Previzualizare foto – fotografie originală aici

Solid Residence Grindeanu
în Constanța

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Prelungirea Sergent Nicoale Grindeanu, 10, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. Prelungirea Nicoale Grindeanu, 10, Constanța (Grindeanu – Solid Residence)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 2
Indisponibil

Solid Residence Grindeanu pe hartă Constanța

str. Prelungirea Sergent Nicoale Grindeanu, 10, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc, supermarket
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente102
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeD+P+6E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc locuinte
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă și beton armat

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe62–102 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație

Ansamblul rezidențial „Grindeanu - Solid Residence” se află construit pe strada Prelungirea Nicolae Grindeanu, nr. 10, în km 4-5 km, orașul Constanța.

Despre zona amplasării

Blocul locativ „Solid House Grindeanu” se află amplasat în apropiere de multe Centre Comerciale și puncte de interes pentru toți membrii familiei. Vis-a-vis este Centrul „Interex”, în apropiere sunt școli, licee și grădinițe, este acces facil la mijloace de transport în comun. Nu departe funcționează supermarketurile Lidl, Profi, Penny Market, Billa, Kaufland și Auchan. În apropiere de locuințe ste o sală de fitness, oficiu poștal, sunt restaurante și bănci. Distanța până la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu este de 28,1 km. Iar până în centrul orașului (Piața Unirii) sunt de parcurs în jur la 4,8 km. Până la plaja „Modern” sunt – 7,1 km.

Informații generale despre Complexul Locativ

Ansamblul rezidențial „Grindeanu - Solid Residence” constituie un bloc de apartamente construit cu un regim de înălțime cu Demisol plus Parter plus 6 Etaje locative. Imobilul este dotat cu două ascensoare moderne. La parterul clădirii locative sunt prevăzute spații comerciale. Locurile da parcare pentru autotransportul locatarilor sunt oferite parțial la demisol și parter și dispun de un sistem hidraulic „Sistem de parcare de tip Klaus”, unde vor fi în total – 105 locuri de parcare. Apartamentele Rezidenței „Solid House Grindeanu” sunt proiectatecu 2 sau 3 camere, în total fiind construite și complet finisate „la cheie” - 102 de unități locative. Suprafața apartamentelor cu 2 camere este între 62 mp 87 mp. Iar suprafața apartamentelor cu 3 camere începe de la 94 mp și ajunge până la 102 mp. Locuințele se predau cumpărătorilor finisate cu gresie și faianță, cu pardoseli placate cu parchet, tâmplărie exterioară este cu profil PVC, ușile din lemn sunt montate în interior și ușa exterioară este din metal. Camerele de baie sunt absolut finisate și complet utilate și dotate cu toate obiectele sanitare și accesorii. Locuințele au un sistem individual de încălzire, cu centrale termice proprii pe gaz și calorifere. Toate apartamentele sunt racordate la gaze, apă, canal, și electricitate.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Grindeanu - Solid Residence” este Compania „Solid House” S.R.L., care a fost înființată în anul 2010.

Mai multe informații utile, materiale tehnice și amănunte constructive despre locuințele din apropiere Mării Negre, vizionarea tuturor modelelor de apartamente și compartimentărilor, precum și despre metodele de cumpărare direct de la Dezvoltator, găsiți pe web site-ul ansamblului rezidențial „Grindeanu - Solid Residence” de pe str. Prelungirea Nicolae Grindeanu, nr. 10, 4/5 km, Constanța.

Acest proiect mai este numit și Solid Residencem, Solid Grindeanu Residence.

Unde se află Solid Residence Grindeanu?

str. Prelungirea Sergent Nicoale Grindeanu, 10, Constanța.

Termen de finalizare Solid Residence Grindeanu?

Grindeanu – Solid Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Solid Residence Grindeanu în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Solid Residence Grindeanu din Constanța?

Dezvoltătorul Solid Residence Grindeanu este – Solid House.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC