Previzualizare foto – fotografie originală aici

Perpetum Residence 2
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍1 200 € +TVA
pe ‍246 €
Adresa
Aleea Afinei, 14, zona Tomis Nord, Constanța

Mai detaliat despre bloc

Aleea Afinei, 14, Constanta (Perpetum Residence 2)
7 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 1 tr. 2022

Schițe și prețuri în Perpetum Residence 2

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 17 martie 2023
2 camerede la 80.27 m2de la ‍1 245 € +TVA / m2de la ‍99 900 € +TVA
3 camerede la 127.15 m2de la ‍1 180 € +TVA / m2de la ‍150 000 € +TVA

Perpetum Residence 2 pe hartă Constanța

Aleea Afinei, 14, zona Tomis Nord, Constanța

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrala termica proprie, incalzire prin pardoseala
🟧 Lift2 lifturi
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană si supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+6E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe56–93 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Confortabil așezat și ușor de accesat

Ansamblul imobiliar „Perpetum Residence II” se găsește localizat pe Aleea Afinei, în zona Tomis Nord din orașul Constanța. Imediat în apropierea locuințelor se află Spitalul „Euromaterna” și este centrul comercial „VIVO MALL”, unde se ajunge în câteva minute pietonal și unde se află hipermarketul Auchan, este Cinema, sunt cafenele și fast food-uri, bănci, magazine, buticuri, farmacii și alte oferte, de asemenea nu departe se află magazinul Metro Cash& Carry. Și în vecinătatea complexului locativ se află Liceul Teoretic „George Călinescu” și Grădinița cu program prelungit „Mugurel”.

În apropiere de blocul de locuințe „Perpetum Residence II” se află stații cu mijloace de transport în comun pe unde circulă autobuze cu rute directe către punctele cheie din Constanța. Distanța de la complexul rezidențial până în centrul orașului Constanța este de 4,8 km, până la Gară se parcurge o distanță de 5,2 km, Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află localizat la 21,1 km față de imobilul nou.

Informații tehnice și caracteristica generală a proiectului imobiliar

Ansamblul locativ „Perpetum Residence II” este prezentat cu o clădire de apartamente cu Subsol plus Parter și plus 6 Etaje de apartamente. Imobilul dispune de un aspect modern, ce ideal întrunește stilul arhitectural local, fiind finisat cu tencuieli decorative alese într-o combinație perfectă a culorii brizei mării pe un alb curat. Structura clădirii este formată din cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare și toate compartimentările realizate din blocuri din beton celular autoclavizat BCA cu grosimea de 15 cm. Iar grosimea pereților exteriori este de 35 cm și peste aceștia este aplicat calitativ un sistem termic format din polistiren izolant cu grosimea de 100 mm. Pentru tâmplăria exterioară s-a optat la instalarea ferestrelor cu profil din aluminiu și cu geam termopan de un grad superior de izolare termică și fonică. Pentru circulația interioară pe vertical la blocul de apartamente sunt instalate două ascensoare automate cu fotocelule, lifturile electrice sunt moderne și confortabile și au interioare finisate cu inox satinat. La parterul imobilului se află proiectat și un spațiu comercial, iar în curtea complexului este amenajat un loc de joacă pentru copii.

Ansamblul rezidențial este prevăzut cu locuri de parcare organizate atât subterane cât și supraterane.

Apartamente, scheme, suprafețe și detalii de finisare

Complexul imobiliar exclusivist „Perpetum Residence II” prezintă apartamente deosebite cu scheme perfect proiectate cu 2 și 3 camere decomandate, ce sunt spațioase și primitoare. Toate unitățile locative sunt prezentate în câteva modele de tipologii și suprafețele utile ale locuințelor sunt prevăzute de la 56 mp și până la 93 mp plus suprafețele generoase ale balcoanelor și teraselor luminoase.

Tavanele și pereții interiori din apartamente sunt tencuiți și cu vopsea lavabilă de culoare albă vopsiți. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal, aleasă de la firma PINUM. Proprietățile locative beneficiază de centrale termice proprii, cu funcționare pe gaz prin condensații și au sistem de încălzire instalat în pardoseală pentru un nivel mai înalt de eficiență termică datorită faptului că temperatura se răspândește egal și formează în apartamente un ambient termic constant și oferă spații suplimentare la locul caloriferelor. Locuințele se predau în folosință cu toate instalațiile electrice și sanitare și toate apartamentele sunt branșate la utilități, la sistemele de alimentare cu apă, gaz și curent electric și sunt racordate la sistemul de canalizare. Fiecare unitate locativă este separat contorizată și are instalate contoare și apometre.

Pentru alte detalii și mai multe informații utile despre apartamentele noi, despre Dezvoltator, despre metodele de plată acceptate și pentru rezervări și achiziționări, vă invităm să treceți pe web pagina complexului locativ „Perpetum Residence II”, unde sunt afișate toate contactele managerilor de vânzare.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Perpetum Residence 2?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Perpetum Residence.

Unde se afla Perpetum Residence 2?

Aleea Afinei, 14, zona Tomis Nord, Constanța.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Perpetum Residence 2 în Constanța?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Perpetum Residence 2?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 200 € +TVA.

Termen de finalizare Perpetum Residence 2?

Perpetum Residence 2 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC