Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Matei Voievod Premium Apartments
în București

Prețul / m2
de la ‍1 418 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Matei Voievod, zona Iancului, sector 3, București

Schițe și prețuri în Matei Voievod Premium Apartments

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 26 aprilie
2 camere62.89–90.93 m2de la ‍1 447 € +TVA / m2de la ‍91 000 € +TVA
3 camere92.34–104.34 m2de la ‍1 418 € +TVA / m2de la ‍130 900 € +TVA

Matei Voievod Premium Apartments pe hartă București

str. Matei Voievod, zona Iancului, sector 3, București

Etape dezvoltare

Matei Voievod
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Matei Voievod Premium Apartments

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzire incalzire in pardoseala, centrala proprie marca Immergas
Liftda
Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
Număr clădiri1
Parcaresubterană
Regim inalțime2S+P+5
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente63–104 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre localizare

Ansamblul locativ „Matei Voievod Premium Apartments” se află amplasat în zona Iancului/Pache Protopopescu, pe strada Matei Voievod din sectorul 3 în orașul București. În apropiere de complexul de locuințe sunt bănci, farmacii, centre medicale, sală de fitness, funcționează multe organizații educaționale și instituții de învățământ: Grădinița „Waldorf”, Creșa Ciobănașului, After School „Oxigen Sport”, Grădinița și After School „Bell Kinder”, Școala Gimnazială Anastasia Popescu, Școala Gimnazială Nr. 56, Școala „Codecs”, Liceul Tehnologic Special Nr. 3, Colegiul Național „Iulia Hasdeu”, Colegiul Național „Mihai Viteazul”, este Universitatea Ion Mincu și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”. La distanțe ușor accesibile sunt puncte comerciale, este supermarketul Mega Image, sunt cafenele și restaurante și centrele comercial Mega Mall și ParkLake Shopping Center.

Lângă clădirea locativă sunt stații de autobuz și tramvai, iar până la stația de metrou Piața Iancului și stația de metrou Piața Muncii se ajunge pietonal în câteva minute. De la blocul rezidențial „Matei Voievod Premium Apartments” sunt de parcurs circa 3 km până în centrul capitalei, iar Gara de Nord se află la o distanță de aproximativ 5 – 5,5 km, Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se află la 17,4 km și până la Aeroportul Internațional din Băneasa sunt de parcurs 11,2 km.

Caracteristici tehnice a complexului rezidențial

Complexul de locuințe „Matei Voievod Premium Apartments” prezintă o clădire de apartamente construită cu un regim de înălțime cu două Subsoluri plus un Parter și plus 5 Etaje de apartamente. Blocul locativ este construit la cele mai înalte standarde de siguranță și confort și dispune de un grad superior de rezistență seismică. Clădirea este proiectată într-un stil arhitectural modern cu utilizarea tehnologiilor de ultimă generație și a materialelor de construcții și finisajelor de calitate înaltă. Imobilul este realizat cu o structură pe cadre cu stâlpi și grinzi din beton armat cu închiderile exterioare de 28 – 30 cm și cu compartimentările interioare cu zidărie din cărămidă Porotherm. Locuințele noi au instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC de le Salamander și trei foi de sticlă termoizolantă cu acoperire low-e. Pe partea exterioară a imobilului toți pereții sunt calitativ izolați termic cu polistiren ignifugat de 10 cm. Fațadele blocului de apartamente sunt finisate cu tencuială decorativă de calitate înaltă. Spațiile comune din interiorul blocului sunt finisate și la casa scării sunt instalate ascensoare silențioase de clasă „Premium”.

Pentru parcarea transportului rezidenților, locurile de parcare din complexul imobiliar „Matei Voievod Premium Apartments” sunt prevăzute supraterane.

Descrierea apartamentelor

În ansamblul de locuințe „Matei Voievod Premium Apartments” sunt prezentate apartamente cu două și trei camere perfect proiectate cu scheme logic gândite și cu spații funcționale, ce au suprafețele utile cuprinse între 63 mp – 104 mp.

În vânzare proprietățile locative sunt oferite în versiune de finisare – „La cheie”. În apartamente sunt placări ceramice cu gresie și faianță de producere italiană cu modele moderne și rezistente la apă și uzură. Locuințele au instalate uși interioare de import din Italia și uși de acces securizate. Sistemul de încălzire pentru fiecare locuință este individual și în apartamente sunt instalate centrale termice cu funcționare în condensații de la firma Immergas și instalațiile termice sunt montate prin pardoseală. Toate instalațiile termice și sanitare sunt conduse până la poziții și în apartamente sunt instalate apometre și contoare individuale pentru controlul consumului de gaze și curent electric. Complexul rezidențial se oferă în exploatare cu racordare completă la toate utilitățile generale și la sistemul de canalizare.

Alte detalii și mai multe informații despre apartamente sunt prezentate pe pagina web a complexului rezidențial „Matei Voievod Premium Apartments”, unde sunteți invitați să treceți doar cu un singur click direct din site-ul nostru.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Matei Voievod Premium Apartments?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Matei Voievod Premium Apartments în București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Matei Voievod Premium Apartments?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1418 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Matei Voievod Premium Apartments în București?

Modalități de plata în Matei Voievod Premium Apartments: Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Matei Voievod Premium Apartments?

Matei Voievod Premium Apartments – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC