Previzualizare foto – fotografie originală aici

Solid Residence Jadului
în Mamaia

Apartamente
de la ‍54 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 171 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
Aleea Jadului, 6, zona Campus, Constanța

Mai detaliat despre blocul

Aleea Jadului, 6, zona Campus, Constanța (Jadului)
4 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Solid Residence Jadului

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 21 februarie 2024
1 camere
46.13 m2
de la ‍1 171 € +TVA / m2de la ‍54 000 € +TVA
2 camere
63.54 m2
de la ‍1 291 € +TVA / m2de la ‍82 000 € +TVA
3 camere
91.97 m2
de la ‍1 191 € +TVA / m2de la ‍109 500 € +TVA

Solid Residence Jadului pe hartă Mamaia

Aleea Jadului, 6, zona Campus, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Facilităţivideointerfon, loc de joacă copii
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+3E
🟧 Securitatepază, monitorizare video, barieră
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie cu băi complet mobilate și utilate și finisaje finale la alegere
🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe46–91 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Complexul de locuințe „Solid Residence” se află amplasat pe Aleea Jadului, la numărul 6, în zona Campus din orașul Constanța. Ansamblul rezidențial se poziționează în imediata apropiere de malul Lacului Siutghiol și are în apropiere absolut toate facilitățile unei locuințe de lux. În apropiere de apartamente sunt cafenele, restaurante, taverne, locuri de divertisment, saloane de înfrumusețare, sunt magazine, supermarketuri, centre comerciale și parcuri.

Lângă casa de apartamente circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuz directe către punctele de interes din Constanța. Distanța de la locuințele noi până în centrul capitalei este de 5,4 km, până la Gară se parcurg 6,2 km și distanța până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” este de 21,7 km.

Prezentarea complexului rezidențial

Proiectul rezidențial „Solid Residence” dispune de un bloc locativ realizat cu o mare răspundere și o mare atenție până la ultimul detaliu. Clădirea de apartamente este construită în conformitate cu cele mai înalte standarde de confort și siguranță cu respectarea tuturor normelor și legilor în vigoare și este realizată din materiale durabile și calitative cu un regim de înălțime de Subsol plus Parter și plus 3 Etaje. Structura constructivă a imobilului este formată din cadre din beton armat și casa de apartamente dispune de toate închiderile exterioare, pereți și compartimentări interioare din blocuri BCA. Clădirea locativă este izolată termic pe partea exterioară cu un start din polistiren expandat și are instalată tâmplărie exterioară cu profil din PVC și cu geam termopan. Blocul rezidențial este echipat cu ascensoare de ultimă generație, moderne și confortabile și toate spațiile comune sunt cu bun gust finisate, iar la intrare în blocul de apartamente este organizată o recepție cu un lobby spațios. Accesul în locuințe se face prin intermediul video interfonului. Întreg teritoriul exterior și partea interioară din complexul rezidențial dispun de monitorizare video. Și tot ansamblul de locuințe este păzit 24 din 24 de ore și are instalată barieră de acces, iar locurile de parcare sunt organizate subterane și sunt oferite în vânzare contra cost.

În incinta complexului rezidențial sunt amenajate spații verzi și este organizat un loc de joacă pentru copii în curtea interioară.

Informații despre echiparea apartamentelor

În complexul locativ „Solid Residence” sunt proiectate locuințe de tip – Studio și apartamente cu 2 și 3 camere cu suprafețele cuprinse între 46 mp și 91 mp. Toate apartamentele sunt perfect planificate, au scheme ergonomice și spații funcționale și facilită de balcoane și terase deosebite.

În vânzare toate apartamentele se dispun absolut finisate în versiune – „La cheie” cu folosirea finisajelor de calitate superioară, ce sunt oferite la alegerea cumpărătorilor și viitorilor locatari. Plăcile de gresie și faianță sunt oferite la alegere într-o gamă largă de modele moderne. Pereții interiori sunt tencuiți și vopsiți și pardoselile livingurilor și dormitoarelor sunt placate cu parchet, toate ușile interioare sunt instalate și ușa de acces în locuințe este din metal cu sistem fiabil de antiefracție. Toate camerele de baie sunt finisate, echipate și au obiecte sanitare instalate și sunt cu mobilă dotate. Sistemul termic este individual pentru fiecare unitate locativă și este dotată câte o centrală termică proprie plus calorifere instalate. Locuințele au instalate toate dotările electrice, prizele și întrerupătoarele, sunt montate toate instalațiile sanitare și pentru conducerea de gaze. În exploatare apartamentele se predau cu racordare maximă la toate utilitățile generale.

Din apartamentele complexului locativ „Solid Residence” se deschid cele mai încântătoare vederi asupra Lacului Siutghiol.

Pentru persoanele interesate de un apartament perfect în complexul de locuințe „Solid Residence” sunt acceptate metode de plată flexibile, așa ca: plata eșalonată, plata prin orice tip de creditate bancară și la plata integrală se aplică un Discount plăcut.

Pentru mai multe informații detaliate, vă invităm să treceți pe pagina web a complexului de locuințe „Solid Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Solid Residence Jadului?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Solid Residence jadului zona Campus.

Unde se află Solid Residence Jadului?

Aleea Jadului, 6, zona Campus, Constanța.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Solid Residence Jadului din Mamaia?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Solid Residence Jadului?

M² în acest complex costă de la ‍1 171 € +TVA.

Termen de finalizare Solid Residence Jadului?

Jadului – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC