Previzualizare foto – fotografie originală aici

Select Residence
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
șos. Rediu, 40, zona Păcurari, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Bloc 1
șos. Rediu, 40, zona Păcurari, Iași (Bloc 1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 2
Indisponibil
Bloc 2-3
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
șos. Rediu, 40, zona Păcurari, Iași (Bloc 2)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Select Residence pe hartă Iași

șos. Rediu, 40, zona Păcurari, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisistem Smart Home
🟧 Încălzirecentrala termica individuala, aer conditionat inclus
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcareloc de parcare suprateran gratuit
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Securitatebarieră, camere video
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe52–65 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre locația liniștită

Complexul locativ „Select Residence” se află amplasat în zona Păcurari, pe Șoseaua Rediu, la numărul 40, orașul Iași. Pentru dezvoltarea complexului imobiliar a fost ales un loc într-o zonă nepoluată, liniștită, înverzită și fără aglomerație, fără gălăgie și agitație, cu parcuri în proximitate și aproape de școli și grădinițe. Distanța până la Grădinița Veselă este de doar 290 de metri și sunt de parcurs circa 2 km până la clubul educațional „Kiki”.

Hipermarket-ul Kaufland Păcurari se află poziționat la o distanță de 850 de metri față de locuințele noi, Profy Market se află la 1,3 km și sunt de parcurs 3,3 km până la hipermarket-ul Carrefour, magazinele Decathlon, Brico Depot și centrul comercial „Era Shopping Center”.

De la complexul de locuințe „Select Residence” se ajunge pe jos în cel mult 4 minute până la stațiile cu mijloace de transport în comun cu autobuze și tramvaie. De la complexul de locuințe este acces direct către Șoseaua Rediului și până în centrului orașului Iași este de parcurs o distanță de 5,6 km, Gara Mare se află la o distanță de 3,9 km, iar până la Aeroportul Internațional din Iași sunt de parcurs 10,7 km.

Caracteristica generală a complexului de locuințe

Ansamblul imobiliar „Select Residence” se compune din 3 blocuri de apartamente, toate fiind proiectate cu profesionalism și cu un regim de înălțime cu Parter plus 2 Etaje și plus o Mansardă.

Structura de rezistență a imobilelor este compusă din cadre din beton armat și toate închiderile exterioare a blocurilor sunt formate din cărămidă termică Brikston, de asemenea și compartimentările interioare sunt realizate din cărămidă termo și fono eficientă. Tâmplăria exterioară, ce este instalată la blocurile locative are profil PVC REAHU cu 7 camere termice și cu geam termopan tripan de tip „4 anotimpuri”, plus toate glafurile interioare și exterioare sunt instalate. Fațadele imobilelor sunt izolate termic și sunt finisate cu tencuială decorativă exterioară de culoare bej în combinație cu culoarea gri. Toate spațiile comune din blocurile rezidențiale sunt complet finisate și au placări cu marmură și granit, iar balustradele instalate la case scării sunt din inox.

În curtea interioară spațiile comune sunt amenajate, există multe spații verzi plantate, sunt organizate alei pietonale și este instalat sistem de iluminare nocturnă. Supraterane și gratuite sunt oferite locurile de parcare din complex (câte un loc gratuit pentru fiecare apartament achiziționat).

Complexul locativ este proiectat de tip – închis și dispune de un nivel sporit de securitate, este complet supravegheat video și are instalată barieră de acces. Asfaltat, amenajat și iluminat este drumul de acces către complexul de locuințe „Select Residence”.

Locuințe

În clădirile locative ale „Select Residence” sunt prezentate apartamente clasic compartimentate, cu scheme efective cu 2 și 3 camere, cu suprafețele cuprinse între 52 mp și 65 mp utili. Locuințele sunt poziționate doar câte 4 unități pe fiecare nivel și oferă rezidenților confort și intimitate. Toate apartamentele sunt foarte primitoare și luminoase, au ferestre mari și beneficiază de balcoane drăguțe. Camerele de baie sunt proiectate cu ventilare naturală și dispun de geamuri personale.

Apartamentele beneficiază de sistem Smart Home, sunt complet finisate cu materiale și finisaje de top și cu dotări și instalații de ultimă generație. La dispoziția cumpărătorilor este oferită posibilitatea de personalizare a locuinței și este oferită posibilitatea de alegere a materialelor de finisare interioară și locuința dvs va corespunde tuturor cerințelor, nevoilor și va fi finisată în conformitate cu gusturile Dvs. (gresia, faianța, parchetul, ușile - în limita bugetului prestabilit de către Dezvoltator). Sunt instalate centrale termice individuale, este sistem de aer condiționat și locuințele sunt branșate în totalitate la utilități.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați cu managerii de vânzare ai Dezolatorului, contactele cărora le găsiți afișate pe pagina web a complexului locativ „Select Residence”.

Acest proiect mai este numit și Select Residence ași.

Unde se află Select Residence?

șos. Rediu, 40, zona Păcurari, Iași.

Termen de finalizare Select Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Select Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Select Residence din Iași?

Dezvoltătorul Select Residence este – Select Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC