Previzualizare foto – fotografie originală aici

Gran Via Marina
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍1 445 € +TVA
pe ‍229 €
Adresa
bd. Aurel Vlaicu, zona Inel 1, Constanța

Mai detaliat despre blocuri

Faza 2
bd. Aurel Vlaicu, Constanța (Bloc M3)
12 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizare in 4 tr. 2023
Faza 1
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
bd. Aurel Vlaicu, Constanța (Bloc M1)
12 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2020

Schițe și prețuri în Gran Via Marina

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 20 februarie 2023
1 camerede la 55.01 m2de la ‍1 445 € +TVA / m2de la ‍79 500 € +TVA
2 camere56.42–68.36 m2de la ‍1 577 € +TVA / m2de la ‍89 000 € +TVA
3 camere76.42–91.98 m2de la ‍1 419 € +TVA / m2de la ‍122 000 € +TVA
Duplex-uri 3 camerede la 105.89 m2de la ‍1 627 € +TVA / m2de la ‍172 300 € +TVA
Duplex-uri 4 camerede la 126.04 m2de la ‍1 517 € +TVA / m2de la ‍191 200 € +TVA

Gran Via Marina pe hartă Constanța

bd. Aurel Vlaicu, zona Inel 1, Constanța

Ipoteca pentru Gran Via Marina

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata eșalonată

Dacă nu dispuneți de toți banii odată și vă este mai ușor să plătiți eșalonat, atunci puteți opta pentru modalitatea de achiziție cu plata în cateva tranșe direct de la dezvoltator.

Dacă sunteți interesat  - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălziretermica individuala.
🟧 Lift4 lifturi cu capacitatea de 7 persoane fiecare
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente850
🟧 Număr clădiri8
🟧 Parcaresubterană și terestră
🟧 Regim inalțimeD+P+11E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe35.99–109.79 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare la mare cu mult soare

Ansamblul rezidențial „Gran Via Marina Constanța” din partea de Sud-Est a României se află localizat în județul Timiș, orașul Constanța, pe Bulevardul Aurel Vlaicu. Fiind amplasat imediat în apropierea centrului comercial „Mall Vivo” complexul locativ dispune de acces rapid către hipermarket-urile Auchan și Jumbo, magazinele METRO și Leroy Merlin și către toate buticurile moderne. Zona de amplasare a clădirilor locative este în plină dezvoltare, unde sunt clinici medicale și spitale, funcționează farmacii și sucursale bancare, pentru copii în apropiere de casă se găsesc școli și grădinițe, spre exemplu: Liceul Teoretic „George Călinescu”, Școala Gimnazială Dimitrie Cantemir, Grădinița cu program prelungit Mugurel și școala Dimitrie Știubei.

Distanțe aproximative:

  • Distanța până la litoralul Mării Negre este de 5 - 6 km și sunt doar 3,4 km până la Parcul „Aqua Magic Mamaia”.
  • Centrul orașului Constanța se află la 4,5 km de la apartamente.
  • Până la Gara din Constanța de la blocurile locative este o distanță de 5,6 km, iar Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” primește avioane la 21,3 km de la complexul rezidențial „Gran Via Marina Constanța”.

Structura complexului și caracteristica tehnică

Proiectul complexului rezidențial „Gran Via Marina Constanța” se dezvoltă în mai multe etape și la final va cuprinde un număr total de opt blocuri locative, fiecare va avea câte 11 etaje de apartamente și o clădire pentru birouri și oficii. Proiectul imobiliar este prevăzut într-un stil arhitectural ultramodern cu clădiri proiectate funcționale și cu design-uri pentru interioare și exterioare - incomparabile. Primul bloc rezidențial, ce se va da în exploatare este împărțit în două tronsoane și dispune de patru lifturi, unde fiecare tronson este echipat cu câte 2 ascensoare silențioase pentru circulația verticală a locatarilor blocului. La Parter-urile clădirilor sunt prevăzute diverse spații comerciale, oficii pentru oferirea serviciilor și sunt proiectate multe spații cu zone de agrement.

Iar la demisolul blocurilor locative sunt proiectate locurile de parcare. Dar complexul rezidențial dispune și de parcări terestre, are amenajate alei pietonale și trotuare și acesta dispune de împrejmuire. În incinta complexului sunt proiectate două piscine mari exterioare, sunt foarte multe spații verzi amenajate și sunt dotări cu mobilier urban, pentru copilași există locuri de joacă exterioare. De asemenea căile de acces și străzile interioare sunt amenajate și asfaltate.

Apartamente, planimetrii și suprafețe

Dezvoltatorul ansamblului locativ „Gran Via Marina Constanța” construiește doar apartamente perfecte, ideal finisate, care se vor preda locatarilor în versiune de finisare – „la cheie”. La finalul construcției numărul total de unități locative din tot complexul rezidențial va cuprinde 800 – 850 de proprietăți rezidențiale.

Primul bloc locativ are un regim de înălțime cu Demisol + Parter + 11 Nivele locative și cuprinde un număr de 192 apartamente cu 2 și 3 camee și garsoniere sau studio-uri. La ultimul etaj al blocului vor fi amplasate doar duplexuri cu două și trei camere. Apartamentele beneficiază de scheme foarte funcționale și moderne, la proiectarea locuințelor au fost aplicate și implementate cele mai inovative idei și sunt folosite cele mai calitative materiale de construcție. Finisajele utilizate în apartamente sunt alese cu multă grijă și profesionalism, să fie de o durată lungă, să fie la maxim ecologice și ușor de îngrijit. Și să se combine ideal cu stilul unei vieți absolut fericite și lipsite de griji. Toate obiectele sanitare, ce sunt instalate în camerele de baie sunt achiziționate de la producători bine cunoscuți, iar toate instalațiile sanitare, electrice și termice sunt instalate de către profesioniști verificați.

Centrale termice personale pentru fiecare apartament sunt instalate și asigură locuințele cu sistem de încălzire individual și cu apă caldă autonom. Apartamentele dispun de apă, gaz, canal și energie electrică, toate fiind contorizate separat. Complexul rezidențial „Gran Via Marina Constanța” este dezvoltat de către unul din cei mai mari Dezvoltatori imobiliari de pe piața României - compania spaniolă - „Gran Via Real Estate”, care este înmatriculată în România din anul 2008 și este bine cunoscută pe piața imobiliarelor noi din București și Cluj – Napoca cu obiectele sale finisate și predate în folosință. Pentru doritorii de a avea o locuință lângă Marea Neagră în complexul rezidențial „Gran Via Marina Constanța” sunt oferite mai multe informații detaliate despre construcție, sisteme și caracteristici tehnice, materiale și finisaje, amănuntele schemelor, poze detaliate și metode de plată pe pagina web a Dezvoltatorului - Gran Via Real Estate România SA.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Gran Via Marina?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Granvia Marina.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Gran Via Marina în Constanța?

Cât costă metru pătrat în Gran Via Marina?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 445 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Gran Via Marina în Constanța?

Modalități de plata în Gran Via Marina: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Plata eșalonată.

Termen de finalizare Gran Via Marina?

  • Bloc M3 – Finalizare in 4 tr. 2023
  • Bloc M1, Bloc M2 – construit
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC