Previzualizare foto – fotografie originală aici
Complex Serban Voda 111
în București
Prețul / m2
de la ‍1 637 € +TVA
Adresa
Calea Șerban Vodă, 109, zona Unirii, sector 4, București

Schițe și prețuri în Serban Voda 111

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 28 septembrie 2022
1 camere44.15–58.8 m2de la ‍1 801 € +TVA / m2de la ‍79 500 € +TVA
2 camere57.95–147.75 m2de la ‍1 708 € +TVA / m2de la ‍99 000 € +TVA
3 camere76.05–205.7 m2de la ‍1 637 € +TVA / m2de la ‍124 500 € +TVA

Serban Voda 111 pe hartă București

Calea Șerban Vodă, 109, zona Unirii, sector 4, București

Etape dezvoltare

Serban Voda 111
corp 1, corp 2
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat0 2019

Modalități de achiziție a unui apartament în Serban Voda 111

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Facilităţiparc, supermarket
🟧 Încălzirecentrală termică proprie marca Viessmann
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai. metrou
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+6E
🟧 Structură rezistențăfundația și structura din beton armat
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Сurte închisăvideointerfon

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentefinisate complet
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente47,30–205,70 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre amplasare imobil și zonă

Ansamblul rezidențial „Serban Voda 111 – Premium Park Apartments” are o amplasare extrem de privilegiată – în inima capitalei – zona Unirii, pe strada Șerban Vodă, la numerele 109-111, sectorul 4. Locuințele complexului se învecinează cu Parcul Carol, care se află la numai 350 de metri. Stația de Metrou Tineretului este amplasată la doar 400 de metri de la imobile și la 200 de metri sunt stații de autobuze și tramvai. În această zonă se găsesc unele din cele mai bune organizații educaționale și instituții de învățământ: Colegiul Național Gh. Șincai, Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti, Școala nr. 79 ș.a. În vecinătate funcționează diverse restaurante și cafenele, magazine și saloane de înfrumusețare, sunt săli sportive și cluburi de noapte.

În cartierul de amplasare a clădirii locative sunt farmacii, centre medicale, stomatologii, sucursale bancare, ATM-uri și organizații socio-culturale. Precum și din punct de verede comercial aici găsiți: supermarket-ul Mega Image, Piața Norilor și centrele comerciale „Unirea Shopping City” și „București Mall”. De asemenea foarte aproape de apartamente se află Parcul Tineretului și Centrul Vechi.

Informații constructive și amenajarea complexului

Ansamblul rezidențial „Serban Voda 111 – Premium Park Apartments” se înfățișează cu o clădire de apartamente construită conform standardelor rezidențiale de clasă Premium. Stilul arhitectural utilizat este caracterizat ca unul de ultimele tendințe de design și cu folosirea la construcție a doar materialelor de top. Imobilul este construit cu un subsol + demisol + parter + 6 etaje locative. La demisolul clădirii rezidențiale este prevăzută o parcare ultramodernă de tip „Klaus” și există locuri de parcare supraterane.

Ferestrele instalate la imobile sunt cu geam tripan termoizolant, cu acoperire low-e și și profil PVC, acestea fiind de producere germană Salamabder, Rehau și pentru geam- Saint Gobain. Tâmplăria instalată are un nivel ridicat de blocare a zgomotului din exterior și are o rezistență sporită la temperaturile extreme. Scările locative au instalate ascensoare silențioase fabricate de către liderii mondiali din domeniul respectiv, așa ca: Schindler, Kone și Thyssenkrupp.

Beneficiile apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Serban Voda 111 – Premium Park Apartments” oferă în vânzare garsoniere și apartamente cu două și trei camere. Locuințele cu o cameră sunt oferite de tip Studio cu bucătăria deschisă și cu suprafața de la 45 mp până la 58,8 mp. Locuințele cu 2 camere sunt proiectate cu planimetrii cu 52 mp și până la 147,75 mp. Apartamentele cu 3 camere dispun de spații generoase și de terase, acestea oferă vederi panoramice asupra capitalei și au dimensiunile cuprinse între 84 mp și 205,7 mp. Apartamentele ergonomice se deosebesc prin calitatea superioară a finisajelor utilizate. Gresia și faianța folosită pentru finisarea apartamentelor este de cea mai bună calitate de la astfel de producători renumiți ca: Marazzi, Ragno Ceramiche și Cezar Cheramiche.

Camerele de baie au instalate obiecte sanitare durabile și moderne de la companiile: Ideal Standard, Hatria și Roca. Pardoselile din dormitoare și din living-uri sunt finisate cu parchet de culori deschise de la producătorii de top a podelilor de lemn: Egger, Kaindl și Tarkett. Chiar de la intrare în apartament sunteți întâmpinat de o ușă cu aspect modern și cu un nivel ridicat de rezistență de producere italiană „Diere”. Ușile interioare sunt oferite de Porta Doors, Pinum și Horman. Locuințele beneficiază de un sistem individual de încălzire prin pardoseală în condensații, și fiecare este echipată cu câte o centrală termică cu consum redus de gaze de tip Buderus sau Viessmann. Toate instalațiile electrice din apartamente sunt de la Schneider și de la Legrand, întrerupătoare și prizele au un design contemporan și un nivel înalt de securitate.

Pentru controlul consumului de gaze naturale, electricitate și a apei, sunt instalate contoare individuale și apometre. Cumpărătorii unei locuințe din complexul rezidențial „Serban Voda 111 – Premium Park Apartments” pot beneficia de consultanță financiară gratuită din partea Dezvoltatorului, care acceptă în calitate de metode de plată orice tip de credit bancar.

Cumpărătorii au posibilitatea de a cere o ofertă personalizată a locuinței de vis completând cererea de pe site-ul ansamblului rezidențial „Serban Voda 111 – Premium Park Apartments”, unde se află mai multe detalii, poze amănunțite și alte informații despre apartamentele noi din centrul Bucureștiului, vă rugăm să accesați pagina complexului locativ „Serban Voda 111 – Premium Park Apartments” și să vă convingeți personal despre toate facilitățile locuințelor.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Serban Voda 111?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la Star Construct
Ansambluri rezidențiale curente de la Serban Voda 111

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Serban Voda 111 în București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Serban Voda 111?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1637 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Serban Voda 111 în București?

Modalități de plata în Serban Voda 111: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Serban Voda 111?

Serban Voda 111 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC