Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Poem Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Nichita Stanescu, 2, Otopeni, Ilfov

Schițe și prețuri în Poem Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 55 m2totul e vândut
3 camere
de la 65 m2totul e vândut

Poem Residence pe hartă București

str. Nichita Stanescu, 2, Otopeni, Ilfov

Etape dezvoltare

Poem Residence
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrala termica de apartament marca De Dietrich
Liftlift de 4 persoane marca Kleemann
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente11
Număr clădiri1
Parcare22 locuri de parcare supraterane
Regim inalțimeP+3E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăsupraveghere video

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente69–112

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasat la siguranță cu confort

Complexul locativ „Poem Residence” se află construit în nordul capitalei, la intrare în orașul Otopeni, pe strada Nichita Stănescu, la numărul 2, județul Ilfov.

În apropiere de locuințele noi se află supermarketurile: Auchan, Mega Image Shop & Go sunt outleturi, este magazinul Arabesque, funcționează cafenele și restaurante, se află fast food-ul McDonald’s și până la centrul comercial „Băneasa Shopping City” este de parcurs o distanță de 5,2 km. Nu departe de blocul rezidențial se află Baza Sportivă CS Otopeni, este Centrul de Radioterapie „Amethyst” și Spitalul „Oxxygene”. La o distanță de 1400 de metri funcționează Grădinița Nr. 2 din Otopeni și pe o rază de până la 5 km funcționează mai multe grădinițe, școli și licee.

Fiind situat la doar 300 de metri față de DN1 și Centura Bucureștiului, complexul de locuințe oferă locatarilor săi acces direct către zona de birouri Barbu Văcărescu – Dimitrie Pompei și la doar o distanță de până la un kilometru se află intrarea în București. Până la Piața Victoriei sunt de parcurs 10,7 km, Gara de Nord se află la 12,2 km, până la Aeroportul Internațional Otopeni „Henri Coandă” sunt de parcurs 4,9 km și distanța până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” este de 13,4 km. Până la stația RATB sunt de parcurs doar 300 de metri de la complexul locativ „Poem Residence”.

Prezentarea avantajelor complexului rezidențial

Ansamblul imobiliar „Poem Residence” este complet finalizat și este dat în exploatare. Imobilul este construit de către o echipă de profesioniști calificați, din cele mai bune și durabile materiale de construcții. Blocul de apartamente perfecte este conceput cu un Parter plus 3 Etaje și are un aspect modern și atractiv. Imobil are un grad superior de rezistență seismică și dispune de o structură constructivă formată din cadre din beton armat cu închideri exterioare și cu compartimentări interioare formate din cărămidă. Fațada blocului este placată cu un termosistem de 10 cm de la Adeplast și apoi este finisată cu tencuială decorativă Ceresit. Imobilul este acoperit cu țiglă metalică Bilka Clasic și are instalată tâmplărie exterioară cu profil din PVC Salamander cu 7 camere termice și feronerie de la Roto, iar geamurile instalate au grosimea de 40 mm Saint Gobain. Accesul în bloc și scările sunt placate cu piatră naturală de tip granit.

Un factor important, care pozitiv influențează la nivelul de confort al locatarilor este ascensorul instalat la blocul locativ, chiar dacă clădirea are un nivel mic de înălțime. Liftul este sigur, funcționează silențios, are capacitatea de transportare 4 persoane și este ales de la firma Kleeman.

Pentru parcarea autoturismelor locatarilor și a oaspeților în curtea complexului de locuințe sunt organizate 22 locuri de parcare supraterane.

Accesul în incinta locuințelor este controlat de sistemul cu interfon instalat de la firma Genway și complexul de locuințe „Poem Residence” este supravegheat video.

Detalii de finisare și amenajare a apartamentelor

Ansamblul de imobile „Poem Residence” cuprinde un total de numai 11 unități locative efectiv proiectate cu scheme funcționale cu 2 și 3 camere generoase, toate cu terase și cu bucătării de tip - închis. Camerele de baie din apartamente au mărimi mari, în locuințe sunt prevăzute spații de depozitare și toate sunt luminoase și dispun de spații generos vitrate.

Suprafața locuințelor variază între 69 mp și 112 mp și toate unitățile locative sunt finisate și se predau în folosință cumpărătorilor în versiune – la cheie. Asupra interioarelor locuințelor au muncit arhitecți și designeri ingenioși și au fost folosite cele mai performante idei și au fost alese cu o mare atenție cele mai moderne materiale de finisare de brand-uri renumite. Apartamentele dispun de toate instalațiile sanitare montate, au instalate obiecte sanitare de la Romstal cu baterii de la Grohe. Este instalată câte o centrală termică individuală de marca De Dietrich pentru fiecare apartament.

Complexul de locuințe „Poem Residence” este dezvoltat de către compania „PRD Capital”.

Mult mai multe materiale informative și amănunțite despre toate materialele folosite la construcție, la finisarea interioară sunt afișate pe site-ul complexului locativ „Poem Residence”, unde vă invităm să treceți direct de pe site-ul nostru.

Unde se afla Poem Residence?

str. Nichita Stanescu, 2, Otopeni, Ilfov.

Termen de finalizare Poem Residence?

Poem Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Poem Residence.

Cine este dezvoltatorul Poem Residence în București?

Dezvoltator Poem Residence – PRD Capital.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC