Previzualizare foto – fotografie originală aici

Energia Residence
în Constanța

Apartamente
de la ‍78 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 029 €
Dezvoltător
Adresă
str. Constantin Bobescu, 101, zona Aurel Vlaicu, Constanța

Mai detaliat despre blocuri

str. Constantin Bobescu, 101, Constanța (Bloc 1)
10 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
În desfășurare
str. Constantin Bobescu, 101, Constanța (Bloc 2)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
Indisponibil

Schițe și prețuri în Energia Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 22 ianuarie 2024
2 camere
71.54 m2
de la ‍1 090 € / m2de la ‍78 000 €

Energia Residence pe hartă Constanța

str. Constantin Bobescu, 101, zona Aurel Vlaicu, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţieste prevăzut cu zonă verde şi locuri de joacă pentru copii
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr apartamente240
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeD+P+9E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camerestudio-uri, 1‑camere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe71.54 –105.34 m²

Despre ansamblu rezidențial

Confortabil localizat de o mulțime de puncte de interes înconjurat

Ansamblul locativ „Energia Residence” se află localizat în partea de Nord-Vest a orașului Constanța, în zona Aurel Vlaicu și apartamentele noi sunt dezvoltate pe strada Constantin Bobescu, la numărul 101. Complexul comercial Vivo, hipermarketul Jumbo și supermarketul LIDL se află localizate în imediata vecinătate a locuințelor noi. De asemenea în proximitatea blocurilor locative sunt locuri de joacă pentru copii, funcționează centre medicale, săli de fitness și se găsesc cafenele și restaurante. Nu departe se află Academia Navală „Mircea cel Bătrân” și este Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”.

Lângă complexul de locuințe „Energia Residence” circulă autobuze și de la apartamentele noi până la stațiunea Mamaia se ajunge în 10-15 minute cu mașina, până unde este de parcurs o distanță de 5-7 km. Aceeași distanță de circa 5 km este de parcurs și până în centrul orașului Constanța, iar până la Gara din Constanța sunt 4 km și circa 23 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Descrierea complexului rezidențial

Proiectul locativ „Energia Residence” dispune de 2 blocuri de apartamente modern proiectate și foarte responsabil realizate. Ambele imobile au un regim egal de înălțime, cu câte un Demisol plus Parter și plus 9 Etaje și fiecare bloc este împărțit în câte 2 scări locative. Structura constructivă a clădirilor locative este realizată pe cadre din beton armat, cu toate închiderile exterioare și toate compartimentările interioare zidite din blocuri BCA (beton celular autoclavizat). Clădirile locative au clasa energetică „A” și este suplimentar aplicat un sistem de izolație fonică între pereții despărțitori ai apartamentelor. Tâmplăria exterioară instalată la blocurile locative dispune de profil PVC de culoare antracit și are geam termopan. Pentru fiecare scară locativă din blocuri sunt dotate câte două lifturi de ultimă generație.

În curtea ansamblului rezidențial sunt plantate spații verzi, sunt amenajate locuri de relaxare și sunt organizate locuri de joacă pentru copiii. În total în complexul locativ sunt prevăzute 288 de locuri de parcare, atât subterane cât și supraterane. Accesul în incintă este securizat și străzile de acces către locuințe sunt asfaltate.

Apartamente și finisaje

În total în complexul locativ „Energia Residence” sunt concepute 240 unități locative cu 1, 2, 3, și 4 camere decomandat compartimentate. Prezentate în vânzare sunt studiouri cu suprafața totală de 59,94 mp, apartamente cu 2 camere cu mărimile de 62,96, 63,23 mp, 71,53 mp cu spații de depozitare și cu balcon de 7,08 mp, sunt locuințe cu 3 camere cu suprafețele de 77,93 mp, 82,05 mp cu logie și balcon și apartamente cu 4 camere de 105,34 mp. Se predau în folosință locuințele în versiune de finisare – „La cheie” cu vopsea lavabilă pentru pereți, gresie, faianță și parchet laminat, ce sunt oferite la alegerea cumpărătorului într-o gamă largă de modele și culori. Ușile interioare și ușile exterioare sunt instalate, camerele de baie sunt complet echipate și viitorilor locatari le este oferită posibilitatea de a opta între cabină de duș sau cadă. Instalațiile sanitare, electrice și termice sunt complet realizate. Câte o centrală termică în condensații cu funcționare pe gaz este instalată în fiecare apartament și toate caloriferele sunt montate. La blocuri sunt racordate toate utilitățile, este apă, canalizare, gaze naturale și curent electric, iar fiecare locuință este individual contorizată.

Ansamblul locativ „Energia Residence” este dezvoltat de către compania Country Estate SRL, care oferă modalități de plată flexibile pentru apartamente cu prețuri accesibile. Acceptată este plata din surse proprii, plata prin creditare bancară și locuințele pot fi achiziționate în rate direct de la Dezvoltator.

Vă invităm să treceți pe site-ul web al complexului locativ „Energia Residence” și să vă alegeți unul dintre apartamentele confortabil proiectate și calitativ construite. Pe pagina web a complexului găsiți afișate toate contactele Dezvoltatorului și mai multe detalii constructive.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Energia Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Energia Residence Bobescu.

Unde se află Energia Residence?

str. Constantin Bobescu, 101, zona Aurel Vlaicu, Constanța.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Energia Residence din Constanța?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă m² în Energia Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 029 €.

Termen de finalizare Energia Residence?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC