomplet finisate
Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Tavane din gipscarton

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare perfectă

Ansamblul de imobile „Blue Bike Garden” este centralizat localizat și se găsește pe strada Oborului,la numărul 23, în orașul Constanța.

În imediata vecinătate a complexului rezidențial este Liceul „Ovidius”, Grădinița cu program prelungit Nr. 44, se află Parcul Gării, este Policlinica Nr. 2, sunt farmacii și se află supermarket-ul Kaufland.

Lângă case sunt stații ale mijloacelor de transport în comun și de la complexul locativ este acces facil către toate punctele de interes din Constanța. Până la Piața Unirii din Constanța sunt de parcurs nu mai mult de 2 km, Tomis Turistic Port se află la 3,9 km, Gara din Constanța se află la 500 de metri, iar până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” sunt de parcurs 30 km.

Caracteristici tehnice și detalii de amenajare a proiectului

Ansamblul rezidențial „Blue Bike Garden” apare pe piața imobiliarelor noi din Constanța cu două blocuri de apartamente deosebite, de o arhitectură inedită, cu aspecte excelente și atractive. Imobilele sunt construite din materiale de calitate înaltă cu folosirea la construcție a ideilor de design moderne și a tehnologiilor inovative. Clădirile de apartamente dispun de un grad înalt de rezistență seismică și au un regim relativ mic de înălțime fiind proiectate cu câte un Subsol plus Parter plus 3 Etaje cu apartamente. Casele rezidențiale sunt realizate cu o structură constructivă compusă din cadre din beton armat și bazată pe stâlpi și diafragme din beton armat. Închiderile exterioare ale clădirilor sunt realizate din blocuri BCA (beton celular autoclavizat) și toți pereții exteriori sunt zidiți cu grosimea de 30 cm. Tâmplăria exterioară instalată la blocuri este cu profil din aluminiu cu rupere termică de la firma Schuco și cu geam termopan, (sticlă de culoare verde) și toate glafurile instalate interioare sunt compatibile cu tâmplăria din aluminiu. Ansamblul locativ este echipat cu ascensoare de ultimă generație, se sunt alese de la firma Kone și au opriri inclusiv până la nivelul subsolului. Accesul în incinta locuințelor este controlat și se face prin sistem cu interfon.

Curtea ansamblul rezidențial „Blue Bike Garden” este închisă și sunt plantate generoase spații verzi, amenajate cu bun gust.

La dispoziția rezidenților în incinta complexului locativ sunt oferite în vânzare locuri de parcare (contra cost).

Prezentarea apartamentelor deosebite

Complexul rezidențial„Blue Bike Garden” dispune de un total de 47 unități locative, toate cu planimetrii ergonomice și confortabile, cu scheme cu 1, 2, 3 și 4 camere decomandate și cu balcoane și terase cochete.

Locuințele sunt oferite în vânzare în versiune de finisare – la cheie și sunt complet echipate și utilate. La finisarea apartamentelor sunt folosite materiale excepționale de Premium clasă și echipamente de calitate superioară. Toate tavanele sunt efectuate din gips – carton, sunt cu tencuială prelucrate și vopsite. Toți pereții sunt tencuiți cu tencuială mecanizat și vopsiți, iar pardoselile sunt placate cu parchet de un centimetru grosime în dormitoare și camerele de zi și gresie pe pardoselile băilor și bucătăriilor. În camerele de baie sunt instalate obiectele sanitare. Ușile interioare instalate au culoarea albă și ușa de acces este din metal. Sunt montate toate instalațiile electrice cu aparataj electric, prize și întrerupătoare de la Btcino. Sistemul de încălzire este autonom pentru fiecare apartament cu instalații conduse prin pardoseală și cu centrale termice proprii de apartament de la firma Buderus. În folosință toate apartamentele se predau racordate la utilitățile generale și fiecare beneficiază de branșament la sistemul de alimentare cu apă menajeră, la sistemul de asigurare cu curent electric, la țeava de gaze și la sistemul de canalizare. Și fiecare utilitate este separat contorizată, în apartamente sunt instalate contoare și apometre.

Pentru rezervări, achiziționare, disponibilitate, alte detalii și pentru contactele directe ale Dezvoltatorului, vă rugăm să treceți de pe site-ul nostru direct pe web pagina complexului rezidențial „Blue Bike Garden”.

De asemenea Complexul Locativ numesc Blue Bike Oborului.

Unde se afla Blue Bike Garden?

str. Oborului, 23, Constanța.

Termen de finalizare Blue Bike Garden?

Blue Bike Garden – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Blue Bike Garden.

Cine este dezvoltatorul Blue Bike Garden în Constanța?

Dezvoltator Blue Bike Garden – Blue Bike.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC