Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Zen Residence
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍1 200 € +TVA
Adresa
bd.Tomis, 391, zona Tomis Nord, Constanța

Schițe și prețuri în Zen Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 2 iunie
2 cameresuprafata utila55.13–63.93 m2de la ‍1 200 € +TVA / m2de la ‍75 672 € +TVA
3 cameresuprafata utilade la 81.67 m2de la ‍1 307 € +TVA / m2de la ‍106 728 € +TVA

Zen Residence pe hartă Constanța

bd.Tomis, 391, zona Tomis Nord, Constanța

Etape dezvoltare

Faza 1
bloc 1, bloc 2
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021
Faza 2
bloc 3, bloc 4, bloc 5, bloc 6, bloc 7
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare4 trimestrul 2023

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţilocuri de joacă copii, piste biciclete, spații comerciale
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri7
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțime5
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri aparatamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie cu băi mobilate și utilate, și finisaje finale la alegere
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente76–105 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare confortabilă

Ansamblul locativ „Zen Residence” este amplasat pe bulevardul Tomis, la numărul 391, în zona Tomis Nord din orașul Constanța. Locuințele noi sunt construite în zona Carrefour, în spatele magazinelor JYSK și Lem’s și în apropiere de blocurile locative se află magazinul Dedeman, este Media Galaxy, Selgross și Decathlon. Imediat lângă complexul locativ este centrul comercial „Tom Shopping Mall”, iar până la Vivo Mall este de parcurs doar 1,9 km și până la centrul comercial „City Park Mall” sunt de parcurs în jur la 3,8 km.

În apropiere de locuințe se află stație de mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și până la plajele din stațiune Mamaia se ajunge în aproximativ 5 minute cu mașina și sunt de parcurs nu mai mult de 4-5 km. Până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se ajunge în 15 minute și se parcurge o distanță de 20,4 km. De la complexul rezidențial este de parcurs o distanță 5,6 km până în centrul orașului Constanța și Gara din Constanța se află la o distanță de 6,6 km. Accesul din complexul locativ și către locuințele „Zen Residence” se face din două străzi: din strada Izmir și direct din strada Genova.

Amenajarea complexului și caracteristici generale

Pe un teren cu suprafața totală de 22 000 mp se află dezvoltat proiectul imobiliar „Zen Residence”. Complexul de locuințe este compus din șapte blocuri locative cu egale regimuri de înălțime de câte unDemisol plus Parter și plus 4 Etaje de apartamente. Aspectele caselor sunt foarte contemporane și la construcție sunt folosite doar finisaje de ultimă generație cu aplicarea celor mai inovaționale idei de design și tehnologii performante. Structura de rezistență a blocurilor locative este formată din cadre din beton armat și clădirile dispun de toți pereții exteriori și interiori realizați din cărămidă eficientă termic și fonic plus pe partea exterioară toți pereții perimetrali dispun de izolație termică calitativă. La fiecare scară locativă din blocuri este instalat câte un ascensor, ce dispune de un grad superior de siguranță și are capacitatea de a transporta maxim 6 persoane. Toate lifturile sunt confortabile și funcționează silențios fără a afecta liniștea locatarilor.

În curțile interioare ale blocurilor locative sunt organizate multe locuri de joacă pentru cei mai mici locatari, pentru părinți și rezidenții sportivi sunt organizate piste pentru biciclete, sunt sădite parcuri și diverse spații verzi amenajate peisagistic cu un bun gust. Locurile de parcare din incinta complexului de locuințe sunt prevăzute atât subterane (poziționate la demisolul clădirilor) cât și există organizate și locuri de parcare terestre. Întreg complexul rezidențial beneficiază de pază și are instalat sistem de monitorizare video.

Detalii de finisare a unităților locative

Ansamblul de locuințe „Zen Residence” oferă în vânzare apartamente confortabile cu scheme decomandate cu două și trei camere spațioase și funcțional gândite. Locuințele sunt proiectate cu suprafețele totale de la 78,11 mp (63,93 mp utili) și până la 108 mp (87 mp utili). În vânzare proprietățile locative sunt predate complet finisate în variantă – „la cheie”. Pentru personalizarea apartamentelor achiziționate, finisajele interioare din locuințe sunt oferite la alegerea cumpărătorilor. Și fiecare beneficiar poate să-și aleagă personal culorile și nuanțele parchetului, plăcilor de gresie și faianță. Toate ușile interioare din apartamente sunt instalate și culoarea acestora la fel este oferită la alegerea cumpărătorilor. Camerele de baie din locuințe sunt absolut finisate, cu obiecte sanitare echipate și complet mobilate. Centrale termice proprii cu funcționare pe gaze sunt prevăzute pentru fiecare unitate locativă individual. Blocurile se predau în folosință cu racordare deplină la utilități.

Departamentul de vânzări al Dezvoltatorului vă stă la dispoziție pentru a vă informa cu toate detaliile despre metodele de plată acceptate (plata integrală, plata prin creditare bancară, plata prin rate de la Dezvoltator). Pentru contacte, mai multe informații utile și alte amănuntele despre construcție și finisarea apartamentelor noi, vă rugăm să accesați site-ul web al complexului locativ „Zen Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Zen Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Zen Residence?

bd.Tomis, 391, zona Tomis Nord, Constanța.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Zen Residence în Constanța?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Zen Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1200 € +TVA.

Termen de finalizare Zen Residence?

  • Faza 2 – finalizare în trimestrul 4, 2023
  • Faza 1 – construit
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC