Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Solid Residence Jadului
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍1 171 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
aleea Jadului, 6, zona Campus, Constanța

Schițe și prețuri în Solid Residence Jadului

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 26 ianuarie
Studiouride la 46.13 m2de la ‍1 171 € +TVA / m2de la ‍54 000 € +TVA
2 camerede la 63.54 m2de la ‍1 291 € +TVA / m2de la ‍82 000 € +TVA
3 camerede la 91.97 m2de la ‍1 191 € +TVA / m2de la ‍109 500 € +TVA

Solid Residence Jadului pe hartă Constanța

aleea Jadului, 6, zona Campus, Constanța

Etape dezvoltare

Jadului
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţivideointerfon, loc de joacă copii
Încălzirecentrală termică proprie
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri1
Parcaresubterană
Regim inalțimeS+P+3E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc locuințe
Ziduricompartimentări interioare din BCA
Сurte închisăpază, monitorizare video, barieră

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie cu băi complet mobilate și utilate și finisaje finale la alegere
Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente46–91 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre zona de amplasare

Complexul de locuințe „Solid Residence” se află amplasat pe Aleea Jadului, la numărul 6, în zona Campus din orașul Constanța. Ansamblul rezidențial se poziționează în imediata apropiere de malul Lacului Siutghiol și are în apropiere absolut toate facilitățile unei locuințe de lux. În apropiere de apartamente sunt cafenele, restaurante, taverne, locuri de divertisment, saloane de înfrumusețare, sunt magazine, supermarketuri, centre comerciale și parcuri.

Lângă casa de apartamente circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuz directe către punctele de interes din Constanța. Distanța de la locuințele noi până în centrul capitalei este de 5,4 km, până la Gară se parcurg 6,2 km și distanța până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” este de 21,7 km.

Prezentarea complexului rezidențial

Proiectul rezidențial „Solid Residence” dispune de un bloc locativ realizat cu o mare răspundere și o mare atenție până la ultimul detaliu. Clădirea de apartamente este construită în conformitate cu cele mai înalte standarde de confort și siguranță cu respectarea tuturor normelor și legilor în vigoare și este realizată din materiale durabile și calitative cu un regim de înălțime de Subsol plus Parter și plus 3 Etaje. Structura constructivă a imobilului este formată din cadre din beton armat și casa de apartamente dispune de toate închiderile exterioare, pereți și compartimentări interioare din blocuri BCA. Clădirea locativă este izolată termic pe partea exterioară cu un start din polistiren expandat și are instalată tâmplărie exterioară cu profil din PVC și cu geam termopan. Blocul rezidențial este echipat cu ascensoare de ultimă generație, moderne și confortabile și toate spațiile comune sunt cu bun gust finisate, iar la intrare în blocul de apartamente este organizată o recepție cu un lobby spațios. Accesul în locuințe se face prin intermediul video interfonului. Întreg teritoriul exterior și partea interioară din complexul rezidențial dispun de monitorizare video. Și tot ansamblul de locuințe este păzit 24 din 24 de ore și are instalată barieră de acces, iar locurile de parcare sunt organizate subterane și sunt oferite în vânzare contra cost.

În incinta complexului rezidențial sunt amenajate spații verzi și este organizat un loc de joacă pentru copii în curtea interioară.

Informații despre echiparea apartamentelor

În complexul locativ „Solid Residence” sunt proiectate locuințe de tip – Studio și apartamente cu 2 și 3 camere cu suprafețele cuprinse între 46 mp și 91 mp. Toate apartamentele sunt perfect planificate, au scheme ergonomice și spații funcționale și facilită de balcoane și terase deosebite.

În vânzare toate apartamentele se dispun absolut finisate în versiune – „La cheie” cu folosirea finisajelor de calitate superioară, ce sunt oferite la alegerea cumpărătorilor și viitorilor locatari. Plăcile de gresie și faianță sunt oferite la alegere într-o gamă largă de modele moderne. Pereții interiori sunt tencuiți și vopsiți și pardoselile livingurilor și dormitoarelor sunt placate cu parchet, toate ușile interioare sunt instalate și ușa de acces în locuințe este din metal cu sistem fiabil de antiefracție. Toate camerele de baie sunt finisate, echipate și au obiecte sanitare instalate și sunt cu mobilă dotate. Sistemul termic este individual pentru fiecare unitate locativă și este dotată câte o centrală termică proprie plus calorifere instalate. Locuințele au instalate toate dotările electrice, prizele și întrerupătoarele, sunt montate toate instalațiile sanitare și pentru conducerea de gaze. În exploatare apartamentele se predau cu racordare maximă la toate utilitățile generale.

Din apartamentele complexului locativ „Solid Residence” se deschid cele mai încântătoare vederi asupra Lacului Siutghiol.

Pentru persoanele interesate de un apartament perfect în complexul de locuințe „Solid Residence” sunt acceptate metode de plată flexibile, așa ca: plata eșalonată, plata prin orice tip de creditate bancară și la plata integrală se aplică un Discount plăcut.

Pentru mai multe informații detaliate, vă invităm să treceți pe pagina web a complexului de locuințe „Solid Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Solid Residence Jadului?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Solid Residence Jadului?

aleea Jadului, 6, zona Campus, Constanța.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Solid Residence Jadului în Constanța?

Se oferă spre vânzare studiouri, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Solid Residence Jadului?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1171 € +TVA.

Termen de finalizare Solid Residence Jadului?

Solid Residence Jadului – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC