Previzualizare foto – fotografie originală aici

Atena Residence 6
în București

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
Drumul Gura Putnei, 8-14/16-22, zona Ozana, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocuri

Drumul Gura Putnei 16-22, București (Bloc 1)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Drumul Gura Putnei 8-14, București (Bloc 2)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Atena Residence 6 pe hartă București

Drumul Gura Putnei, 8-14/16-22, zona Ozana, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente160
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+6E
🟧 Securitateacces controlat si securizat in incinta.
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate cpmplet cu posibilitatea alegerii finisajelor
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe40–111 m²

Despre ansamblu rezidențial

Detalii de localizare, vecini, transport și distanțe

Ansamblul rezidențial „Atena Residence 6” este amplasat pe strada Drumul Gura Putnei, la numerele 8-14/16-22, în zona Ozana/Theodor Pallady, sectorul 3 din orașul București. Zona de amplasare a imobilelor noi este una în continuă dezvoltare și în apropiere de blocurile locative funcționează Profi Market, Mega Image, LIDL, sunt hipermarketurile Kaufland, Auchan, Jumbo, și magazinele Metro Cash & Carry, Decathlon, Kika, IKEA, JYSK, Leroy Merlin și Dedeman. De asemenea nu departe de apartamentele noi sunt farmacii, sucursale bancare, cluburi sportive și pentru copii funcționează Liceul Tehnologic „Theodor Pallady”, Școala Privată „Bucharest Christian Academy”, este Grădinița Nr. 160, Școala Gimnazială Nr. 149 și Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu”.

În proximitatea complexului locativ „Atena Residence 6” sunt stații de mijloace de transport în comun și în 15 minute pe jos se ajunge până la Metroul Nicolae Teclu, distanța până în centrul capitalei este de 8,8 km, sunt 12,4 km până la Gara de Nord, Aeroportul „Henri Coandă” se află la 26 km și la 17,4 km este Aeroportul „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea ansamblului de locuințe

Pe un teren cu suprafața totală de 5000 mp se află dezvoltat proiectul locativ „Atena Residence 6” și se compune din două blocuri locative moderne proiectate într-un stil arhitectural minimalist. Clădirile de apartamente sunt construite cu o mare responsabilitate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranțe în construcții. Regimul de înălțime al caselor de locuințe colective este egal realizat cu câte un Demisol plus Parter și plus 6 Etaje. Structura de rezistență a imobilelor este realizată fiabil pe cadre din beton armat monolit și clădirile locative au construiți pereții exteriori, interiori și compartimentările din cărămidă termo și fono eficientă. La fiecare scară locativă din complexul de apartamente este instalat câte un ascensor modern și spațios cu capacitatea de transportare a 6 pasageri, ce funcționează foarte liniștit fără a afecta liniștea locatarilor.

În curtea complexului imobiliar sunt plantate spații verzi, sunt amenajate zone de relaxare, sunt pavate trotuare și alei pietonale, este instalat sistem de iluminat exterior și locurile de parcare din complexul locativ „Atena Residence 6” sunt proiectate subterane și există organizate și parcări supraterane. Accesul în incinta imobilelor se face prin sistem de interfonie și complet ansamblul locativ este securizat, iar accesul în incinta complexului rezidențial este controlat.

Tipuri de apartamente și finisare

În blocurile locative din complexul „Atena Residence 6” sunt concepute 160 de unități locative moderne, confortabile, cu scheme logic gândite și în vânzare sunt oferite garsoniere cochete și locuințe primitoare cu 2 și 3 camere decomandat proiectate, iar la ultimele etaje ale blocurilor rezidențiale se află prevăzute locuințe spațioase de tip – Penthouse cu terase generoase. La dispoziția cumpărătorilor disponibile în vânzare sunt oferite 30 de garsoniere, suprafața cărora începe de la 40 mp, există 112 apartamente cu 2 camere cu suprafața de la 58 mp până la 70 mp și 18 locuințe cu 3 camere cu mărimea de până la 111 mp. Toate proprietățile locative se livrează complet finisate cu posibilitatea de personalizare și finisajele interioare sunt oferite la alegere cu gamă variată de modele de gresie, faianță, parchet laminat ș.a. Fiecare apartament se încălzește individual și are instalată câte o centrală termică proprie. Instalațiile inginerești (sanitare, termice și electrice) sunt complet realizate. Toate utilitățile generale (curent electric, gaze naturale, apă și canal) sunt racordate la momentul predării locuințelor și fiecare apartament se contorizează individual.

Locuințele noi sunt accesibile prin metode flexibile de plată și la plata cash din surse proprii sunt oferite reduceri de preț plăcute, dar și este acceptată și modalitatea de plată prin creditare ipotecară.

Cu mult drag sunteți așteptați cu vizionări, la care vă puteți programa de pe pagina web a complexului rezidențial „Atena Residence 6”, unde sunteți invitați să treceți de pe pagina noastră.

Acest proiect mai este numit și Atena Residence.

Unde se află Atena Residence 6?

Drumul Gura Putnei, 8-14/16-22, zona Ozana, Sector 3, București.

Termen de finalizare Atena Residence 6?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Atena Residence 6 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Atena Residence 6 din București?

Dezvoltătorul Atena Residence 6 este – Atena Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC