Previzualizare foto – fotografie originală aici

Poem Residence
în București

Apartamente
de la ‍110 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 000 € +TVA
pe ‍86 €
Dezvoltător
Adresă
str. Drumul Gura Putnei, 45E, zona Theodor Pallady

Mai detaliat despre blocul

str. Drumul Gura Putnei, 45E, București
5 etaje
Necunoscut
Finalizat în 2023 tr. 1

Schițe și prețuri în Poem Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 12 februarie 2024
3 camere
109.75 m2
de la ‍1 002 € +TVA / m2de la ‍110 000 € +TVA

Poem Residence pe hartă București

str. Drumul Gura Putnei, 45E, zona Theodor Pallady

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispaţii verzi şi zone de recreere pentru familii
🟧 Încălzirecentrală termică pentru fiecare apartament
🟧 Izolații termicetermosistem de 10 cm
🟧 Liftlift 6 persoane
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente34
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareda
🟧 Regim inalțimeD+P+4E
🟧 Securitatesistem de supraveghere video
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe47–100 m²

Despre ansamblu rezidențial

Într-o zonă în plină dezvoltare, cu o mulțime de puncte de interes se găsește elegant și modern amplasat ansamblul de locuințe „POEM Residence Pallady”.

Beneficiile complexului rezidențial

 • Zona de amplasare a imobilelor dispune de o mulțime centre comerciale, magazine, școli, grădinițe și oferă acces către stațiile cu mijloace de transport în comun.
 • Aspectul imobilului este atractiv, unde se combină perfect calitatea și confortul.
 • Un număr mic de apartamente ce oferă un grad mai înalt de intimitate.
 • Locurile de parcare sunt acoperite.
 • Apartamentele sunt finisate cu materiale moderne și calitative.

Adresa și zona de amplasare

Ansamblul rezidențial „POEM Residence Pallady” se află situat în partea de Est a capitalei, zona Titan/ Theodor Pallady, pe strada Gura Putnei, numărul 45E, sectorul 3, orașul București. Harta Korter prezintă amplasarea exactă a imobilului. De la complexul locativ este acces facil spre alte zone ale orașului prin bulevardul 1 Decembrie 1918 și prin bulevardul Theodor Pallady, din care este deschidere la Autostrada A2, pe care se ajunge de la București la Constanța.

Puncte de interes din vecinătate

 • Până la Parcul Teilor și Grădina din Gura Siriului este de parcurs nu mai mult de un kilometru.
 • Magazine și marketuri: Oval market (250m), Mega Image (350), Profi (350m), Penny market (1,2 km), Leroy Merlin (1,2 km), LIDL (1,6 km), Jumbo (2,1 km), Dedeman (2,1 km), Metro Cash & Carry (2,2 km), Auchan (2,4 km), Decathlon (2,2 km), IKEA (2,4 km).
 • Grădinițe și școli: Grădinița Nr. 68 la 850 m, Grădinița Nr. 160 la un kilometru, Școala Gimnazială Nr. 16 la 950 m, Școala Gimnazială Nr. 82 la 1,2 km, Școala Gimnazială Nr. 149 la 1,3 km, Centrul de zi Lizuca (1,4 km), Școala privată Bucharest Cristian Academy (2,2 km).
 • Medicină: policlinica Kiru Care (1,3 km), farmacia Forbake Systems (1,7 km).
 • Fitness: la un kilometru este complexul sportiv Titan, sala de fitness Gala Gym (1,3 km).
 • Cafenele și restaurante: Gemenii Pizza (500m), Pizza&Grill Eleven (850m), Nașu și Finii barbecue (900m), Cofetăria Cristianne (1,3 km), Casa Luminița (1,4 km), McDonald’s (2 km), KFC (2,3 km).
 • Înfrumusețare: Coafor Studio M Hear (400 m), Frizeria & Coafura Elegant (1,2 km).
 • La 1,3 km față de locuințele noi este Biserica Sfântul Gheorghe – Titan.

Fiind în căutarea unei locuințe noi o mare importanță are zona de amplasare și în primul rând se analizează timpul petrecut în drum spre casă de la muncă sau distanța până în centrul orașului sau punctele de interes, însă anume de amplasare este direct legat prețul imobilelor. Vă prezentăm pe harta noastră Korter.ro și alte imobile noi din această zonă oferite în vânzare de le dezvoltator, nu ezitați să o cunoașteți.

Linii de transport public și distanțe

 • La o distanță de 1,4 km de la blocul locativ se află stația de metrou Nicolae Teclu; este stația de tramvaie cu liniile Nr. 19, 27, 40 și stația de autobuze cu linia 111;
 • De la complexul locativ până în Piața Unirii se parcurge cu mașina o distanță de 9 km, la Gara de Nord - 13,3 km, până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” sunt 24 km, iar la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” - 16,1 km.

Prezentarea blocului locativ

„POEM Residence Pallady” reprezintă un bloc locativ de un regim mic de înălțime realizat cu un Demisol plus Parter plus 3 Etaje și etajul 4 este construit Retras. Structura constructivă a imobilului este formată din cadre din beton armat și pereți din cărămidă de tip Porotherm cu grosimea de 30 cm. Blocul locativ are clasa energetică A și dispune de izolare termică exterioară cu polistiren de 10 cm grosime și tâmplăria exterioară instalată are profil PVC și geam termopan cu 5 camere termice cu acoperire low-e. La Demisolul clădirii locative sunt organizate locuri de parcare. La casa scării dotat este lift modern cu capacitatea de 6 persoane. La intrare instalat este video interfon și complexul rezidențial beneficiază de sistem de supraveghere video.

Curtea complexului locativ are spații verzi amenajate plus iluminat ambiental cu senzori de luminozitate și sunt locuri de recreere organizate.

Apartamente

În total un număr de 34 apartamente sunt în blocul locativ „POEM Residence”. Prezentate sunt locuințe cu 1, 2, 3 și 4 camere, dintre care sunt 8 garsoniere cu suprafața de la 34 mp, 14 apartamente cu 2 camere, sunt 10 apartamente cu 3 camere și 2 unități locative cu 4 camere, suprafața cărora ajunge până la 99 mp. Plus acestea dispun de balcoane și terase generoase suprafața cărora ajunge până la 88 mp. Bucătăriile sunt proiectate de tip închis, iar balcoanele pot fi accesibile sau din bucătărie sau din camerele de zi. Camerele de baie sunt complet mobilate și echipate, asupra designului cărora au muncit designeri profesioniști. Schemele și prețurile apartamentelor se află prezentate pe site-ul Korter.

Pardoselile locuințelor sunt placate cu parchet laminat de marca Egger sau Kronospan, ușile de la intrare sunt din metal și oferă un grad înalt de securitate, iar ușile interioare sunt de la firma Porta Doors. Gresia și faianța este de la Delta Studio și instalată este în fiecare apartamente câte o centrală termică proprie cu funcționare în condensații. Locuințele sunt racordate la curent electric, apă, gaz și canalizare și dispun de internet prin fibră optică.

Dezvoltator

Complexul locativ „POEM Residence” este proiectat de către compania ADA Concept Design și dezvoltat de PRD Capital SRL, care a fost fondată în anul 2016.

De pe site-ul nostru Korter.ro vă invităm să treceți pe pagina Dezvoltatorului pentru mai multe detalii.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Poem Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Poem Pallady, Poem Residence Pallady.

Unde se află Poem Residence?

str. Drumul Gura Putnei, 45E, zona Theodor Pallady.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Poem Residence din București?

Se oferă spre vânzare 3 camere.

Cât costă m² în Poem Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 000 € +TVA.

Termen de finalizare Poem Residence?

str. Drumul Gura Putnei, 45E, București – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC