Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Ilioara Boutique Apartments
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str Ilioara, 18, zona Salajan, sector 3 , Bucuresti

Ilioara Boutique Apartments pe hartă București

str Ilioara, 18, zona Salajan, sector 3 , Bucuresti

Etape dezvoltare

Ilioara Boutique Apartments
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat3 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
Număr apartamente8
Număr clădiri1
Parcaresubterană și supraterana
Regim inalțime3
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilbloc boutique

Despre apartamente

Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente59–86 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul de locuințe „Ilioara Boutique Apartments” este localizat pe strada Ilioara, la numărul 18, în zona Sălăjan, din sectorul 3, al orașului București.

La dispoziția rezidenților din acest complex locativ în apropiere de casă se află unul din cele mai frumoase parcuri – Parcul „Alexandru Ioan Cuza”. Din punct de vedere al comerțului la mici distanțe față de apartamentele noi funcționează supermarketurile: LIDL, Mega Image, Auchan, Kaufland și este Piața Râmnicul Sărat, Piața Sălăjan, iar până la centrul comercial „Mall Park Lake” sunt de parcurs 2,7 km. În zona de amplasare a complexului se află stomatologii, farmacii, clinici medicale, este sala de sport „FitClass Club”, sunt pizzerii și cafenele.

La circa 100 de metri față de complexul locativ se află Grădinița „Ana Lugojana 3”, sunt de parcurs aproape 240 de metri până la Liceul „Profesia” și 500 de metri până la Ramy’s Kids Afterschool, sunt de parcurs până la 1000 de metri până la Școala Gimnazială Nr. 92, Școala Gimnazială Nicolae Labiș” și Liceul Teoretic „Dante Alighieri”, iar la 2,3 km se află Liceul Teoretic „Decebal”.

Lângă locuințe se află stații cu mijloace de transport în comun cu autobuze și tramvaie. De la complexul de locuințe sunt de parcurs doar 500 de metri până la stația de Metrou „Nicolae Grigorescu”. Până la Piața Victoriei din București se ajunge parcurgând 10,3 km, Gara de Nord se află la 11,2 km, până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni sunt de parcurs 23,6 km, și până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” Băneasa este o distanță de 16,7 km.

Prezentarea generală a complexului imobiliar

Proiectul rezidențial „Ilioara Boutique Apartments” este prezentat cu un bloc locativ de tip – „Boutique”. Clădirea de apartamente are un regim mic de înălțime și este realizată cu un Parter și 3 Etaje locative. Imobilul este construit din materiale performante, la un grad înalt de calitate în conformitate cu toate normele și cerințele. Aspectul imobilului este modern și clădirea are o arhitectură sofisticată cu fațade finisate cu tencuială decorativă de culoare albă și gri în combinație cu cărămidă decorativă de culoare maro ca și culoarea țiglei de pe acoperiș. Iar tâmplăria exterioară instalată la bloc este nu numai eficientă din punct de federe termic și fonic, dar și cu profil ce perfect se încadrează în cortina generală a clădirii.

Întreg teritoriul complexului locativ „Ilioara Boutique Apartments” este complet îngrădit. Accesul în incintă este controlat și funcționează sistem cu interfon.

Locurile de parcare sunt prevăzute atât subterane cât și supraterane. Toate căile de acces către complexul de locuințe „Ilioara Boutique Apartments” sunt amenajate, asfaltate și nocturn iluminate.

Despre apartamente

În clădirea complexului rezidențial „Ilioara Boutique Apartments” domină o atmosferă liniștită, plăcută și primitoare cu un grad înalt de intimitate, datorită faptului că complexul este compus doar din 8 proprietăți locative. Apartamentele luxoase sunt ergonomic proiectate cu scheme funcționale cu 2 sau 3 camere spațioase. Suprafețele locuințelor variază între 59 mp și 86 mp. Unele locuințe beneficiază de terase primitoare sau balcoane simpatice de tip – deschis, ce sunt echipate cu balustrade din sticlă securizată. În apartamente este acces la internet prin fibră optică. Locuințele se predau beneficiarilor racordate la toate utilitățile generale și sunt alimentate cu curent electric, cu apă curentă și gaze naturale, precum și au branșament la sistemul de canalizare.

Ansamblul rezidențial este dezvoltat de către compania „R&D Advisers” Real Estate & Development, care activează pe piața imobiliară din România pe o perioadă de peste 12 ani și compania se mândrește cu echipa sa de profesioniști în domeniul respectiv. Pe site-ul căreia vă invităm să treceți și să vă informați cu mai multe detalii și amănunte și de unde puteți afla toate contactele directe către managerii de vânzări, care sunt accesibili la telefon, la e-mail sau printr-un mesaj direct de pe site-ul Dezvoltatorului complexului de locuințe „Ilioara Boutique Apartments”.

Unde se afla Ilioara Boutique Apartments?

str Ilioara, 18, zona Salajan, sector 3 , Bucuresti.

Termen de finalizare Ilioara Boutique Apartments?

Ilioara Boutique Apartments – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Ilioara Boutique Apartments.

Cine este dezvoltatorul Ilioara Boutique Apartments în București?

Dezvoltator Ilioara Boutique Apartments – R&D Advisers.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC