Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Contemporan Residence
în Iași

Prețul / m2
de la ‍1 417 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
zona Pacurari, Iași

Schițe și prețuri în Contemporan Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 31 octombrie 2022
1 camerede la 35 m2de la ‍1 503 € +TVA / m2de la ‍52 600 € +TVA
2 camere47–51 m2de la ‍1 451 € +TVA / m2de la ‍68 200 € +TVA
3 camerede la 67 m2de la ‍1 418 € +TVA / m2de la ‍95 000 € +TVA

Contemporan Residence pe hartă Iași

zona Pacurari, Iași

Etape dezvoltare

Contemporan Residence
Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7, Bloc 8, Bloc 9, Bloc 10, Bloc 11, Bloc 12, Bloc 13, Bloc 14, Bloc 15, Bloc 16, Bloc 17, Bloc 18, Bloc 19, Bloc 20, Bloc 21, Bloc 22, Bloc 23, Bloc 24, Bloc 25, Bloc 26, Bloc 27, Bloc 28, Bloc 29
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2022

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăStructura blocurilor este pe cadre si stalpi din beton
🟧 FacilităţiSpatii verzi la fiecare bloc, loc de joaca pentru copiii rezidenti, sala de fitness, magazine, centru SPA si multe alte facilitati
🟧 Încălzirecentrală termică prin condensaţie
🟧 LiftDa
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente1300
🟧 Număr clădiri29
🟧 ParcareParcare subterană / supraterană
🟧 Regim inalțimeD+P+4
🟧 SecuritateAcces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camere1‑camere,2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente30–73

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Ansamblul locativ „Contemporan Residence” se află localizat într-o zonă liniștită a orașului Iași - în cartierul Păcurari. Locuințele noi sunt dezvoltate în apropierea supermarketului Kaufland și nu departe de Mega Image și Profi. Chiar în vecinătatea imediată a cartierului locativ se află clubul de tenis „Coreco Tennis Club” și nu departe funcționează sucursale bancare, este un cabinet veterinar, sunt cofetării și cafenele. În vecinătatea complexului rezidențial se află Seminarul Don Orione, la 1,5 km este Școala Gimnazială „Elena Cuza” și trebuie de parcurs o distanță de 1,4 km până la Școala privată „Paradis”, iar până la Școlile Gimnaziale „Ion Creangă” și „George Coșbuc” sunt 1,9 – 2 km.

De la locuințele noi este acces facil către stațiile de autobuze, ce se află localizate la o distanță de doar 500 metri, până la care se ajunge în maxim 5 minute pietonal. De la cartierul „Contemporan Residence” se ajunge în centrul orașului Iași parcurgând 5 km, până la Gară sunt circa 3 - 4 km și 10 km până la Aeroportul Internațional din Iași.

Prezentare proiect

Proiectul locativ „Contemporan Residence” este desfășurat pe un teren cu suprafața de aproximativ 61 000 mp și reprezintă un cartier locativ modern, ce este compus din 29 blocuri de apartamente, fiecare construit cu câte un Demisol plus Parter și plus 4 Etaje locative. Structura de rezistență a imobilelor este realizată pe cadre din beton armat (cu stâlpi, grinzi, diafragme și planșee). Umplutura tuturor pereților exteriori, a pereților interiori despărțitori și a compartimentărilor este din cărămidă și peste pereții exteriori ai blocurilor este placat un sistem de izolare termică exterioară format din polistiren grafitat, plus toate apartamentele sunt fiabil izolate acustic cu materiale fonoabsorbante. Tâmplăria exterioară instalată la este din Profil PVC și are geam termopan tripan. În blocuri sunt instalate lifturi moderne și sigure, cu funcționare silențioase.

În incinta ansamblului locativ, chiar în centrul acestuia se află o clădire de menire socială, unde funcționează o sală de fitness, este un centru SPA, salon de înfrumusețare, sunt diverse magazine, farmacie și se află o grădiniță de copii/after school. Ansamblul rezidențial dispune de trotuare, alei și drumuri asfaltate, curtea este nocturn iluminată și modern amenajată. Împrejurul fiecărui bloc locativ sunt plantate spații verzi, gazon cu sistem de autoirigare și sunt amenajate locuri de relaxare. Pentru copiii rezidenților sunt modern echipate locuri de joacă în siguranță. Accesul în incinta cartierului locativ este securizat atât pietonal cât și auto și se face printr-un drum public-privat, iar locurile de parcare sunt organizate atât subterane cât și supraterane.

Apartamente

În complexul locativ „Contemporan Residence” este proiectat un număr de circa 1300 de apartamente, toate cu scheme perfect proiectate de tip Open Space și cu camere decomandat compartimentate. În vânzare sunt oferite locuințe cu 1, 2 și 3 camere spațioase și luminoase. Suprafața apartamentelor variază între 30 mp – 73 mp și acestea beneficiază de balcoane/terase. Pentru finisarea locuințelor sunt oferite la alegerea beneficiarilor finisaje calitative cu modele moderne. Fiecare unitate locativă este dotată cu câte o centrală termică proprie cu funcționare în condensații. Complexul locativ are branșament la utilități și locuințele sunt asigurate cu gaz metan, curent electric, apă și au racordare la sistemul de canalizare.

Ansamblul rezidențial „Contemporan Residence” este dezvoltat de către compania „Peg Construct”, care funcționează pe piața construcțiilor imobiliare mai mult de 15 ani. Sunteți invitați să vizitați biroul de vânzări al Dezvoltatorului, unde puteți obține informații detaliate despre construcția și livrarea imobilelor noi.

Pentru programări la vizionări și pentru contactele directe către managerii de vânzări ai Dezvoltatorului, vă oferim posibilitatea de a trece imediat din site-ul nostru direct pe pagina web a cartierului locativ „Contemporan Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Contemporan Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Contemporan Residence?

zona Pacurari, Iași.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Contemporan Residence în Iași?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Contemporan Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1417 € +TVA.

Termen de finalizare Contemporan Residence?

Contemporan Residence – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC