Previzualizare foto – fotografie originală aici

Resedinta de La Mare
în Mamaia-Sat

Apartamente
de la ‍55 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 314 €
pe ‍583 €
Dezvoltător
Adresă
D8, zona Mamaia-Sat, Năvodari, Constanța

Mai detaliat despre blocul

D8, Aleea Victoriei, Năvodari (Resedinta de la mare)
5 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
În desfășurare

Schițe și prețuri în Resedinta de La Mare

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 24 ianuarie 2024
1 camere
29 m2
de la ‍1 897 € / m2de la ‍55 000 €
2 camere
51 m2
de la ‍1 314 € / m2de la ‍67 000 €

Resedinta de La Mare pe hartă Mamaia-Sat

D8, zona Mamaia-Sat, Năvodari, Constanța

Plata în rate la Resedinta de La Mare

Rate la dezvoltator

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Resedinta de La Mare

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică, Incalzire prin pardoseala
🟧 Izolații termiceizolație exterioară 10 cm EPS 80
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe38–67 m²

Despre ansamblu rezidențial

Bloc rezidențial perfect localizat lângă mare

Situat pe malul Mării Negre, la numai 50 de metri de la plajă, ansamblul rezidențial „Reședința de La Mare” vă întâmpină cu vederi peisagistice și viziuni fascinante pentru a vă oferi un trai plin de relaxare și confort la maxim. Ansamblul rezidențial „Reședința de La Mare” se găsește amplasat după adresa: Aleea Victoriei, Mamaia Sat, Năvodari, Constanța. Imediat în apropierea blocului rezidențial se află Centrul Olimpic Năvodari și sunt o mulțime de campinguri, hotele, vile, pensiuni, terase, cafenele și restaurante. Centrul orașului Năvodari se află la 9 km de la ușa complexului locativ „Reședința de La Mare”. Până în Constanța sunt 16,6 km și până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” sunt de parcurs 22,1 km.

Prezentarea tehnică a complexului

Ansamblul locativ „Reședința de La Mare” este oferit pe piața imobiliară din Mamaia Nord cu un bloc de apartamente, care este proiectat cu un regim mic de înălțime cu un Parter și plus 4 etaje locative. Clădirea de apartamente este prevăzută cu două scări (tronsoane) și fiecare din tronsoane beneficiază de ascensoare instalate de ultimă generație, de un grad înalt de siguranță și cu un nivel minim de gălăgie la funcționare. Structura tehnică a clădirii locative este realizată din beton și blocuri din BCA (beton celular autoclavizat). Pe exterior imobilul este fiabil izolat termic cu materiale contemporane și foarte eficiente din punct de vedere termic. De asemenea temperatura și liniștea în interiorul apartamentelor este asigurată de către ferestrele montate, care sunt alese cu profil din PVC și geam termopan de un grad înalt de eficiență termică. Complexul rezidențial „Reședința de La Mare” beneficiază de sistem de interfonie și de serviciu de administrare imobil. Teritoriul adiacent blocului imobiliar este cu grijă amenajat și cu verdeață plantat. La suprateran sunt organizate locurile de parcare.

Spațiul, tipul, finisajele și utilajele apartamentelor

Proiectul ansamblului imobiliar „Reședința de La Mare” este prevăzut cu apartamente luminoase, cu scheme decomandate, foarte funcționale și cu nivel sporit de confort, deoarece sunt gândite în primul rând pentru odihna locatarilor.

La alegerea cumpărătorilor, în acest bloc rezidențial sunt oferite spre vânzare locuințe cu o cameră - garsoniere și apartamente cu două și trei odăi.

  • Suprafața totală a garsonierelor este prezentată de 47,68 mp;
  • Mărimea locuințelor cu 2 camere este cuprinsă între 58,80 mp și 73,50 mp;
  • Locuințele cu 3 camere dispun de spațiul total, care începe de la 66,50 mp.

Toate apartamentele sunt proiectate cu terase cu suprafețele care încep de la 4,5 mp și ajung până la 13,5 mp. Apartamentele sunt proiectate cu sisteme individuale de încălzire, și acestea sunt instalte prin pardoseală. Ușile din metal sunt instalate la intrare în fiecare apartament. Cumpărătorii primesc cheile de la locuințe complet racordate la utilități, în apartamente este curent electric, apă menajeră, gaz și sistem de canalizare. În fiecare din apartamente este instalat câte un contor pentru gaze, contor pentru controlul consumului curentului electric și apometrele la fel sunt instalate.

Toate apartamentele beneficiază de acces prin Wireless.

Pentru achiziționarea rapidă și ușoară a unui apartament nou din complexul locativ „Reședința de La Mare” sunteți invitați să treceți direct pe pagina web a Dezvoltatorului – Compania „BLUE SKI INVESTENT A REAL ESTATE AGENCY”, unde găsiți contactele biroului de vînzări și de unde puteți afla restul informațiilor de care ați rămas interesați despre apartamentele noi ale complexului rezidențial „Reședința de La Mare”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Resedinta de La Mare?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Sand Residence, resedinta de la mare 7.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Resedinta de La Mare din Mamaia-Sat?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere.

Cât costă m² în Resedinta de La Mare?

M² în acest complex costă de la ‍1 314 €.

Cum să cumpăr un apartament în Resedinta de La Mare în Mamaia-Sat?

Modalități de plata în Resedinta de La Mare: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Resedinta de La Mare?

Resedinta de la mare – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC