Previzualizare foto – fotografie originală aici

Primo Residence
în Constanța

Apartamente
de la ‍114 900 €
Prețul / m2
de la ‍1 418 € +TVA
Adresă
str. Dezrobirii, zona Inel 2, Constanța

Mai detaliat despre blocuri

str. Dezrobirii, zona Inel 2, Constanța (Bloc 1)
6 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2023 tr. 2
În desfășurare
str. Dezrobirii, zona Inel 2, Constanța (Bloc 2)
6 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2023 tr. 2
În desfășurare

Schițe și prețuri în Primo Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 22 februarie 2024
2 camere
73 m2
de la ‍1 574 € +TVA / m2de la ‍114 900 € +TVA
3 camere
93.7 m2
de la ‍1 418 € +TVA / m2de la ‍132 900 € +TVA
4 camere
110.94 m2
de la ‍1 459 € +TVA / m2de la ‍161 900 € +TVA

Primo Residence pe hartă Constanța

str. Dezrobirii, zona Inel 2, Constanța

Plata în rate la Primo Residence

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Primo Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziiluminare ambientală exterioară prin tehnologie LED
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţistație de încărcare vehicole electrice, supermarket, loc de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftlift Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente70
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Securitatebarieră acces auto
🟧 Tip imobilboc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe73–94 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul de imobile „Primo Residence” se află localizat pe strada Dezrobirii, în zona Inel 2 din orașul Constanța. Complexul locativ este poziționat într-o zonă dezvoltată, cu multe puncte de interes, cu magazine, supermarketuri, centre medicale, săli de fitness și în apropiere de blocul locativ funcționează Grădinița „Căluțul de Mare”, la 400 de metri este Școala „Nicolae Tonitza”, nu departe se află Școala Generală Nr. 26, este Academia Navală „Mircea cel Bătrân” și este Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale.

În proximitatea locuințelor noi sunt stații de transport public și circulă autobuze. De la complexul de locuințe „Primo Residence” se ajunge până la Plaja Modern parcurgând 3,6 – 4 km, o distanță de 3,6 km este de parcurs până în centrul orașului Constanța, iar Portul Turistic Tomis este localizat la aproximativ 5 km față de apartamentele noi. Până la Gara din Constanța sunt de parcurs circa 2,2 – 2,5 km, iar până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” este o distanță de 29 – 30 km.

Prezentarea proiectului rezidențial

Blocul locativ „Primo Residence” este construit într-un stil modern și elegant cu un Demisol plus Parter și plus 5 Etaje de apartamente. Structura constructivă a clădirii locative este formată din cadre din beton armat cu închideri exterioare și compartimentări interioare realizate cu zidărie din blocuri BCA. Fațada imobilului este ventilată și dispune de un sistem termic format din vată bazaltică. La blocul locativ este instalată tâmplărie exterioară cu profil din aluminiu și geamuri termopane de tip „four seasons”, cu acoperire low-e. Coridoarele și spațiile comune interioare din bloc sunt finisate, la casa scării sunt placări cu marmură și este instalat un ascensor silențios și modern de la firma Schindler. La parterul casei de apartamente este prevăzut un spațiu comercial pentru supermarket și este un spațiu pentru o sucursală bancară.

În curtea ansamblului de locuințe sunt amenajate locuri de joacă pentru copii și există spații verzi plantate. Toate locurile de parcare din incinta complexului de locuințe sunt organizate supraterane și sunt prevăzute stații de încărcare a mașinilor electrice. La intrare în complexul locativ „Primo Residence” este instalată barieră de acces pentru automobile.

Apartamente

În complexul locativ „Primo Residence” sunt proiectate apartamente cu 2 și 3 camere ergonomic compartimentate cu spații logic gândite. Suprafața apartamentelor cu 2 camere începe de la 74 mp, iar suprafața locuințelor cu 3 camere începe de la 94 mp. În vânzare unitățile locative se oferă complet finisate cu pardoselile turnate cu șape și placate cu pachet laminat și plăci de gresie, în dependență de tipul încăperii. Tavanele și pereții sunt nivelați, tencuiși, prelucrați cu glet și vopsiți cu vopsea lavabilă, iar pentru pereții camerelor de baie și parțial a bucătăriilor sunt placaje cu plăci de faianță. Toate apartamentele se predau cumpărătorilor cu ușă din metal instalată la intrare, ce dispune de sistem antiefracție. Iar ușile interioare montate sunt de calitate înaltă. De calitate superioară sunt alese și instalate obiectele sanitare din băi, toate fiind conectate la sistemul sanitar, ce este complet realizat. Cu prize și întrerupătoare modulare este instalat sistemul electric. Și sistemul termic este compus din radiatoare cu proprie pentru fiecare unitate locativă centrală termică, cu funcționare pe gaz și cu puterea de 28 KW, prezentată de la firma Immergas. De asemenea pentru un confort sporit, toate apartamentele au instalat și sistem de aer condiționat. Utilitățile generale sunt complet racordate la blocul locativ și fiecare apartament se predă în exploatare alimentat cu apă curentă, asigurat cu gaze și electricitate și blocul de apartamente este branșat la sistemul de canalizare.

Mai multe detalii despre apartamentele noi, informații complete despre metodele de plată acceptate și contactele directe către managerii de vânzări ai Dezvoltatorului sunt afișate pe pagina web a complexului locativ „Primo Residence”, unde este acces direct din site-ul nostru.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Primo Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Primo Residence Constanta.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Primo Residence din Constanța?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă m² în Primo Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 418 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Primo Residence în Constanța?

Modalități de plata în Primo Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Primo Residence?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC