Previzualizare foto – fotografie originală aici

Serban Voda 111 Premium Park
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Calea Șerban Vodă, 109, zona Unirii, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocuri

Calea Șerban Vodă, 109, București (Corp 1)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Calea Șerban Vodă, 109, București (Corp 2)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Serban Voda 111 Premium Park pe hartă București

Calea Șerban Vodă, 109, zona Unirii, Sector 4, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăfundația și structura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc, supermarket
🟧 Încălzirecentrală termică proprie marca Viessmann
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai. metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1, 2 corpuri
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+6E
🟧 Securitatevideointerfon
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe47.30 – 205.70 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre amplasare imobil și zonă

Ansamblul rezidențial „Serban Voda 111 – Premium Park Apartments” are o amplasare extrem de privilegiată – în inima capitalei – zona Unirii, pe strada Șerban Vodă, la numerele 109-111, sectorul 4. Locuințele complexului se învecinează cu Parcul Carol, care se află la numai 350 de metri. Stația de Metrou Tineretului este amplasată la doar 400 de metri de la imobile și la 200 de metri sunt stații de autobuze și tramvai. În această zonă se găsesc unele din cele mai bune organizații educaționale și instituții de învățământ: Colegiul Național Gh. Șincai, Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti, Școala nr. 79 ș.a. În vecinătate funcționează diverse restaurante și cafenele, magazine și saloane de înfrumusețare, sunt săli sportive și cluburi de noapte.

În cartierul de amplasare a clădirii locative sunt farmacii, centre medicale, stomatologii, sucursale bancare, ATM-uri și organizații socio-culturale. Precum și din punct de verede comercial aici găsiți: supermarket-ul Mega Image, Piața Norilor și centrele comerciale „Unirea Shopping City” și „București Mall”. De asemenea foarte aproape de apartamente se află Parcul Tineretului și Centrul Vechi.

Informații constructive și amenajarea complexului

Ansamblul rezidențial „Serban Voda 111 – Premium Park Apartments” se înfățișează cu o clădire de apartamente construită conform standardelor rezidențiale de clasă Premium. Stilul arhitectural utilizat este caracterizat ca unul de ultimele tendințe de design și cu folosirea la construcție a doar materialelor de top. Imobilul este construit cu un subsol + demisol + parter + 6 etaje locative. La demisolul clădirii rezidențiale este prevăzută o parcare ultramodernă de tip „Klaus” și există locuri de parcare supraterane.

Ferestrele instalate la imobile sunt cu geam tripan termoizolant, cu acoperire low-e și și profil PVC, acestea fiind de producere germană Salamabder, Rehau și pentru geam- Saint Gobain. Tâmplăria instalată are un nivel ridicat de blocare a zgomotului din exterior și are o rezistență sporită la temperaturile extreme. Scările locative au instalate ascensoare silențioase fabricate de către liderii mondiali din domeniul respectiv, așa ca: Schindler, Kone și Thyssenkrupp.

Beneficiile apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Serban Voda 111 – Premium Park Apartments” oferă în vânzare garsoniere și apartamente cu două și trei camere. Locuințele cu o cameră sunt oferite de tip Studio cu bucătăria deschisă și cu suprafața de la 45 mp până la 58,8 mp. Locuințele cu 2 camere sunt proiectate cu planimetrii cu 52 mp și până la 147,75 mp. Apartamentele cu 3 camere dispun de spații generoase și de terase, acestea oferă vederi panoramice asupra capitalei și au dimensiunile cuprinse între 84 mp și 205,7 mp. Apartamentele ergonomice se deosebesc prin calitatea superioară a finisajelor utilizate. Gresia și faianța folosită pentru finisarea apartamentelor este de cea mai bună calitate de la astfel de producători renumiți ca: Marazzi, Ragno Ceramiche și Cezar Cheramiche.

Camerele de baie au instalate obiecte sanitare durabile și moderne de la companiile: Ideal Standard, Hatria și Roca. Pardoselile din dormitoare și din living-uri sunt finisate cu parchet de culori deschise de la producătorii de top a podelilor de lemn: Egger, Kaindl și Tarkett. Chiar de la intrare în apartament sunteți întâmpinat de o ușă cu aspect modern și cu un nivel ridicat de rezistență de producere italiană „Diere”. Ușile interioare sunt oferite de Porta Doors, Pinum și Horman. Locuințele beneficiază de un sistem individual de încălzire prin pardoseală în condensații, și fiecare este echipată cu câte o centrală termică cu consum redus de gaze de tip Buderus sau Viessmann. Toate instalațiile electrice din apartamente sunt de la Schneider și de la Legrand, întrerupătoare și prizele au un design contemporan și un nivel înalt de securitate.

Pentru controlul consumului de gaze naturale, electricitate și a apei, sunt instalate contoare individuale și apometre. Cumpărătorii unei locuințe din complexul rezidențial „Serban Voda 111 – Premium Park Apartments” pot beneficia de consultanță financiară gratuită din partea Dezvoltatorului, care acceptă în calitate de metode de plată orice tip de credit bancar.

Cumpărătorii au posibilitatea de a cere o ofertă personalizată a locuinței de vis completând cererea de pe site-ul ansamblului rezidențial „Serban Voda 111 – Premium Park Apartments”, unde se află mai multe detalii, poze amănunțite și alte informații despre apartamentele noi din centrul Bucureștiului, vă rugăm să accesați pagina complexului locativ „Serban Voda 111 – Premium Park Apartments” și să vă convingeți personal despre toate facilitățile locuințelor.

Acest proiect mai este numit și Serban Voda 111, Serban Voda 111 Premium.

Unde se află Serban Voda 111 Premium Park?

Calea Șerban Vodă, 109, zona Unirii, Sector 4, București.

Termen de finalizare Serban Voda 111 Premium Park?

Corp 1, Corp 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Serban Voda 111 Premium Park în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Serban Voda 111 Premium Park din București?

Dezvoltătorul Serban Voda 111 Premium Park este – R&D Advisers.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC