Previzualizare foto – fotografie originală aici

V22 Virtutii Park Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
șos. Virtuții 22D, zona Politehnica, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocuri

șos. Virtuții 22D, București (Bloc 1)
12 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 3
Indisponibil
șos. Virtuții 22D, București (Bloc 2)
12 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 3
Indisponibil

V22 Virtutii Park Residence pe hartă București

șos. Virtuții 22D, zona Politehnica, Sector 6, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrale termice de apartament și încalzire prin pardoaseala IMMERGAS/ POROTHERM
🟧 Liftlift marca Schindler
🟧 Mijloace de transportmetrou, autobuz, tramvai
🟧 Număr apartamente202
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+11E
🟧 Securitatepaza, supraveghere video, barieră
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere, duplex
🟧 Suprafața locuințe47,30–111.7 mp

Despre ansamblu rezidențial

Unde este localizat complexul de locuințe?

Ansamblul locativ „V22 Park Residence” se află localizat acolo unde este mai multă liniște și mai mult confort - în zona Regie – Politehnica, pe malul drept al Râului Dâmbovița, pe Șoseaua Virtuții, la numărul 22, în sectorul 6 din orașul București.

Aceasta este o zonă ușor accesibilă și de la casele locative sunt de parcurs pe jos doar 7 minute până la Stația de Metrou Petrache Poenaru și 3 minute până la stația de tramvai. În apropiere de locuințele complexului locativ se găsește complexul Sema Parc, sunt Office building și business Orhideea Regie și nu departe se află Mall-urile Afi Cotroceni, Plaza Mall, Cora Lujerului& Carrefour Orhideea, este Profi Market și Teatrul Masca, funcționează restaurante, cafenele și este McDonald’s. Școlarii și studenții complexului rezidențial beneficiază de apropierea nemijlocită a organizațiilor de învățământ: Școala Gimnazială Nr. 117, Școala Gimnazială Nr. 156, Colegiul economic Costin C. Kirițescu, Universitatea Politehnica din București și Universitatea Spiru Haret.

Distanțe și căi de acces:

  • Până la Piața Unirii sunt 7,1 km prin Splaiul Independenței și E81;
  • Gara de Nord din București este la 4,4 km prin Splaiul Independenței;
  • Aeroportul Henri Coandă se află la 16,7 km prin DN1/E60;
  • La Aeroportul Aurel Vlaicu se parcurg 16,1 km prin Șoseaua Virtuții.

Cum este prezentat ansamblul locativ?

Ansamblul locativ „V22 Park Residence” se recomandă în fața cumpărătorilor cu două blocuri rezidențiale construite la standarde ridicate antiseismice. Regimul de înălțime cuprinde un Parter plus 10 etaje și etajul 11 Duplex. Caracteristica constructivă a clădirilor locative este realizată în baza cadrelor cu stâlpi și grinzi din beton armat. Pereții construcției sunt groși și sunt construiți din cărămidă de tip Porotherm. În locuințe este nu numai cald dar și liniște datorită grosimii compartimentărilor de 28-30 cm. Sistemul exterior de termo izolare a imobilelor este efectuat din polistiren ignifugat cu grosimea de 100 mm. Fațada blocurilor rezidențiale este finisată cu tencuială decorativă de calitate superioară. Clădirile rezidențiale au instalată tâmplărie de producere germană, cu profil PVC de marcă Salamander și cu geam tripan cu acoperire termo izolantă Low-e și cu un nivel sporit de rezistență la temperaturi extreme și cu un grad ridicat fonic împotriva zgomotului. Ascensoarele instalate la scările blocurilor locative sunt de marcă Schindler, au un nivel ridicat de siguranță, acestea în interior sunt stilate modern și funcționează silențios. Curtea complexului deține insule plantate cu spații verzi, există un teren amenajat pentru joaca copiilor și sunt locuri de parcare exterioare. De asemenea locatarii beneficiază și de locuri subterane de parcare. În blocurile locative sunt instalate interfoane.

Ce tipuri de apartamente, suprafețe și finisaje sunt oferite?

202 de unități locative sunt găzduite în complexul locativ „V22 Park Residence”.

Cumpărătorii au oferite la alegere apartamente ce asigură o calitate înaltă a vieții, locuințele sunt cu terase generoase și au spații mari vitrate și încăperi luminoase, printre care se află garsoniere simpatice, locuințe confortabile cu două, trei camere și duplex-uri spațioase:

  • Apartamentele de tip Studio sunt proiectate cu suprafața de la 41,30 mp utili până la 59,46 mp;
  • Apartamentele cu 2 camere sunt proiectate cu suprafața utilă de la 59,5 mp până la 87,75 mp;
  • Apartamentele cu 3 camere și duplexu-urile sunt proiectate cu suprafața de la 102,7 mp până la 111,1 mp utili.

Proprietățile rezidențiale sunt oferite cumpărătorilor finisate complet și se predau în versiune – la cheie. Gresia și faianța utilizată la placarea pardoselilor și pereților din băi și bucătării este aleasă doar de la cele mai renumite branduri, de la Marazzi, iar obiectele sanitare instalate în blocurile sanitare sunt de producere spaniolă și italiană, cu aspecte în stil minimalist sau în retro stil. Pardoselile din camerele de baie și din dormitoare sunt placate cu parchet de la liderul european de producere a pardoselilor din lemn Egger, parchetul este ales de nuanțe calde și ideal se combină cu stilul finisajelor apartamentelor. Chiar în cele mai reci zile de iarnă în apartamente va fi cald și confortabil datorită sistemului de încălzire de la Immergas/Porotherm, care este instalat prin pardoseală și funcționează de la centrale termice individuale prin condensații, datorită acestui fapt este un consum semnificativ de gaze, ce trage după sine minimizări la facturi.

La intrare în fiecare apartament sunt instalate uși moderne de clasă Premium, rezistente la uzură, de la producătorul italian PINUM, iar ușile interioare instalate sunt celulare. Toate locuințele se predau beneficiarilor completate cu toate instalațiile electrice contemporane, acestea sunt oferite de la firma Legrand și dispun de un nivel înalt de siguranță în funcționare.Contoarele individuale pentru fiecare utilitate aparte sunt instalate de către Dezvoltator și oferă locatarilor posibilitatea de a controla consumul apei, gazului și curentului electric. Timp de 12 ani compania „R&D Advisers” demonstrează cu succes proiecte imobiliare pe piața României. Echipa de profesioniști „R&D Advisers” prezintă și proiectul imobiliar „V22 Park Residence”.

Vă rugăm, să accesați site-ul web al Dezvoltatorului –„R&D Advisers”, de unde puteți afla restul informațiilor necesare despre apartamente, scheme, unde sunt afișate mai multe poze și unde găsiți contactele directe pentru metodele de plată și cumpărare a unui apartament nou din complexul locativ „V22 Park Residence”.

Acest proiect mai este numit și Virtutii Park Residence.

Unde se află V22 Virtutii Park Residence?

șos. Virtuții 22D, zona Politehnica, Sector 6, București.

Termen de finalizare V22 Virtutii Park Residence?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în V22 Virtutii Park Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul V22 Virtutii Park Residence din București?

Dezvoltătorul V22 Virtutii Park Residence este – R&D Advisers.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC