Previzualizare foto – fotografie originală aici

Tomis Park
în Constanța

Apartamente
de la ‍97 715 €
Prețul / m2
de la ‍1 432 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Ștefăniță Vodă, 27, zona Vivo, Constanța

Mai detaliat despre blocuri

Etapa II
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Ștefăniță Vodă, 27 (Zona Mediană bloc2)
8 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2023 tr. 4
În desfășurare
Etapa III
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Ștefăniță Vodă, 27 (Zona Sud bloc 1)
8 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2023 tr. 4
În desfășurare
Etapa I
str. Ștefăniță Vodă, 27 (Zona Nord)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Schițe și prețuri în Tomis Park

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 12 ianuarie 2024
2 camere
68.26 m2
de la ‍1 432 € +TVA / m2de la ‍97 715 € +TVA
3 camere
94.51 m2
de la ‍1 582 € +TVA / m2de la ‍149 500 € +TVA

Tomis Park pe hartă Constanța

str. Ștefăniță Vodă, 27, zona Vivo, Constanța

Ipoteca în Tomis Park

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA și cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc, spațiu activități sportive, locuri de joacă, adăposturi de apărare civilă, spații comerciale, grădiniță
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente683 unități locative
🟧 Număr clădiri3 faze de construcție
🟧 Parcare921 locuri de parcare subterane și terestre
🟧 Regim inalțimeS+P+7E
🟧 Securitatepaza 24/24, curte cu acces securizat
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Total suprafata teren peste 7.300 mp
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe50.91–106.51 m²

Despre ansamblu rezidențial

Strategic poziționat cu vecini și proximități importante

În partea de Nord-Vest a orașului Constanța, pe strada Ștefăniță Vodă, numărul 27 se găsește localizat ansamblul rezidențial „Tomis Park”. Zona Tomis I din Constanța este caracterizată ca o zonă liniștită și sigură, aici sunt amplasate o mulțime de locuri de recreere, instituții de învățământ, bănci și diverse puncte comerciale. Imediat lângă complexul locativ se găsește centrul comercial „VIVO MALL”, unde la îndemâna locatarilor este oferită o gamă largă de servicii, unde funcționează o diversitate de magazine și buticuri, unde se află hipermarket-ul Auchan, este Cinema City, sunt diverse cafenele, KFC și McDonald’s.

Hipermarket-urile Kaufland, Selgros și magazinele Decathlon și JYSK și la doar 2000 de metri de la complexul locativ se află centrul comercial „Tom Shopping Mall”. De asemenea în imediata vecinătate a locuințelor se află Terenul de Fotbal „Voința”, este Spitalul privat „Euromaterna” și sunt farmacii. Pentru copii în această zonă funcționează: Grădinița cu program prelungit „Mugurel”, Liceul Teoretic „George Călinescu”, Liceul teoretic „Decebal” și Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu”. Datorită amplasării perfecte a complexului, de la locuințe este acces rapid către toate punctele de interes din zonă și acces facil în orice parte a orașului atât cu mașina cât și cu transport public. Distanța de la complexul rezidențial „Tomis Park” până la următoarele puncte de interes este de:

  • 7,7 km până la Piața Unirii din Constanța;
  • aproximativ 4,9 km până la cele mai frumoase plaje din Constanța;
  • 5,9 km până la Gara din Constanța;
  • 21,1 mp până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Caracteristica generală și informații utile despre ansamblul rezidențial

Proiectul locativ „Tomis Park” este prezentat cu o arhitectură modernă și are un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 7 Etaje locative. Fațada clădirii locative este calitativ izolată termic și este placată cu un strat cu grosimea de 10 cm din polistiren. Pentru tâmplăria interioară antreprenorul a ales profilul din aluminiu de la Schuco cu geam termoizolator de tip „four seasons”, care perfect protejează încăperile de praf și zgomot și este poziționat pe o scară înaltă din punct de vedere a termo-eficienței. Clădirea rezidențială este proiectată cu balcoane și terase deschise, toate acestea sunt prevăzute și construite cu balustrade din sticlă securizată.

La parterul complexului rezidențial sunt special proiectate și oferite în vânzare sau chirie diverse spații comerciale sau spații pentru servicii. Scările blocurilor rezidențiale sunt deservite de ascensoare electrice, acestea au interioare moderne, sunt foarte fiabile, funcționează cu un nivel minim de zgomot și sunt programate cu opriri la fiecare etaj inclusiv și la nivele subterane ale clădirii unde se află locurile de parcare. La întâmpinarea părinților tineri și micuților lor, în incinta complexului este prevăzută și o grădiniță, pentru ca micuțele piciorușe să nu fie obosite, dar și după grădiniță să fugă iute la terenul de joacă special proiectat în curte și echipat cu cele mai contemporane leagăne și tobogane pentru toate vârstele, tot echipamentul pentru locurile de joacă corespunde unui nivel înalt de siguranță. Pentru rezidenți și copiii mai măricei în complex sunt organizate locuri pentru desfășurarea activităților sportive. Curtea complexului rezidențial cuprinde o zonă verde cu o mulțime de arbuști, flori și plante decorative plantate pe o suprafață totală de 7300 mp, de asemenea aici există și alei pietonale organizate. În complexul locativ locurile de parcare sunt proiectate subterane și supraterane, în total în complex sunt organizate 921 locuri de parcare. Dezvoltatorul proiectului imobiliar „Tomis Park” a prevăzut și trei adăposturi de apărare civilă.

Apartamente decomandate cu posibilități de personalizare

683 de unități locative sunt proiectate decomandate și dezvoltate în trei etape în complexul rezidențial „Tomis Park”.

La alegerea cumpărătorilor sunt oferite studio-uri și apartamente luminoase cu 2 și 3 camere.

  • Suprafața studio-urilor începe de la 50,91 mp și atinge până la 53,63 mp;
  • Suprafața apartamentelor cu două camere este cuprinsă între 66,42 mp și 80,26 mp;
  • Suprafața locuințelor cu trei camere este prezentată de la 81,38 mp și până la 106,51 mp.

Fiecare din apartamente beneficiază de o ușă din metal instalată la intrare. Toate locuințele se încălzesc separat și individual, acestea se predau cumpărătorilor cu câte o centrală termică în condensații instalată și conectată la sistemul de încălzire, precum și conectată la țeava de apă caldă, deoarece apa se încălzește la fel prin intermediul centralei termice proprii. Dacă deja sistemul de încălzire este gata echipat, mergem mai departe la sezonul de vară, unde este nevoie de sistem de aer condiționat și acesta la fel este instalat în apartamente. Blocul rezidențial și apartamentele sunt conectate la sistemul propriu de desfumare în caz de incendiu. Toate balcoanele și terasele sunt finisate și dispun de pardoseli placate cu gresie antiderapantă. Locuințele beneficiază de acces la internet și au instalate contoare pentru gaze, contoare pentru electricitate și apometre. Cumpărătorii au posibilitatea de a se folosi la achiziționare de metodele de plată accesibile, inclusiv și de finanțarea internă oferită de Dezvoltator, iar pentru plata integrală sunt aplicate discount-uri captivante. Dacă sunteți interesați să cumpărați un apartament nou și dacă aveți nevoie de mai multe informații și alte materiale detaliate despre locuințe, scheme, disponibilități și contactele directe ale consultanților de vânzări, vă rugăm să treceți direct pe pagina web a ansamblului rezidențial „Tomis Park”, unde veți putea face chiar și o programare pentru o vizionare a imobilelor.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Tomis Park?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Tomis Park Residence, Tomis Park Constanta.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Tomis Park din Constanța?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Tomis Park?

M² în acest complex costă de la ‍1 432 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Tomis Park în Constanța?

Modalități de plata în Tomis Park: Plata integrală.

Termen de finalizare Tomis Park?

Zona Nord, Zona Mediană bloc1, Zona Sud bloc 1, Zona Mediană bloc2, Zona Mediană bloc3, Zona Mediană bloc4, Zona Sud bloc2, Zona Sud bloc3, Zona Sud bloc4 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC