Previzualizare foto – fotografie originală aici

Matei Voievod Premium Apartments
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Matei Voievod, 21, zona Iancului, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

str. Matei Voievod, 21, București (Matei Voievod)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Matei Voievod Premium Apartments pe hartă București

str. Matei Voievod, 21, zona Iancului, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzire incalzire in pardoseala, centrala proprie marca Immergas
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțime2S+P+5
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe63–104 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre localizare

Ansamblul locativ „Matei Voievod Premium Apartments” se află amplasat în zona Iancului/Pache Protopopescu, pe strada Matei Voievod din sectorul 3 în orașul București. În apropiere de complexul de locuințe sunt bănci, farmacii, centre medicale, sală de fitness, funcționează multe organizații educaționale și instituții de învățământ: Grădinița „Waldorf”, Creșa Ciobănașului, After School „Oxigen Sport”, Grădinița și After School „Bell Kinder”, Școala Gimnazială Anastasia Popescu, Școala Gimnazială Nr. 56, Școala „Codecs”, Liceul Tehnologic Special Nr. 3, Colegiul Național „Iulia Hasdeu”, Colegiul Național „Mihai Viteazul”, este Universitatea Ion Mincu și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”. La distanțe ușor accesibile sunt puncte comerciale, este supermarketul Mega Image, sunt cafenele și restaurante și centrele comercial Mega Mall și ParkLake Shopping Center.

Lângă clădirea locativă sunt stații de autobuz și tramvai, iar până la stația de metrou Piața Iancului și stația de metrou Piața Muncii se ajunge pietonal în câteva minute. De la blocul rezidențial „Matei Voievod Premium Apartments” sunt de parcurs circa 3 km până în centrul capitalei, iar Gara de Nord se află la o distanță de aproximativ 5 – 5,5 km, Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se află la 17,4 km și până la Aeroportul Internațional din Băneasa sunt de parcurs 11,2 km.

Caracteristici tehnice a complexului rezidențial

Complexul de locuințe „Matei Voievod Premium Apartments” prezintă o clădire de apartamente construită cu un regim de înălțime cu două Subsoluri plus un Parter și plus 5 Etaje de apartamente. Blocul locativ este construit la cele mai înalte standarde de siguranță și confort și dispune de un grad superior de rezistență seismică. Clădirea este proiectată într-un stil arhitectural modern cu utilizarea tehnologiilor de ultimă generație și a materialelor de construcții și finisajelor de calitate înaltă. Imobilul este realizat cu o structură pe cadre cu stâlpi și grinzi din beton armat cu închiderile exterioare de 28 – 30 cm și cu compartimentările interioare cu zidărie din cărămidă Porotherm. Locuințele noi au instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC de le Salamander și trei foi de sticlă termoizolantă cu acoperire low-e. Pe partea exterioară a imobilului toți pereții sunt calitativ izolați termic cu polistiren ignifugat de 10 cm. Fațadele blocului de apartamente sunt finisate cu tencuială decorativă de calitate înaltă. Spațiile comune din interiorul blocului sunt finisate și la casa scării sunt instalate ascensoare silențioase de clasă „Premium”.

Pentru parcarea transportului rezidenților, locurile de parcare din complexul imobiliar „Matei Voievod Premium Apartments” sunt prevăzute supraterane.

Descrierea apartamentelor

În ansamblul de locuințe „Matei Voievod Premium Apartments” sunt prezentate apartamente cu două și trei camere perfect proiectate cu scheme logic gândite și cu spații funcționale, ce au suprafețele utile cuprinse între 63 mp – 104 mp.

În vânzare proprietățile locative sunt oferite în versiune de finisare – „La cheie”. În apartamente sunt placări ceramice cu gresie și faianță de producere italiană cu modele moderne și rezistente la apă și uzură. Locuințele au instalate uși interioare de import din Italia și uși de acces securizate. Sistemul de încălzire pentru fiecare locuință este individual și în apartamente sunt instalate centrale termice cu funcționare în condensații de la firma Immergas și instalațiile termice sunt montate prin pardoseală. Toate instalațiile termice și sanitare sunt conduse până la poziții și în apartamente sunt instalate apometre și contoare individuale pentru controlul consumului de gaze și curent electric. Complexul rezidențial se oferă în exploatare cu racordare completă la toate utilitățile generale și la sistemul de canalizare.

Alte detalii și mai multe informații despre apartamente sunt prezentate pe pagina web a complexului rezidențial „Matei Voievod Premium Apartments”, unde sunteți invitați să treceți doar cu un singur click direct din site-ul nostru.

Acest proiect mai este numit și Matei Voievod Residence.

Unde se află Matei Voievod Premium Apartments?

str. Matei Voievod, 21, zona Iancului, Sector 3, București.

Termen de finalizare Matei Voievod Premium Apartments?

Matei Voievod – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Matei Voievod Premium Apartments în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Matei Voievod Premium Apartments din București?

Dezvoltătorul Matei Voievod Premium Apartments este – R&D Advisers.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC