Previzualizare foto – fotografie originală aici

Solid Residence Amurgului
în Constanța

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Amurgului, 33, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. Amurgului, 33, Constanța (Amurgului – Solid Residence)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Solid Residence Amurgului pe hartă Constanța

str. Amurgului, 33, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc, supermarket
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente79
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și exterioară
🟧 Regim inalțimeS+P+8E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă și beton armat

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Înălțime plafoaneS-P+8
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe33.8–83.2 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație perfectă și confortabilă

În orașul Constanța, în zona KM4-5, pe strada Amurgului, la numărul, 33 se află localizat blocul noului ansamblul rezidențial dezvoltat de Solid House. Ansamblul locativ „Amurgului Residence” este amplasat într-o localitate destul de liniștită și se învecinează cu Doraly Mall, în apropiere este parc, funcționează supermarket-ul LIDL, sunt sucursale bancare, este un oficiu poștal și o sală de fitness.

Nu departe de apartamentele din blocul „Amurgului Residence” se află Grădinița cu program prelungit nr, 53, Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, Școala Nautică „Nautical Blue” și este Colegiul Tehnic de Marină „Alexandru Ioan Cuza”. Blocul locativ este localizat aproape de Șoseaua Mangaliei și o astfel de amplasare dispune de o infrastructură bună de transport și oferă legătură ușoară cu autostrada A2 și cu stațiunile din sudul litoralului românesc precum și cu centrul orașului Constanța.

Caracteristica și amenajarea complexului

Complexul locativ „Amurgului Residence” reprezintă un bloc locativ simpatic, ce este înălțat cu o arhitectură deosebită și are o structură de înălțime realizată cu Subsol plus Parter și plus 8 etaje locative. Clădirea este construită din blocuri din BCA și beton armat. Izolarea termică exterioară a imobilului este efectuată dintr-un sistem din polistiren cu grosimea de 10 cm. Tâmplăria montată la bloc dispune de profil PVC și are 5 camere și geam termopan, sticlele sunt cu acoperire LOW-E, iar culoarea profilului este „venghe”. Complexul dispune de parcare exterioară cu locuri în curte și locuri de parcare subterane localizate la subsolul clădirii și poziționate în două nivele.

Apartamente spațioase cu finisaje armonioase

În blocul locativ „Amurgului Residence” sunt prevăzute 79 de locuințe ce sunt finisate în versiune – „la cheie”.

Printre unitățile locative sunt proiectate garsoniere cu suprafața utilă care începe de la 33,8 mp și apartamente cu două și cu trei odăi cu suprafața utilă până la 83,2 mp. La fiecare etaj din bloc se află poziționate câte două garsoniere cu suprafața până la 45,30 mp, câte trei apartamente cu două camere cu suprafața utilă de la 45,30 mp până la 58,50 mp și câte cinci locuințe cu trei camere, ce sunt construite cu suprafața care începe de la 68,40 mp.

Toate proprietățile imobiliare sunt finisate cu faianță, gresie și parchet, au toate obiectele sanitare instalate, dispun de toate contoarele și instalațiile termice, electrice și sanitare puse până la poziții și este racordare la toate utilitățile. În interior ușile montate sunt din Italia, iar la intrare în apartamente sunt instalate uși de acces din metal.

Este prevăzută câte o centrală termică pentru fiecare apartament aparte, centralele sunt pe gaz. Dezvoltatorul complexului rezidențial „Amurgului Residence” este bine cunoscuta pa piața construcțiilor imobiliarelor noi din sudul României - compania „Solid House” S. R. L. și aceasta acceptă următoarele metode de plată pentru apartamentele noi: plata integrală, plata prin creditare ipotecară sau creditare imobiliară, Prima Casă. Alte informații și mai multe detalii despre apartamentele complexului locativ „Amurgului Residence” și contactele Dezvoltatorului le găsiți afișate pe site-ul web al companiei „Solid House” S. R. L.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Solid Residence, Solid Residence Constanta.

Unde se află Solid Residence Amurgului?

str. Amurgului, 33, Constanța.

Termen de finalizare Solid Residence Amurgului?

Amurgului – Solid Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Solid Residence Amurgului în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Solid Residence Amurgului din Constanța?

Dezvoltătorul Solid Residence Amurgului este – Solid House.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC