Previzualizare foto – fotografie originală aici

Grand Beetle Residence
în Iași

Apartamente
de la ‍92 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 394 €
Adresă
șos. Păcurari, 120, zona Păcurari, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
șos. Păcurari, 120 (Bloc 2)
10 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2023 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Grand Beetle Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 4 ianuarie 2024
2 camere
63–66 m2
de la ‍1 394 € / m2de la ‍92 000 €
3 camere
79 m2
de la ‍1 443 € / m2de la ‍114 000 €

Grand Beetle Residence pe hartă Iași

șos. Păcurari, 120, zona Păcurari, Iași

Plata în rate la Grand Beetle Residence

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Grand Beetle Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat și închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisistem smart home integrat, spații comerciale
🟧 Încălzirecentrala termica in condensare, încalzire in pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțime10
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generaleGaz, CATV, Telefon, Curent, Apa
🟧 Ziduricompartimentări din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Număr camere1‑cameră, 3‑camere, 2‑camere, penthouse

Despre ansamblu rezidențial

Descrierea locului de amplasare și prezentarea vecinilor

Complexului locativ „Grand Beetle Residence” se află localizat la intrare în orașul Iași, pe Șoseaua Păcurari, la numărul 120, în zona Păcurari.

Fiind situat între hipermarket-urile Kaufland și Carrefour și nu departe de supermarket-urile Profi, Mega Image și LIDL, ansamblul de locuințe oferă posibilitatea locatarilor săi nu numai de a face cumpărături, dar și pentru a se relaxa la restaurantele și cafenele din apropiere, de a vizita corturile de Tenis din preajmă și salonul de înfrumusețare. De asemenea nu departe de complexul rezidențial se află un Oficiul Poștal, sunt sucursale bancare, este centrul medical „Vasimed”, farmacie și o stomatologie.

Pentru educația copiilor în această zonă funcționează: Grădinița „Căsuța Zinelor”, Grădinița cu program prelungit Nr. 14, Grădinița Veselă, Grădinița cu program normal Nr. 15, Școala Gimnazială „Elena Cuza” și Școala Particulară „Paradis”.

În apropiere de clădirile rezidențiale circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuze. Distanța de la complexul imobiliar „Grand Beetle Residence” până la centrul comercial „Mall Moldova” și magazinul Decathlon este de 2,3 km. Sunt de parcurs 7,6 km până în centrul orașului Iași, este o distanță de 5,7 km până la Gara din Iași, iar Aeroportul Internațional se află localizat la 13,2 km față de locuințele noi.

Prezentarea unuia din cele mai sigure și economice complexe din Iași

Proiectul rezidențial „Grand Beetle Residence” se compune din 4 blocuri locative și fiecare clădire este construită cu un regim egal de înălțime cu 2 Subsoluri plus un Parter și plus 10 etaje locative.

Imobilele complexului locativ sunt realizate în conformitate cu toate standardele europene și blocurile rezidențiale sunt construite fiabil cu structuri pe cadre din beton armat și cu pereți Lamelari, unde pentru realizarea zidăriei pereților exteriori și a tuturor pereților interiori inclusiv și a compartimentărilor din apartamente este folosită cărămida energo eficientă Porotherm. Pereții exteriori perimetrali sunt calitativ placați cu un sistem termic de 100 mm din vată bazaltică, care se caracterizează pozitiv nu numai cu capacitățile sale de izolare termică și fonică, dar și care dispune de caracteristici ignifuge. Tâmplăria instalată la blocuri este cu profil de clasa energetică „A” și cu geam termopan în trei foi de sticlă și are 7 termo camere. Fațadele blocurilor au aspecte elegante și sunt finisate în stil arhitectural modern cu tencuială decorativă de culoarea albă și gri unde este puțin evidențiată culoarea verde, pentru a pune accentul principal al vieții fericite, culoarea verde simbolizează – Speranță și Viață Nouă. Clădirile locative sunt construite cu terase circulabile, de pe care se deschid vederi panoramice asupra Iașului.

Ansamblul locativ „Grand Beetle Residence” este un complex complet echipat și bine proiectat unde sunt prevăzute și spații comerciale, care vin în ajutorul locatarilor și funcționarilor din birouri cu puncte de servicii, magazine supermarket-uri, farmacii și alte puncte de menire comercială. În complexul rezidențial sunt prezentate și spații de birouri de clasa A cu suprafața de până la 500 mp, acestea sunt poziționate în primul bloc, care se află cel mai aproape de bulevard.

Lifturile instalate la scările imobilelor sunt ultramoderne, cu spații confortabile și de un nivel înalt de securitate, acestea funcționează silențios și sunt rapide. Complexul rezidențial are instalați senzorii de fum și senzorii de inundație, precum și complexul are un grad înalt de securitate și are instalați senzori de antiefracție și yale electronice pentru deschidere inteligentă.

Pe teritoriul complexului rezidențial „Grand Beetle Residence” sunt amenajați 800 de mp de spații verzi plantate și există organizate și spații de joacă dotate cu echipamente moderne pentru copiii rezidenților și prietenii lor. Accesul în incinta complexului de locuințe este securizat și în siguranță se află transportul personal al rezidenților, locurile de parcare sunt organizate pe 2 nivele subterane (în total există 153 de locuri subterane de parcare).

Tipuri de apartamente, finisaje și utilități

Ansamblul de imobile „Grand Beetle Residence” dispune de 116 apartamente decomandat compartimentate cu 2-3-4 camere și are 16 locuințe de tip - Penthouse localizate pe două nivele la etajele superioare, care beneficiază de scară interioară și de terase și/sau de grădini verzi de pe acoperiș. Toate unitățile locative sunt luminoase, primitoare și spațioase, au scheme bine gândite cu bucătării separate de camera de zi și dotate cu sisteme – „Smart Home”. Toate balcoanele apartamentelor sunt perfect finisate și au instalate parapete din sticle securizată.

  • Cu suprafața de: 52,15 mp, 62,05 mp, 65,35 mp și 69,65 mp sunt prevăzute apartamentele cu 2 camere;
  • Cu suprafața cuprinsă între 74,50 mp și 80 mp sunt oferite locuințele cu 3 camere;
  • Pentru locuințele cu 4 camere spațiul proiectat este de până la 127 mp.

Apartamentele se prezintă cumpărătorilor finisate – la cheie cu materiale de finisare de import (care sunt oferite la alegere). Modelele pentru gresia și faianța placată sunt de calitate Premium și sunt de producere italiană. Pardoselile dispun de sapele turnate și sunt placate cu gresie, faianță și parchet în dependență de încăpere. Pereții sunt prelucrați și tencuiți, gletuii și vopsiți cu lavabi și placați cu faianță î dependență de încăpere. Camerele de baie a locuințelor sunt absolut utilate și complet mobilate. Ușile interioare sunt instalate și ușile de la intrare sunt dotate cu sistem de alarmă.

Sistemul de încălzire este proiectat prin pardoseală și lipsa caloriferelor pe pereți vă ajută pentru personalizarea și stilarea locuinței fără a vă face bariere. Iar temperatura se răspândește egal prin camere fără a usca aerul, temperatura se menține constantă și micuții se poată juca la podea chiar dacă aceasta este placată cu gresie. Fiecare apartament este dotat cu câte o centrală termică în condensare proprie, poziționată la bucătărie.

Locuințele dispun de utilitățile generale racordate. Apa, gazul și electricitatea consumată sunt separat contorizate pentru fiecare apartament.

Ansamblul locativ „Grand Beetle Residence” este dezvoltat de către compania de construcții – „Cărăbuș Grup Construct” S. R. L., care a fost înființată în anul 2007 și realizează proiectele sale imobiliare calitativ și folosește utilaje de ultimă generați, beneficiază de angajați calificați și respectă termenele prestabilite de predare în folosință a imobilelor.

Modalitățile de plată acceptate sunt: Prima Casă, creditare imobiliară și este posibilă plata în rate direct de la dezvoltator. Pentru plata cash prețul poate fi negociabil și/sau sunt aplicate discount-uri substanțiale.

De pe pagina oficială a complexului imobiliar „Grand Beetle Residence” puteți solicita o vizită la apartamentul Dvs de vis și vă puteți informa cu alte informații mai detaliate despre amenajarea teritoriului, construcția blocurilor, puteți rezerva un apartament și găsiți contactele Dezvoltatorului, vă rugăm să treceți direct din site-ul nostru pe pagina web a ansamblului rezidențial „Grand Beetle Residence”

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Grand Beetle Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Grand Beetle Residence Iași.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Grand Beetle Residence din Iași?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Grand Beetle Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 394 €.

Cum să cumpăr un apartament în Grand Beetle Residence în Iași?

Modalități de plata în Grand Beetle Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Grand Beetle Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC