Previzualizare foto – fotografie originală aici

Titan Park Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Gura Calitei, 68-76, zona Ozana, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocuri

Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Gura Calitei 32 (bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Titan Park Residence pe hartă București

str. Gura Calitei, 68-76, zona Ozana, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală de apartament
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeDs+P+3E
🟧 Securitatepază, supraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje premium
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe41.10–71.9 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare și puncte de interes din vecinătate

Ansamblul de locuințe „Titan Park Residence” se află poziționat în partea de Est a capitalei, într-o zonă foarte sigură și curată - zona Ozana/Th. Pallady, în cartierul Titan, pe strada Gura Galiței, nr. 68-76, sectorul 3 din orașul București.

Zona de amplasare este bine dezvoltată din punct de vedere comercial și aici în apropierea complexului se găsește Centrul Comercial „Iris Shopping Mall”, sunt supermarket-urile Mega Image și Penny Market, hipermarket-ul Auchan, hipermarket-ul Jumbo, Kaufland, Piața Ozana, sunt magazinele Dedeman, Decathlon, Kika, IKEA, JYSK și Leroy Merlin.

La dispoziția locatarilor nu departe de casă se află un Salon de înfrumusețare, este Complexul sportiv „Infinity Sport Arena”, pentru securitate este Sectorul de Poliție Nr. 13 și nu departe se află Oficiul Poștal Nr. 72. Pentru educația copiilor în această zonă se află: Școala Gimnazială nr. 82, Școala Gimnazială nr. 116, Școala Gimnazială nr. 149, Școala „Spectrum București”, Școala Privată „Bucharest Christian Academy”, Liceul Internațional de Informatică și Grădinița nr. 160.

Locul de amplasare a complexului locativ „Titan Park Residence” este ușur accesibil și în apropiere de care circulă mijloace de transport în comun cu rute diverse. Stația de Metrou Nicolae Teclu se află localizată la doar 1300 de metri și până unde se ajunge pietonal în maxim 15 minute. Cu transport personal până la Piața Unirii sunt de parcurs aproximativ 9,2 km, iar Gara de Nord se află la o distanță de 12,8 km față de complexul de locuințe. Până la Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu se parcurge o distanță de 18,4 km și Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la 26,2 km de la ansamblul de imobile „Titan Park Residence”.

Scurtă prezentare a complexului și caracteristici tehnice

Blocurile imobiliare din ansamblul rezidențial „Titan Park Residence” sunt proiectate cu un regim mic de înălțime respectând în totalmente standardele antiseismice de top și dispun de câte un Parter plus 3 Etaje (unde etajul 3 este retras).

Structura de construcție a imobilelor este compusă din cadre, stâlpi și grinzi din beton armat cu toate închiderile exterioare, perimetrale interioare și compartimentările realizate din cărămidă eficientă cu grosimea de până la 280 mm. Și în plus pentru a spori la maxim nivelul de eficiență termică a imobilelor, acestea sunt izolate termic pe exterior cu plăci din polistiren cu grosimea de 100 mm, care este complet ignifugat și este ales de cea mai înaltă calitate. Ferestrele instalate la locuințe sunt din profil PVC și au geam termopan cu acoperire de protecție low-e. Pentru finisarea fațadelor blocurilor locative este folosită tencuiala decorativă de culoare albă și gri, cu linii curate și care formează aspecte elegante, moderne și atractive pentru întreg complexul rezidențial.

Fiecare bloc rezidențial beneficiază de ascensoare moderne și silențioase de calitate Premium. Și spațiile comune, casa scării, coridoarele și holurile sunt atent finisate în stil elegant și modern cu finisaje durabile.

În incinta complexului sunt plantate spații verzi între blocurile rezidențiale și curtea este îngrijită și amenajată.

Locurile de parcare sunt oferite în vânzare supraterane (contra cost).

Finisajele și utilarea apartamentelor

Apartamentele proiectului rezidențial „Titan Park Residence” sunt proiectate cu planimetrii confortabile cu una, două și trei camere. Apartamentele au spații funcționale, mărimea cărora începe de la 41,1 mp pentru garsoniere și 42,83 mp – 64,6 mp pentru apartamentele cu 2 camere, iar locuințele cu 3 camere au scheme cu spațiile între 71,6 mp și 81,55 mp.

Toate unitățile locative se vând complet finisate și beneficiază de placări cu materiale durabile de clasă Premium, cu gresie și faianță cu rezistență la apă, de producere italiană și cu aspecte de imitare a pietrei naturale. Pardoselile dormitoarelor și camerelor de zi sunt placate cu parchet rezistent la uzură, ce este ales în culori și nuanțe calde. Iar toți pereții sunt prelucrați, nivelați și vopsiți. Ușile interioare și ușile exterioare, ce sunt instalate la apartamente, toate sunt de producere italiană. Ușa de acces este cu sistem de antiefracție și cu un nivel de siguranță cu 8 puncte de închidere. Iar ușile interioare au aspecte elegante și sunt rezistente la pete și lovituri.

Sistemul de încălzire ale locuințelor este proiectat de tip – centralizat cu o centrală termică în condensații de „Premiul” calitate.

Casele sunt racordate la toate utilitățile necesare și dispun de contoare separate instalate în fiecare apartament pentru fiecare utilitate în parte.

Ansamblul imobiliar „Titan Park Residence” este dezvoltat de către compania „R&D Advisers”, care are o experiență de peste 12 ani în domeniul investițiilor imobiliare, consultanței și dezvoltării, care se specializează în domeniul proiectelor rezidențiale și beneficiază de o echipă de profesioniști calificați în domeniu.

Pentru a citi mai multe informații detaliate despre amenajarea complexului, mai multe scheme și poze ale locuințelor, tipurile finisajelor și alte detalii legate de metodele de plată, contactele managerilor de vânzare și informații de rezervare și disponibilitate a apartamentelor noi construite în complexul locativ „Titan Park Residence”, vă invităm să treceți pe pagina web a Dezvoltatorului - compania „R&D Advisers”.

Acest proiect mai este numit și NEW TITAN PARK RESIDENCE, Titan 4 Residence.

Unde se află Titan Park Residence?

str. Gura Calitei, 68-76, zona Ozana, Sector 3, București.

Termen de finalizare Titan Park Residence?

bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Titan Park Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Titan Park Residence din București?

Dezvoltătorul Titan Park Residence este – R&D Advisers.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC