Previzualizare foto – fotografie originală aici

Novopolis Constanța
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍912 € +TVA
pe ‍345 €
Dezvoltator
Adresa
bd. Bratianu, 284, zona Palas, Constanta

Mai detaliat despre blocuri

Faza 2
Încă 7 blocuri în această etapă
Încă 7 blocuri
bd. Bratianu, 284 (Bloc 2)
12 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Necunoscut
Faza 1
bd. Bratianu, 284 (Bloc 1)
12 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2021

Schițe și prețuri în Novopolis Constanța

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 16 februarie 2023
2 camere81.26–82.26 m2de la ‍912 € +TVA / m2de la ‍75 000 € +TVA

Novopolis Constanța pe hartă Constanța

bd. Bratianu, 284, zona Palas, Constanta

Modalități de achiziție a unui apartament în Novopolis Constanța

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Rate

Avans 5%, restul de 95% se va achita la finalizarea imobilului și semnarea contractului de vânzare.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţiparc, galerie comercială, teren multisport, pistă alergare, locuri joacă copii, stații încărcare vehicole electrice, boxe de depozitare
🟧 Lift2 lifturi pentru fiecare bloc
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamentepeste 900 de apartamente
🟧 Număr clădiri9
🟧 Parcareparcare pentru biciclete
🟧 Regim inalțimeP+11E
🟧 Securitatepaza 24/7, camere de supraveghere, bariera
🟧 Tip imobilblocuri locuințe

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe56–159 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Detalii de locație

În partea de Vest a orașului Constanța, într-o zonă verde în continuă dezvoltare – zona Palas, pe Bulevardul I. C. Brătianu, la numărul 284, se află amplasat ansamblul rezidențial „Novopolis”. Locuințele noi au o poziționare perfectă, de unde este acces facil către toate punctele de interes din Constanța și către zonele atractive de pe litoralul Mării Negre atât cu transport personal cât și cu mijloace de transport în comun cu rute de autobuz.

Complexul locativ se învecinează cu Jandarmeria și Sectorul de Poliție și în apropiere de casele rezidențiale funcționează: Colegiul Pontica, Școala Cartier Palas, Liceul CFR, Grupul Școlar Gheorghe Duca, Școala Marin Sorescu, Școala postliceală „Sfântul Theodor”, Școala Nr. 22 „I. C. Brătianu”, Grădinița cu program normal Nr. 31 și Grădinița „Kity Bity”.

La o mică distanță de imobile se află stadionul CFR Constanța și nu departe este terenul de fotbal „Palas Arena”. Până la „Plaja Modern” este de parcurs o distanță de circa 6 - 6,6 km. Parcul acvatic „Aqua Magic” se află poziționat la 8,2 km. Până în centrul orașului Constanța sunt de parcurs 6,2 km, Gara se află la 4,9 km, iar până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” este o distanță de 25,1 km.

Prezentarea ansamblului imobiliar

Ansamblul rezidențial „Novopolis” este mai mult decât un complex de locuințe este un oraș extra confortabil, perfect gândit până la ultimul detaliu, este o comunitate proiectată logic, unde s-a ținut cont de toate nevoile și cerințele locatarilor. Cartierul rezidențial garantează locuri de joacă și spații pentru educația copiilor, spații verzi, locuri de relaxare și absolut toate sunt sigure și au un nivel înalt de securitate. Deci, cartierul locativ „Novopolis” este compus din 9 clădiri rezidențiale, care găzduiesc cele mai confortabile și calitativ realizate apartamente și unde se află plantat un parc cu teritoriul total de 17 000 mp. Plus în incinta complexului rezidențial sunt prevăzute 4500 mp de spații comerciale, unde locatarii au la îndemână tot ce doresc chiar la parterul casei personale. Toți rezidenții complexului vor fi sănătoși și sportivi, deoarece în curte au la îndemână un teren de sport multifuncțional pentru baschet, handbal, fotbal sau tenis și sunt echipate locuri pentru fitness la aer liber și piste de alergare. În acest cartier rezidențial este prevăzut și un spațiu special pentru plimbările plăcute cu animalele de companie.

Toate imobilele din complexul „Novopolis” au un regim de înălțime cu Parter și 8 Etaje și sunt construite pe fundații armate de tip radier cu suprastructură din cadre din beton armat. Blocurile locative au aspecte moderne și sunt finisate în culori deschise și luminoase unde dominantă este culoarea gri deschisă - atât de aproape cu culoarea cerului senin. Și sunt prevăzute câte două ascensoare confortabile pentru fiecare bloc rezidențial, de asemenea în incinta blocurilor sunt amenajate și boxe de depozitare. De asemenea în complex sunt prevăzute locuri de parcare pentru biciclete și locuri de parcare pentru automobile, toate securizate și amenajate cu camere video.

Complexul rezidențial „Novopolis” este păzit 7 zile din săptămână timp de 24 de ore. Accesul în incinta ansamblului rezidențial este controlat și se face prin barieră de acces cu cartelă și întreg teritoriul complexului imobiliar este sub video supraveghere. Plus accesul în apartamente este controlat prin interfoane.

Apartamente

Proiectul rezidențial „Novopolis” cuprinde mai mult de 900 de unități locative cu două, trei și patru camere eficient proiectate, cu suprafețe cuprinse între 56 mp – 159 mp. Apartamentele sunt foarte confortabile, au spații funcționale și la dispoziția cumpărătorilor sunt oferite locuințe cu 2 camere cu mărimea de la 56,9 mp până la 74,9 km, apartamentele cu 3 camere sunt proiectate cu spațiul de 73,3 mp, iar proprietățile locative cu 4 camere au suprafețele cuprinse între 140,7 mp și 159 mp.

Toate apartamentele se predau în folosință beneficiarilor complet echipate și cu o mare atenție finisate până în versiunea – „La Cheie”. Blocurile rezidențiale sunt racordate la toate utilitățile și apartamentele se predau în folosire branșate la sistemele de asigurare cu apă, curent electric, gaze naturale și cu racordare la sistemul de canalizare.

Dragi cumpărători, pentru a cumpăra o locuință nouă, vă informăm despre posibilitatea de a profita de metota de plată prin rate de la Dezvoltator. Și vă invităm, să treceți pe pagina web a complexului rezidențial „Novopolis”, de unde puteți afla restul informațiilor despre alte metode de plată acceptate și alte detalii de amenajare și finisare ale apartamentelor noi din vestul orașului Constanța.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Novopolis Constanța?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Novopolis Constanța în Constanța?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Novopolis Constanța?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍912 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Novopolis Constanța în Constanța?

Modalități de plata în Novopolis Constanța: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Rate.

Termen de finalizare Novopolis Constanța?

  • Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7, Bloc 8, Bloc 9 – în stadiu de construcţie
  • Bloc 1 – construit
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC