Previzualizare foto – fotografie originală aici

Cubic Village
în Iași

Preț
la cerere
Dezvoltător
Adresă
str. Magnoliei, zona Valea Lupului, Iași

Schițe și prețuri în Cubic Village

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 24 ianuarie 2024
Vile
140 m2
preț la cerere

Cubic Village pe hartă Iași

str. Magnoliei, zona Valea Lupului, Iași

Plata în rate la Cubic Village

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Cubic Village

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţicasa scării este prevăzută cu senzor de mișcare
🟧 Încălzirecentrala termică proprie, încălzire prin pardoseală
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Număr apartamente130 de case
🟧 Număr clădiripeste 100 case
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitatevideo-interfon
🟧 Tip imobilvile duplex și vile înșiruite
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere5‑camere
🟧 Suprafața locuințe120–135 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare

Ansamblul rezidențial „Cubic Village” se află localizat în vecinătatea vestică a municipiului Iași, în zona Popas Păcurari-Rediu, pe strada Magnoliei, comuna Valea Lupului.

Facilitățile amplasării

Ansamblul rezidențial „Cubic Village” este amplasat reușit într-o zona liniștită și foarte confortabilă în imediata apropiere de orașul Iași. Și dispune de toate facilitățile urbane cu magazine, restaurante și alte puncte de interes nu atât de departe de casă.

Distanța până în centrul orașului Iași este de doar 6,1 km. Distanța până la Gară este de 4,4 km, și până la Aeroportul Internațional Iași sunt de parcurs 11,7 km. Grădina Botanică se află la 5,2 km.

Caracteristici tehnice a ansamblului rezidențial

Complexul Locativ dispune în total de 90 de imobile construite cu Parter plus un Etaj locativ. Casele sunt construite în stil minimalist și au o structură din zidărie portantă, fundația caselor dispune de un sistem hidro și termoizolant, construcția este cu stâlpi de rezistență cu bare de fier și plăci din beton, precum și acoperișul la fel este din plăci din beton, care sunt acoperite cu folii anti-condensare și tablă de marcă Bilka. Fațada caselor este finisată cu tencuială decorativă siliconică iar fundația imobilelor este finisată cu tencuială decorativă mozaicată. Fiecare casă dispune de o terasă personală și două locuri de parcare terestre. În Complex sunt căi de acces interioare și alei asfaltate și sunt amenajate terenuri verzi cu gazon. Pentru copiii rezidenților sunt organizate locuri de joacă. Securitatea locatarilor este oferită de barieră de acces la intrare în Complex și sunt prezentate servicii de pază.

Descrierea caselor

Ansamblul rezidențial „Cubic Village” propune spre vânzare case cu vederi panoramice, care sunt împărțite în trei tipuri: „Case înșiruite cu personalitate”, case de tip „Duplex” și case de tip „Single”. Fiecare locuință din casele înșiruite are suprafața de 120 mp. Cumpărătorii primesc locuințe complet finisate „la cheie”, cu uși interioare instalate (din lemn masiv), cu parchet stratificat de clasă „trafic intens” pe pardoseli, cu gresie și faianță de import, tencuieli, gleturi și vopseli lavabile, precum și casele sunt dotate cu obiecte sanitare. Scara interioară din casă este din beton, și are o acoperire cu lemn de culoarea ușilor interioare (culoarea este propusă la alegerea cumpărătorului), precum și mâna curentă este din lemn. Casele locative dispun de ferestre mari cu profil PVC și 5 camere în nuanțe gri antracit, cu sticlă triplu stratificată. Sistemul de încălzire este autonom pentru fiecare casă și este pus în funcțiune de centrala termică proprie (putere 24 kw), încălzirea este prin pardosea la ambele nivele și dispune de termostate ambiente instalate în fiecare cameră. În camerele de baie este prevăzută încălzire dublă: prin pardosea și cu calorifere. Este branșament la apă, gaze, curent electric și contorizare individuală pentru fiecare utilitate. Sistemul de canalizare este branșat la rețeaua orășenească. Sunt dotări și cablaj pentru TV, internet și sunt toate instalațiile electrice. Casele sunt împrejmuite cu gard din lemn dublat, care stă pe o fundație destul de înaltă.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Cubic Village” este Compania „Sitera Development” S. R. L.

Modalități de achitare

Credit Prima Casă.

Mai multe informații despre case, poze, scheme, prețuri și despre toate modalitățile de achiziționare direct de la Dezvoltator, aflați de pe pagina oficială a ansamblului rezidențial „Cubic Village”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Cubic Village?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Cubic Village Iași.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Cubic Village din Iași?

Se oferă spre vânzare vile.

Cât costă m² în Cubic Village?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum să cumpăr un apartament în Cubic Village în Iași?

Modalități de plata în Cubic Village: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Cubic Village?

Cubic Village A, Cubic Village B, Cubic Village C, Cubic Village D, Cubic Village E, Cubic Village F – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC