Previzualizare foto – fotografie originală aici

Solid Residence Megara
în Mamaia

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Aleea Megara, 9, zona Mamaia Nord, Constanța

Mai detaliat despre blocul

Aleea Megara, 9, zona Mamaia Nord, Constanța (Solid Magara)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Solid Residence Megara pe hartă Mamaia

Aleea Megara, 9, zona Mamaia Nord, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă copii
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportmicrobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+9E
🟧 Securitatemonitorizare video
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camerestudio-uri
🟧 Suprafața locuințe49–73 m²

Despre ansamblu rezidențial

Excepțional localizat între mare și lac

Ansamblul locativ „Solid Residence Megara” este dezvoltat în una din cele mai întrebate zone de pe litoralul Mării Negre și blocul rezidențial se află localizat pe Aleea Megara, la numărul 9, zona localității Mamaia Nord, în județul Constanța. Complexul locativ se amplasează în inima zonei de divertisment și distracții și imobilele noi se învecinează cu cluburile de noapte: Ego Club Mamaia, Loft, Fratelli Beach & Club și Nuba Beach Club. Literalmente locuințele noi sunt înconjurate de cafenele, restaurante, taverne, magazine, sucursale bancare, ATM, farmacii și supermarketuri. La 400 de metri este sala sportivă „PHOSPHOR Gym by On Plonger Jr” și de la clădirea locativă până la plajă se ajunge în maxim 5 minute și se parcurge o distanță de aproximativ 300 de metri. Iar până la Aqua Magic Mamaia și Luna Park sunt de parcurs 5,8 km.

În proximitatea ansamblului rezidențial „Solid Residence Megara” circulă microbuze și până în centrul orașului Constanța sunt de parcurs aproximativ 11 km și sunt circa 12 km până La Gara din Constanța, iar Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la o distanță de 25 km.

Despre blocul rezidențial

Ansamblul locativ „Solid Residence Megara” este prezentat cu un bloc de apartamente proiectat într-un stil rezidențial modern și finisat cu un design ideal compatibil cu zona de amplasare. Clădirea de apartamente are un regim de înălțime cu Parter plus 9 Etaje și este construită în conformitate cu toate normele și standardele în vigoare. La construcția imobilului au fost folosite doare materiale durabile și calitative, eficiente termic și fonic. Structura de rezistență a clădirii constă din cadre din beton armat, iar pereții sunt realizați din blocuri BCA. Fațadele casei de apartamente sunt izolate termic și sunt finisate cu tencuieli decorative, iar tâmplăria exterioară instalată oferă locuințelor un mediu termic favorabil și le protejează de praf și gălăgie. Spațiile comune din incinta blocului locativ sunt finisate cu bun gust și cu materiale moderne și la intrare se află un lobby primitor. La casa scării sunt instalate ascensoare de ultimă generație, ce funcționează silențios, sunt sigure și confortabile.

Complexul locativ dispune de sistem de monitorizare video și are pază. În curtea ansamblului rezidențial sunt amenajate spații verzi și pentru copii este modern echipat un loc de joacă. Locuirile de parcare sunt organizate supraterane lângă blocul locativ.

Despre apartamente

Complexul locativ „Solid Residence Megara” dispune de apartamente confortabile, inteligent proiectate și eficient compartimentate. Disponibile spre vânzare sunt oferite locuințe de tip – Studio. La alegerea cumpărătorilor există apartamente cu suprafețele de la 49 mp până la 73 mp. Se livrează imobilele finisate și cu toate instalațiile inginerești realizate. Locuințele sunt echipate cu centrale termice proprii pentru sistemul termic autonom. Și au conduse până la poziții toate instalațiile sanitare, electrice și de gaze. Blocul locativ se predă în exploatare cu racordare completă la utilitățile generale și apartamentele sunt alimentate cu apă curentă, au gaz, electricitate și branșament la sistemul de canalizare. În locuințe este TV și internat. Din ferestrele apartamentelor se deschid priveliști uluitoare asupra lacului sau către Marea Neagră.

Ansamblul locativ „Solid Residence Megara” este dezvoltat de către compania „Solid Residence”, care este bine cunoscută cu proiecte calitativ realizate și excepțional finisate.

Pentru mai multe infirmații depline despre apartamentele noi, pentru detalii de finisare și detalii despre metodele de plată acceptate, vă oferim posibilitatea să treceți direct din site-ul nostru pe pagina web a complexului locativ și să contactați cu managerii de vânzări ai Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Solid Residence Constanta.

Unde se află Solid Residence Megara?

Aleea Megara, 9, zona Mamaia Nord, Constanța.

Termen de finalizare Solid Residence Megara?

Solid Magara – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Solid Residence Megara în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Solid Residence Megara din Mamaia?

Dezvoltătorul Solid Residence Megara este – Solid House.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC