Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Solid Residence Megara
în Constanța

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
Aleea Megara, 9, zona Mamaia Nord, Constanța

Solid Residence Megara pe hartă Constanța

Aleea Megara, 9, zona Mamaia Nord, Constanța

Etape dezvoltare

Solid Magara
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiloc de joacă copii
Încălzirecentrală termică
Liftda
Mijloace de transportmicrobuz
Număr clădiri1
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+9E
Structură rezistențăbeton armat
Tip imobilbloc locuințe
Сurte închisămonitorizare video

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camerestudio-uri
Suprafața apartamente49–73 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Excepțional localizat între mare și lac

Ansamblul locativ „Solid Residence Megara” este dezvoltat în una din cele mai întrebate zone de pe litoralul Mării Negre și blocul rezidențial se află localizat pe Aleea Megara, la numărul 9, zona localității Mamaia Nord, în județul Constanța. Complexul locativ se amplasează în inima zonei de divertisment și distracții și imobilele noi se învecinează cu cluburile de noapte: Ego Club Mamaia, Loft, Fratelli Beach & Club și Nuba Beach Club. Literalmente locuințele noi sunt înconjurate de cafenele, restaurante, taverne, magazine, sucursale bancare, ATM, farmacii și supermarketuri. La 400 de metri este sala sportivă „PHOSPHOR Gym by On Plonger Jr” și de la clădirea locativă până la plajă se ajunge în maxim 5 minute și se parcurge o distanță de aproximativ 300 de metri. Iar până la Aqua Magic Mamaia și Luna Park sunt de parcurs 5,8 km.

În proximitatea ansamblului rezidențial „Solid Residence Megara” circulă microbuze și până în centrul orașului Constanța sunt de parcurs aproximativ 11 km și sunt circa 12 km până La Gara din Constanța, iar Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la o distanță de 25 km.

Despre blocul rezidențial

Ansamblul locativ „Solid Residence Megara” este prezentat cu un bloc de apartamente proiectat într-un stil rezidențial modern și finisat cu un design ideal compatibil cu zona de amplasare. Clădirea de apartamente are un regim de înălțime cu Parter plus 9 Etaje și este construită în conformitate cu toate normele și standardele în vigoare. La construcția imobilului au fost folosite doare materiale durabile și calitative, eficiente termic și fonic. Structura de rezistență a clădirii constă din cadre din beton armat, iar pereții sunt realizați din blocuri BCA. Fațadele casei de apartamente sunt izolate termic și sunt finisate cu tencuieli decorative, iar tâmplăria exterioară instalată oferă locuințelor un mediu termic favorabil și le protejează de praf și gălăgie. Spațiile comune din incinta blocului locativ sunt finisate cu bun gust și cu materiale moderne și la intrare se află un lobby primitor. La casa scării sunt instalate ascensoare de ultimă generație, ce funcționează silențios, sunt sigure și confortabile.

Complexul locativ dispune de sistem de monitorizare video și are pază. În curtea ansamblului rezidențial sunt amenajate spații verzi și pentru copii este modern echipat un loc de joacă. Locuirile de parcare sunt organizate supraterane lângă blocul locativ.

Despre apartamente

Complexul locativ „Solid Residence Megara” dispune de apartamente confortabile, inteligent proiectate și eficient compartimentate. Disponibile spre vânzare sunt oferite locuințe de tip – Studio. La alegerea cumpărătorilor există apartamente cu suprafețele de la 49 mp până la 73 mp. Se livrează imobilele finisate și cu toate instalațiile inginerești realizate. Locuințele sunt echipate cu centrale termice proprii pentru sistemul termic autonom. Și au conduse până la poziții toate instalațiile sanitare, electrice și de gaze. Blocul locativ se predă în exploatare cu racordare completă la utilitățile generale și apartamentele sunt alimentate cu apă curentă, au gaz, electricitate și branșament la sistemul de canalizare. În locuințe este TV și internat. Din ferestrele apartamentelor se deschid priveliști uluitoare asupra lacului sau către Marea Neagră.

Ansamblul locativ „Solid Residence Megara” este dezvoltat de către compania „Solid Residence”, care este bine cunoscută cu proiecte calitativ realizate și excepțional finisate.

Pentru mai multe infirmații depline despre apartamentele noi, pentru detalii de finisare și detalii despre metodele de plată acceptate, vă oferim posibilitatea să treceți direct din site-ul nostru pe pagina web a complexului locativ și să contactați cu managerii de vânzări ai Dezvoltatorului.

Unde se afla Solid Residence Megara?

Aleea Megara, 9, zona Mamaia Nord, Constanța.

Termen de finalizare Solid Residence Megara?

Solid Magara – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Solid Residence Megara.

Cine este dezvoltatorul Solid Residence Megara în Constanța?

Dezvoltator Solid Residence Megara – Solid House.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC