Previzualizare foto – fotografie originală aici

Ilioara Apartments
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Aleea Eprubetei, 25-27, zona Sălăjan, sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

aleea Eprubetei, 25-27, zona Sălăjan, sector 3, București (Ilioara Apartments)
9 etaje
Indisponibil
tr. 1 2016
Finalizat în 2020 tr. 3
Indisponibil

Ilioara Apartments pe hartă București

Aleea Eprubetei, 25-27, zona Sălăjan, sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică individuală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente 71
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareinterioară tip Klaus și exterioară
🟧 Regim inalțimeP+8E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe46.55–145.35 m²

Despre ansamblu rezidențial

Cea mai bună amplasare din Estul Capitalei

În Est-ul capitalei, într-o zonă liniștită și înverzită, se găsește amplasat ansamblul rezidențial „Ilioara Apartments”, complexul imobiliar este localizat pe strada Aleea Eprubetei, nr. 25-27, zona Sălăjan, sectorul 3 din orașul București. Parcul IOR – Titan – unul din cele mai frumoase parcuri al Bucureștiului se localizează în apropiere de complexul rezidențial, unde locatarii cu familia își vor petrece plăcut timpul liber. Din punct de vedere al infrastructurii de transport, locatarii beneficiază de stația de Metrou Nicolae Grigorescu, ce se află la o distanță de numai 300 de metri de la casa locativă. Școlile Gimnaziale nr. 112, nr. 92, nr. 89 „Nicolae Labiș”, Liceul Teoretic Dante Alighieri sunt amplasate la distanțe accesibile pe jos de la complex. Pentru cumpărături în apropiere se găsesec supermarket-urile Lidl, Auchan și Kaufland, este Piața Râmnicu Sărat, Piața Sălăjan, mall-ul Vitan și în viitorul apropiat mall-ul „Parc Plaza Titan”. De asemenea în această zonă funcționează un club sportiv, este un salon de înfrumusețare, oficiu poștal, sunt bănci, cafenele și pizzerii. De la blocul de apartamente este acces facil către autostrada A2 (București - Constanța) și către centrul capitalei, unde se ajunge parcurgând 5,5 km de la apartamentele complexului locativ „Ilioara Apartments”. La Gara de Nord din București se ajunge prin 8,9 km, iar Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află localizat la 22,2 km de la complex.

Informații despre construcția și structura complexului

Prima fază a proiectului imobiliar „Ilioara Apartments” este complet finalizată și dispune de un număr de 66 de apartamente finalizate și oferite în exploatare. În faza a două a proiectului locativ „Ilioara Apartments” este construit un bloc rezidențial cu parter și opt etaje. La întemeierea căruia sunt folosiți stâlpii, planșeele, grinzile și fundația din beton armat. Cărămida Poroptherm este folosită pentru zidăria compartimentărilor interioare și a închiderilor exterioare, iar pe tot perimetrul exterior pereții sunt placați cu plăci din polistiren de 100 mm. Fațada clădirii este zugrăvită profesional cu lavabil de culoare albă în combinație cu culoarea gri a balcoanelor. Apropo, apartamentele din acest complex beneficiază de balcoane mari, care au instalate balustrade de protecție. Blocul locativ are instalată tâmplărie exterioară cu un nivel înalt de eficiență termică cu profil din PVC și cu geam termopan. În interiorul blocului rezidențial este instalat și circulă un ascensor hidraulic de ultimă generație. La parterul imobilului 2 „Ilioara Apartments” sunt organizate locuri de parcare și acestea sunt acoperite.

Finisaje interioare, dotările și mărimea locuințelor

Ansamblul rezidențial „Ilioara Apartments” apare pe piața Bucureștiului cu un număr de 71 de unități locative decomandate, printre care sunt prezentate garsoniere și apartamente generoase cu 2, 3 și 4 camere.

  • La alegerea cumpărătorilor sunt oferite garsoniere cu suprafața de la 46,55 mp până la 47,76 mp;
  • Suprafața apartamentelor cu două camere este cuprinsă între 46,55 mp și 65,04 mp;
  • Pentru locuințele cu trei camere schițele sunt proiectate cu suprafețe de 65,59 mp;
  • Cele mai spațioase locuințe din complex au suprafața de 145,35 mp și dispun de planimetrii cu patru camere.

Toate apartamentele se predau cumpărătorilor finisate la cheie și cu ușile de la intrare instalate și acestea sunt efectuate din metal, de asemenea și ușile interioare în toate camerele sunt instalate și sunt celulare. Pentru placajele pereților blocurilor sanitare și a bucătăriilor este oferită la alegerea beneficiarilor, o gamă variată de modele pentru gresie și faianță. Pardoselile living-urilor și dormitoarelor sunt finisate cu parchet laminat. Pereții încăperilor sunt nivelați și zugrăviți în culoare albă cu vopsea lavabilă. Toate instalațiile electrice curente sunt montate și în locuințe este conectat circuitul electric de 220 V. Fiecare proprietate imobiliară se încălzește individual prin calorifere și are instalată câte o centrală termică proprie. Utilitățile generale (apa, curentul, gazele și canalizarea) sunt racordate la imobile și la momentul predării locuințelor în folosință toate utilitățile au conectate contoare separate pe apartament și apometre. În fiecare cameră din unitățile locative sunt dotări cu cablu pentru TV, în apartamente este internet și fir pentru telefon.

Dezvoltatorul complexului locativ „Ilioara Apartments” este compania „R&D Advisers”, care reprezintă o companie de investiții și consultanță, ce se specializează în domeniul construcțiilor obiectelor rezidențiale și spațiilor pentru oficii. Cu o experiență de peste 12 ani de activitate pe piața imobiliară, compania oferă servicii de vânzări rezidențiale, închirieri imobiliare și compania „R&D Advisers” acceptă ca modalitate de plată pentru apartamentele sale orice tip de creditare bancară și placa cash din surse proprii. Pentru alte detalii constructive ale complexului rezidențial „Ilioara Apartments”, pentru mai multe informații despre planurile, dotările, amplasarea apartamentelor pe fiecare etaj, disponibilitatea locuințelor și contactele Dezvoltatorului, vă rugăm să accesați pagina web a companiei „R&D Advisers” sau să veniți direct la imobil, unde se află sediul de vânzări.

Acest proiect mai este numit și Ilioara Residence.

Unde se află Ilioara Apartments?

Aleea Eprubetei, 25-27, zona Sălăjan, sector 3, București.

Termen de finalizare Ilioara Apartments?

Ilioara Apartments – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Ilioara Apartments în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Ilioara Apartments din București?

Dezvoltătorul Ilioara Apartments este – R&D Advisers.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC