Previzualizare foto – fotografie originală aici

Solid Residence Intim
în Constanța

Apartamente
de la ‍81 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 103 €
pe ‍54 €
Dezvoltător
Adresă
str. Corbului, 3, Constanța

Mai detaliat despre blocuri

str. Corbului, 3 (Bloc 1)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
str. Corbului, 3, Constanța (Bloc 2)
11 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare

Schițe și prețuri în Solid Residence Intim

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 26 februarie 2024
1 camere
53.91–73.45 m2
de la ‍1 103 € / m2de la ‍81 000 €
2 camere
75.4–92.5 m2
de la ‍1 684 € / m2de la ‍127 000 €

Solid Residence Intim pe hartă Constanța

str. Corbului, 3, Constanța

Plata în rate la Solid Residence Intim

Rate la dezvoltator

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Ipoteca în Solid Residence Intim

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Facilităţiinterfon, mobilier baie inclus in preț, loc joaca, grădiniță
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tren
🟧 Număr apartamente154
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană pe două nivele
🟧 Regim inalțime2S + P + 10E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajegresie la alegere, faianta la alegere, mobilier baie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe43.35 – 101.10 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare perfectă

Ansamblul imobiliar „Solid Residence Corbului” se găsește localizat pe strada Corbului, la numărul 3, zona Sabroso – Brătianu - Salvare, orașul Constanța.

Lângă complex funcționează diverse restaurante, pizzerii, terase și este supermarket-ul Profi City, hypermarket-ul Cora, la o distanță de doar 750 de metri este Piața Brick, iar la doar 350 de metri este Piața I. L. Caragiale. De asemenea nu departe se află Oficiul Poștal Nr. 2, este Policlinica CFR, Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, sunt cabinete stomatologice și farmacii.

Pentru educația copiilor în apropiere de casă sunt așa organizații educaționale ca: Grădinița „Steluțele Mării”, grădinița cu program prelungit Nr. 10, Grădinița Lumea Poveștilor Nr. 407, Școala Generală „I. L. Caragiale”, Școala Gimnazială Nr. 8 și Școala „Nicolae Tonitza”. Accesul de la complex către punctele de interes este foarte ușor deoarece aici circulă multe mijloace de transport în comun de la stația de transporturi din apropiere de casă - de pe Bulevardul I. C. Brătianu. Distanța de la complexul locativ „Solid Residence Corbului” până în centrul orașului Constanța este de 3,1 km. Până la plajă sunt aproximativ 4,5 km. Și Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu este la 26,2 km. Iar Gara din Constanța se află la doar 1,2 km, acest fapt oferă mult confort turiștilor și locatarilor.

Caracteristici și detalii tehnice ale complexului

Proiectul ansamblului rezidențial „Solid Residence Corbului” este desfășurat pe un teren cu suprafața total de 6000 mp. Ansamblul locativ este format din 3 corpuri cu regim egal de înălțime, fiecare cu 2 Subsoluri plus Parter și plus 10 etaje și este prevăzut ca un complex cu circuit închis. Structura de rezistență a blocurilor locative este din beton armat. Zidăria pereților exteriori și pereții despărțitori între apartamente sunt realizați din blocuri din beton celular autoclavizat BCA.

Toate imobilele au instalată tâmplărie cu profil din PVC și cu geam termopan, care perfect asigură locuințele cu liniște, căldură în timpul iernii și protecție împotriva pătrunderii prafului. Fațada imobilelor este finisată cu tencuială decorativă cu nuanțe calde ale culorii maro.

Tote blocurile rezidențiale sunt echipate cu ascensoare moderne, în total în complex sunt instalate cinici ascensoare silențioase, fiecare cu capacitatea de transportare câte șase persoane. Toate ascensoarele instalate la blocuri sunt de la renumita firmă Schindler. Locurile de parcare sunt prevăzute subterane și se află localizate la cele două nivele ale subsolurilor. Extrem de facil este accesul locatarilor din locuințe până în parcarea subterană, deoarece toate lifturile circulă inclusiv până la etajele subterane. În complex există și locuri de parcare supraterane. În total toate locurile de parcare sunt cu 20 % mai multe decât numărul locuințelor. Ansamblul rezidențial este îngrădit cu gard, beneficiază de iluminat stradal, facilită de servicii de pază și are sistem de monitorizare video și pe exterior la fel este sub supraveghere video 24 din 24. Accesul în complex este strict controlat în bază de cartele și legitimații și se efectuează cu barieră automatizată. Pentru copilașii locatarilor din complexul locativ „Solid Residence Corbului” este organizat un teren de joacă și în curte sunt plantate mule spații verzi și zone de relaxare.

Apartamente Premium, compartimentări superbe și finisaje de lux

Proiectul imobiliar „Solid Residence Corbului” propune în vânzare un număr de 154 de proprietăți rezidențiale, toate finisate la cheie.

La dispoziția cumpărătorilor și investitorilor sunt prezentate apartamente luxoase dedicate nu numai unui stil de viață modernă și confortabilă dar și pentru business, locuințele sunt foarte întrebate și se vor închiria foarte repede cu un randament bun.

La alegerea cumpărătorilor sunt construite garsoniere și apartamente cu 2 și cu 3 camere complet finisate și echipate.

  • Cu suprafața de la 98,50 mp până la 101,10 mp sunt proiectate apartamentele cu 3 camere și în total sunt prevăzute 42 de unități rezidențiale cu 3 camere;
  • Cu suprafața de la 63,55 mp până la 78,20 mp sunt proiectate apartamentele cu 2 camere și în total sunt prevăzute de 29 unități locative cu 2 camere;
  • Cu suprafața de la 43,35 mp până la 52,20 mp sunt proiectate apartamentele cu o camere și în total sunt prevăzute 83 de garsoniere.

Toate locuințele sunt dotate cu uși interioare celulare și/sau din lemn și cu uși din metal instalate la intrare pentru fiecare apartament. Sistemul de încălzire este autonom pentru fiecare apartament și este compus din centrală termică individuală, calorifere, comunicații și instalații termice. Dintr-o gamă variată de modele de gresie, faianță, travertin și parchet sunt alese finisajele pentru apartamentele deosebite. Iar vopseaua lavabilă aplicată pe pereții interiori este de calitate superioară.

Pentru camerele de baie sunt alese cele mai bune obiecte sanitare, cele mai calitative instalații sanitare și mobilier frumos. De asemenea apartamentele se predau beneficiarilor cu toate instalații electrice și instalațiile de gaze conectate. Blocurile sunt racordate la gaz, canalizare, au apă și curent electric, plus apometrele și contoare pentru curent și gaze sunt dotate.

Dezvoltatorul complexului locativ „Solid Residence Corbului” este compania „Solid House”, care are o experiență în domeniu de mai mult de 10 ani, are multe proiecte imobiliare finalizate și în stadie de construcție, peste 1000 de unități locative vândute și cumpărători fericiți și la maxim satisfăcuți. Pentru Dumneavoastră există soluții de finanțare foarte avantajoase în calitate de rate de la Dezvoltator, plata eșalonată, credit Prima Casă, credite ipotecare, credite imobiliare și surse proprii sau plata integrală cu aplicarea discount-urilor profitabile. Adresa și contactele biroului de vânzări le găsiți pe pagina web a Dezvoltatorului, precum și unde sunt prezentate și alte materiale utile și informații mai detaliate despre apartamentele noi construite din complexul rezidențial „Solid Residence Corbului”, vă rugăm să treceți direct pe site-ul companiei „Solid House”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Solid Residence Intim?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Solid Residence Constanta.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Solid Residence Intim din Constanța?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere.

Cât costă m² în Solid Residence Intim?

M² în acest complex costă de la ‍1 103 €.

Cum să cumpăr un apartament în Solid Residence Intim în Constanța?

Modalități de plata în Solid Residence Intim: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Solid Residence Intim?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC