Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Ansamblul Rezidential Dream Village Iasi
în Iași

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Sergent Grigore Ioan, 7, Cartier Canta

Schițe și prețuri în Ansamblul Rezidential Dream Village Iasi

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
1 camere
de la 35 m2totul e vândut
2 camere
de la 50 m2totul e vândut
3 camere
de la 60 m2totul e vândut

Ansamblul Rezidential Dream Village Iasi pe hartă Iași

str. Sergent Grigore Ioan, 7, Cartier Canta

Etape dezvoltare

bloc A1
construit
totul e vândut
finalizat 2007
bloc A2
construit
totul e vândut
finalizat 2008
bloc A3
construit
totul e vândut
finalizat 2009
bloc A4
construit
totul e vândut
finalizat 2011
bloc A5
construit
totul e vândut
finalizat 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiboxă inclusă în preț, locuri de joacă copiii, bancă, supermarket
Încălzirecentrală termică proprie
Lift2 lifturi
Mijloace de transportautobuz, tramvai
Număr clădiri14
Parcareexterioară
Regim inalțime P+11E
Structură rezistențăbeton armat și cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricărămidă
Сurte închisăda

Despre apartamente

Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente45 mp – 112 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Adresa complexului și descrierea zonei

Ansamblul locativ „Dream Village” este situat la periferia orașului Iași, în cartierul Păcurari, zona Canta, pe strada Sergent Grigore Ioan, la numărul 7. Locatarii complexului rezidențial au la îndemână supermarket-urile Profi, Lidl și hipermarket-ul Kaufland Păcurari, magazin de mobilă și un magazin de electrocasnice. În apropiere de locuințe se găsește Stadionul cu teren pentru Tenis „Coreco”, bancă, farmacie, brutărie, cofetărie și este Sectorul 1 de Poliție. Pentru copiii locatarilor din acest complex rezidențial în apropiere de case funcționează: Grădinița „Căsuța Zânelor”, Grădinița cu program normal nr. 15, Școala Gimnazială „George Coșbuc”, Școala Gimnazială „Elena Cuza și Școala Catolică „Seminarul Don Orione”.

Sunt doar 50 de metri până la stația cu mijloace de transport în comun. De la ușa apartamentelor până în centrul orașului Iași este o distanță de 4,9 km, unde se ajunge în maxim 10-15 minute cu transport, până la Piața Gării sunt de parcurs aproximativ 3,1 km, iar până la Aeroportul Internațional din Iași sunt de parcurs în jur la 10,3 km.

Despre cartier și blocurile locative

Complexul rezidențial „Dream Village” este compus din 5 blocuri rezidențiale complet finalizate și oferite în folosință, regimul de înălțime a fiecărui imobil este cu un Parter și câte 11 Etaje locative. Clădirile de apartamente sunt construite în conformitate cu cele mai înalte standarde seismice. Caracteristica structurală ale imobilelor este efectuată în baza fundațiilor fiabile din beton armat, iar structura de rezistență este realizată în baza cadrelor din beton armat cu pereții exteriori și despărțitori din zidărie de cărămidă Porotherm. Grosimea pereților exteriori este de 25 cm plus grosimea sistemului de termo izolare de 10 cm, aceasta este din polistiren expandat. Grosimea compartimentărilor interioare este de 11,5 cm. Mansarda clădirilor este foarte bine izolată termic. Pentru acoperișuri este folosit cadru de lemn și acoperire cu Lindab. Iar pentru finisarea fațadelor este folosită tencuiala decorativă.

Blocurile rezidențiale sunt dotate cu tâmplărie din PVC cu profil solbanc și 5 camere, care are trei sticle de geam termopan, ce asigură locuințele cu liniște și păstrează temperatura în interior. Scările interioare din blocuri dispun de placaje cu gresie și faianță pe pereți, iar balustrada este din inox. Clădirile rezidențiale sunt echipate cu câte două lifturi electrice de clasa „A” (Schindler) pentru circulația interioară pe vertical. Sistemul de interfonie digitală este instalat în blocuri. La intrare și pe scări sunt instalați senzori pentru iluminat. Sistemul de încălzire este centralizat prin câte o centrală termică cu gigacalorimetre individuale pentru fiecare bloc aparte. În complex sunt prevăzute spații verzi, alei pietonale și locuri de joacă amenajate pentru copii.

Descrierea apartamentelor și finisajelor

Complexul locativ „Dream Village” dispune de apartamente cu una, două și trei camere cu suprafața care începe de la 35 mp pentru garsoniere, de la 50 mp în sus pentru locuințele cu două camere și suprafața unităților locative cu trei camere începe de la 60 mp. Locuințele se vând finisate, unde toți pereții interiori sunt gletuiți și finisați în două straturi cu vopsea lavabilă.

Pardoselile tuturrк dormitoarelor sunt placate cu parchet, iar pentru bucătării și camerele de baie podelile sunt placate cu gresie și pereții au placaje cu faianță. Instalațiile sanitare de la Romstal sunt montate în toate blocurile sanitare ale apartamentelor, caloriferele din oțel și instalațiile termice sunt instalate și puse în funcțiune. Pentru camerele de baie sunt instalate radiatoarele de tip port prosop, chiuvetele, căzile și vasele de toaletă, plus câte o oglindă și o etajeră. Există preinstalații și pregătiri pentru instalarea aparatelor de aer condiționat (individual). Fiecare încăpere este dotată cu doze, prize, întrerupătoare și toate instalațiile electrice sunt conduse până la poziții. Toate utilitățile generale sunt conectate și apartamentele beneficiază de apă, curent electric, gaze și canalizare. Fiecare utilitate este contorizată separat. Plus sunt instalați senzori pentru identificarea scurgerilor de gaze. Ușa de la intrare în fiecare apartament este cu sistem de antiefracție și este instalată. Locuințele dispun de cablu pentru telefonie, sistem cu cablaj pentru TV și este internet prin fibră optică. Apartamentele sunt disponibile pentru achiziționare prin programul de creditare Prima Casă, orice alt tip de creditare bancară sau plata cash.

Pentru informații legate de disponibilitatea apartamentelor, vă rugăm să contactați Biroul Tehnic, contactele căruia le găsiți afișate pe internet pagina oficială a complexului locativ „Dream Village”, unde găsiți și alte informații legate de cartierul locativ, unde sunt afișate mai multe poze și este o descriere mai amănunțită. La fel se poate efectua o vizionare, vă rugăm doar să contactați biroul din cadrul complexului rezidențial „Dream Village”, care se află la parterul blocului A4.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Ansamblul Rezidential Dream Village Iasi?

str. Sergent Grigore Ioan, 7, Cartier Canta.

Termen de finalizare Ansamblul Rezidential Dream Village Iasi?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Ansamblul Rezidential Dream Village Iasi.

Cine este dezvoltatorul Ansamblul Rezidential Dream Village Iasi în Iași?

Dezvoltator Ansamblul Rezidential Dream Village Iasi – Dream Village.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC