Previzualizare foto – fotografie originală aici

Solid Residence Mamaia la Butoaie
în Mamaia

Apartamente
de la ‍93 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 293 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
bd. Mamaia, 507, zona Butoaie, Constanța

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
bd. Mamaia, 507 (Scara A)
9 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Solid Residence Mamaia la Butoaie

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 20 februarie 2024
2 camere
67.95–102.05 m2
de la ‍1 293 € +TVA / m2de la ‍93 000 € +TVA
3 camere
102.05 m2
de la ‍1 293 € +TVA / m2de la ‍132 000 € +TVA

Solid Residence Mamaia la Butoaie pe hartă Mamaia

bd. Mamaia, 507, zona Butoaie, Constanța

Plata în rate la Solid Residence Mamaia la Butoaie

Rate la dezvoltator

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata eșalonată

Disponibil

Dacă nu dispuneți de toți banii odată și vă este mai ușor să plătiți eșalonat, atunci puteți opta pentru modalitatea de achiziție cu plata în cateva tranșe direct de la dezvoltator.

Dacă sunteți interesat  - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Solid Residence Mamaia la Butoaie

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Facilităţivideointerfon, aer condiționat 12.000BTU, pază, monitorizare video
🟧 Încălzirecentrală proprie pe gaz 24KW
🟧 Liftlift Schindler de 8 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente237
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană cu două nivele, terestră
🟧 Regim inalțimeS + P + 8E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe46.25 – 102.05 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare ca un vis romantic la mare

Ansamblul rezidențial „Solid Residence Mamaia La Butoaie” se află amplasat pe malul Mării Negre, unde este cel mai luminos litoral, cea mai caldă mare, cel mai curat aer și cele mai spectaculoase vederi. Adresa complexului locativ este: Bulevardul Mamaia, numărul 507, zona Butoaie din orașul Constanța, între Lacul Siutghiol și Marea Neagră. Complexul locativ este înconjurat de o mulțime de terase, restaurante, cafenele, pizzerii, cluburi de noapte, plaje de lux, centre de agrement și magazine. Și se învecinează cu o mulțime de Pensiuni, Hotele și Camping-uri. Supermarket-ul Kaufland se află la doar 140 de metri de la intrarea în complex, iar farmacia este la 90 de metri – nu mai mult de o minută. Sunt de parcurs pe jos doar 3 minute până la plaja de pe malul Mării Negre. De la complexul locativ până la Parcul Acvatic „Aqua Magic” este de parcurs o distanță de 4,4 km cu mașina (în maxim 7 minute). Până în centrul orașului Constanța este o distanță de 9,7 km. Gara din Constanța se află la de la complexul rezidențial la o distanță de 10,5 km, iar până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” sunt 26,1 km.

Prezentarea blocului locativ și descrierea terenului adiacent

Ansamblul locativ „Solid Residence Mamaia La Butoaie” este prezentat cu o clădire locativă solid construită cu un regim de înălțime cu Subsol plus Parter plus 6 Nivele locative, iar etajele 7 și 8 sunt proiectate Retrase. Clădirea cu apartamente este împărțită în patru scări locative, fiecare din acestea fiind echipată cu ascensoare de ultimă generație de firmă Schindler, care funcționează foarte liniștit și toate sunt produse cu un nivel maxim de siguranță și dispun de capacitatea de transportare a opt persoane. Locurile comune din bloc și coridoarele sunt complet finisate, casa scării este finisată cu marmură și dispune de balustrade metalice, toate spațiile comune sunt conectate la sistemul de iluminat.

Pentru un nivel sporit de eficiență termică a construcției tâmplăria a fost aleasă de la cei mai bun producător, este din profil PVC Salamander de culoare wenghe și are geam termopan de tip „four seazon” cu acoperire low-E, care nu permite pătrunderea gălăgiei din exterior și menține temperatura în interiorul locuințelor. Cei mai mici locatari sunt invitați să-și petreacă timpul vesel la locul de joacă special pregătit pentru ei și amenajat modern și sigur. În curtea rezidenței sunt plantați arbori și sunt amenajate insule verzi și spații dedicate relaxării și odihnei, spațiile sunt dotate cu mobilier urban. Teritoriul complexului locativ este complet îngrădit cu gard și accesul în incintă este complet controlat și se efectuează prin barieră automatizată de acces. Plus funcționează un sistem de videointerfon. Pentru parcarea transportului locatarilor sunt prevăzute două nivele cu locuri de parcare la subsolurile clădirii rezidențiale, precum și există organizate și locuri de parcare supraterane (toate sunt oferite în vânzare - contra cost). Pentru securitatea complexului, acesta este complet echipat cu camere video și dispune de pază.

Locuințe perfecte cu vederi uluitoare

În ansamblul rezidențial „Solid Residence Mamaia La Butoaie” sunt prezentate 237 de apartamente bine compartimentate și garsoniere confortabile. La dispoziția cumpărătorilor în complex sunt oferite spre vânzare apartamente cu două camere, care sunt proiectate cu scheme mega funcționale și au suprafețele cuprinse între 65,4 mp și 77,5 mp. De asemenea pentru familiile cu copii sunt perfect gândite două tipuri de apartamente spațioase cu trei camere, cu două terase și cu două camere de baie, cu suprafața totală de 102,05 mp. Iar garsonierele sunt prezentate în câteva variante cu scheme logice și cu suprafața de la 46,25 mp și până la 59,73 mp.Absolut toate unitățile locative se predau cumpărătorilor complet finisate și echipate cu obiecte sanitare și cu toate instalațiile montate: electrice, termice, de gaze și sanitare. Fiecare apartamente ar instalată ușa de la intrare și toate ușile interioare (de culoarea dorită – la alegere). Pardoselile locuințelor sunt placate cu gresie și parchet în dependență de zonă, gresia a fost folosită pentru bucătării și băi, iar holurile, living-urile și dormitoarele au placaje cu parchet. Pereții sunt nivelați și zugrăviți cu vopsea lavabilă, în bucătării parțial sunt placați cu faianță, iar pereții blocurilor sanitare sunt finisați complet cu faianță. Sistemul de încălzire este compus din centrală termică proprie pe gaz pentru fiecare apartament (de 24 kw) și calorifere instalate. Locuințele beneficiază și de sistem de aer condiționat (12 000 BTU).

Toate utilitățile necesare (curent electric, gaze naturale, apă și canalizare) sunt racordate la complexul rezidențial.

Cablajul pentru telefon, televiziune și internet este instalat. De la răsărit și până la apus ferestrele complexului rezidențial „Solid Residence Mamaia La Butoaie” oferă cele mai fascinante priveliști și aici se petrec сele mai minutate momente. Dezvoltatorul complexului rezidențial „Solid Residence Mamaia La Butoaie” este bine cunoscuta companie „SOLID HOUSE” pe piața imobiliarelor noi din orașul Constanța. „SOLID HOUSE” este liderul construcțiilor imobiliare cu o experiență de mai mult de 10 ani și cu un număr de mai mult de 1000 de locuințe vândute cumpărătorilor fericiți.

Anume cumpărătorii unei locuințe de la „Solid House Mamaia La Butoaie” beneficiază de soluții avantajoase de finanțare:

  • orice tip de creditare bancară;
  • există posibilitatea de achitare în rate direct de la Dezvoltator;
  • plata eșalonată;
  • Iar pentru pala integrală, cu siguranță veți primi un Discount foarte plăcut.

Sunteți așteptați cu o vizită pe site-ul web al companiei „SOLID HOUSE” pentru a afla mai multe detalii tehnice ale construcției, materiale legate de amplasare, informații utile și poze ale apartamentelor, contactele directe și pentru a vă convinge de toate facilitățile complexului rezidențial „Solid Residence Mamaia La Butoaie” și a rezerva cât mai repede locuința de vis vă așteptîm cu un apel.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Solid Residence Mamaia la Butoaie?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Solid Residence Mamaia Zona Butoaie, Solid Residence Butoaie.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Solid Residence Mamaia la Butoaie din Mamaia?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Solid Residence Mamaia la Butoaie?

M² în acest complex costă de la ‍1 293 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Solid Residence Mamaia la Butoaie în Mamaia?

Modalități de plata în Solid Residence Mamaia la Butoaie: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală, Plata eșalonată.

Termen de finalizare Solid Residence Mamaia la Butoaie?

Scara A, Scara B, Scara C, Scara D – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC