Previzualizare foto – fotografie originală aici

One Mamaia Nord
în Mamaia

Preț
la cerere
Adresă
Aleea Lamia, 4, Mamaia, Constanta

Mai detaliat despre blocuri

Faza I
Aleea Lamia 4, Mamaia, Constanta (One Mamaia Nord 1)
6 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
În desfășurare
Faza II
Aleea Lamia 4, Mamaia, Constanta (One Mamaia Nord 2)
6 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizare în 2025 tr. 1
În desfășurare

One Mamaia Nord pe hartă Mamaia

Aleea Lamia, 4, Mamaia, Constanta

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăeficiență energetică
🟧 Facilităţispaţii comerciale, piscina
🟧 Încălzireîncălzire centralizată şi sistem de incalizire prin pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente47
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană şi supraterană
🟧 Regim inalțimeD+P+5E
🟧 Securitateacces securizat, monitorizare video, paza 24/24
🟧 Tip imobilbloc de locuinte
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje premium
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe77.8–279.2 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizat prea ideal

În stațiunea turistică din Nord-Estul orașului Constanța, în Mamaia Nord, pe strada Aleea Lamia, la numărul 4 (careul C2, lotul 19), se află localizat complexul rezidențial „Neo Mamaia”. Ansamblul locativ se află situat pe un grind litoral între Marea Neagră și Limanul Siutghiol. Și se evidențiază cu apropierea de plajele formidabile, de cele mai „fine” restaurante/cluburi de noapte și cu calitatea excelentă a mediului înconjurător din zonă. De la pragul blocului rezidențial până la firul apei din Marea Neagră sunt de parcurs exact 76 de pași cu acces direct la plaja privată.

Distanța până în centrul orașului Constanța este de 14,1 km și poate fi parcursă cu transport personal în cel mult 25 de minute. Până la Parcul Acvatic „Agua Mamaia” sunt 6,3 km și se ajunge acolo de la complex aproximativ în 10 minute. Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” este situat la 27,2 km de la complexul rezidențail „Neo Mamaia”, unde se ajunge cu mașina în maxim 30 minute.

Prezentarea și descrierea tehnică a complexului locativ de vis

Terenul pe care se află amplasat complexul locativ „Neo Mamaia” are o suprafață de 2 348 mp. Însăși proiectul locativ reprezintă o clădire rezidențială proiectată cu un design elegant și contemporan cu calități de „clădire verde”, care este prezentată cu înălțimea de: Demisol + Parter + 4 - 5 Etaje locative. Imobilul este construit doar din materiale contemporane, durabile și eficiente din punct de vedere energetic și este dotat cu sisteme de instalare ce dețin un grad minim de poluare. Fațada clădirii este complet ventilată, iar partea frontală a imobilului (orientată spre litoral) este gândită cu un perete perlat efectuat din sticlă, care este concepută special pentru reducerea zgomotului și a radiației.

La parterul blocului rezidențial se află proiectat un spațiu special pentru alimentarea publică. De asemenea la parterul clădirii sunt prevăzute și locuri de parcare, spații tehnice, spații de circulații comune și spații complementare funcțiunii de locuire. Precum și la parterul clădirii rezidențiale se amplasează o recepție excepționată și blocul de apartamente oferă o gamă largă de servicii la cel mai înalt nivel: spălătorie, administrare, curățare și serviciu de concierge. Modul în care este proiectat complexul rezidențial „Neo Mamaia” este astfel încât să ofere intimitate și confort la maxim pentru locatari.

Un spație de 400 metri plantați cu spații verzibucură rezidenții, vizitatorii și vecinii. Parcările sunt toate proiectate subterane. Curtea și tot teritoriul complexului locativ, precum și spațiile interioare ale blocului sunt permanent păzite, controlate și sunt echipate cu camere de luat vederi ce asigură un control non stop.

Apartamente formidabile pentru vacanțe irepetabile

De la primul etaj până la etajul 5 al complexului rezidențial „Neo Mamaia” este prevăzut un număr de 47 de unități rezidențiale, dintre care sunt împărțite în 9 locuințe cu două camere, 16 apartamente cu trei camere, 20 de unități locative cu patru camere și 2 proprietăți rezidențiale de tip Duplex cu cinci camere.

  • Cu suprafața de la 75,50 mp până la 77,80 mp sunt prezentate apartamentele cu 2 camere;
  • Cu suprafața de la 101,10 mp până la 152,10 mp sunt prezentate apartamentele cu 3 camere;
  • Cu suprafața de la 176,50 mp până la 267,40 mp sunt prezentate apartamentele cu 4 camere;
  • Cu suprafața de la 227,70 mp până la 267,40 mp sunt prezentate Duplex-urile cu 5 camere.

Toate locuințele sunt proiectate cu o înălțime liberă în camere de 300 cm. La finisarea apartamentelor este folosită piatra naturală. Iar terasele locuințelor dispun de închideri din sticlă. Toate finisajele interioare sunt alese cu atenție și sunt de calitate superioară. Locuințele complexului locativ „Neo Mamaia” se află situate excelent și minunat pe malul Mării Negre și se deosebesc cu vederi fermecătoare spre mare. Compania de construcții „NEO MAMAIA” SRL este Dezvoltatorul complexului rezidențial „Neo Mamaia” și acesta este controlat de către compania „NEO PROPERTIES DEVELOPMENT” SA.

Despre toate facilitățile ansamblului locativ „Neo Mamaia”, mai detaliat despre cum sunt finisate apartamentele și care este sistemul de construcție al blocului, despre metodele de plată, disponibilitatea unităților locative și contactele directe ale agenților departamentului de vânzări, se poate de aflat directe de pe site-ul web al Dezvoltatorului - „NEO PROPERTIES DEVELOPMENT” SA.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut One Mamaia Nord?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și One Mamaia Nord I, One Mamaia Nord II.

Unde se află One Mamaia Nord?

Aleea Lamia, 4, Mamaia, Constanta.

Cât costă m² în One Mamaia Nord?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum să cumpăr un apartament în One Mamaia Nord în Mamaia?

Modalități de plata în One Mamaia Nord: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Plata in transe.

Termen de finalizare One Mamaia Nord?

  • One Mamaia Nord 2 – Finalizare în 2025 tr. 1
  • One Mamaia Nord 1 – finalizat
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC