Previzualizare foto – fotografie originală aici

Pallady Garden Suites
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Aleea Mizil 76, zona Theodor Pallady, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

str. Aleea Mizil 76, zona Theodor Pallady, Sector 3, București (Pallady Garden 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 2
Indisponibil

Schițe și prețuri în Pallady Garden Suites

2 camere
61.8 m2
indisponibil
3 camere
88.6 m2
indisponibil

Pallady Garden Suites pe hartă București

str. Aleea Mizil 76, zona Theodor Pallady, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon, loc de joaca copii
🟧 Încălzirecentrală termică proprie, incalizre prin pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Număr apartamente14
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareloc de parcare suprateran inclus in pret
🟧 Regim inalțimeP + 2E + 3ER
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe61–136 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul imobiliar „Pallady Garden Suites” se află localizat pe strada Aleea Mizil, la numărul 76, în zona Trapezului din orașul București.

În imediata apropiere de complexul locativ se află grădinițe, școli, licee, magazine, cafenele, bănci, farmacii și multe alte puncte de interes. O astfel de localizare reușită oferă rezidenților acces facil către punctele importante din capitală cu mijloace de transport în comun, cu rute de autobuz și tramvai. Iar stațiile de metrou Nicolae Teclu și 1 Decembrie 1918 se află la 1000 – 1200 de metri. De la complexul de locuințe „Pallady Garden Suites” până în centrul capitalei se ajunge în 20 minute și până la Piața Unirii sunt de parcurs circa 10 km, Gara de Nord din București se află la 13,5 km, până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” sunt de parcurs aproximativ 32 – 33 km, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa sunt de parcurs 17,8 km.

Avantajele proiectului rezidențial

Pe un teren cu suprafața totală de 1000 mp este dezvoltat proiectul rezidențial „Pallady Garden Suites”, care este prezentat cu un bloc de apartamente, ce are o amprentă la sol de 366 mp. Regimul de înălțime al corpului imobiliar este cu Parter plus 2 Etaje și plus Etajul 3 este construit Retras. Și blocul de apartamente este construit în conformitate cu toate normele și legile în vigoare la cele mai înalte standarde de confort și siguranță și dispune de o structură constructivă formată din cadre din beton armat și cu toate închiderile din cărămidă inclusiv și compartimentările interioare. Pentru confortul locatarilor la bloc este instalat un ascensor modern și casa scării este complet finisată. În incinta complexului rezidențial „Pallady Garden Suites” toate spațiile comune, atât cele interioare cât și cele exterioare sunt dotate cu sisteme de ultimă generație de monitorizare video.

În curtea ansamblului de locuințe se află organizat un loc de joacă pentru copii, este foișor și sunt multe spații verzi cu bun gust amenajate.

Câte un loc de parcare este inclus în prețul fiecărui apartament (toate locurile de parcare sunt organizate supraterane).

Accesul în incinta blocului este controlat de sistem cu interfon. Iar accesul auto și accesul pietonal în curtea complexului locativ se face prin porți automate.

Tipuri de scheme, finisaje și suprafețele locuințelor

Complexul imobiliar „Pallady Garden Suites” dispune de un număr limitat de locuințe și are doar 14 unități locative, toate cu scheme semidecomandate cu 2-3 camere și cu câte 2 camere de baie. Locuințele sunt perfect proiectate și au suprafețele utile, ce încep de la 60 mp și ajung până la 145 mp. În vânzare sunt oferite 6 apartamente cu trei camere și 6 apartamente cu două camere, iar la ultimul etaj se află proiectate două locuințe generoase de tip – Penthouse. Toate apartamentele beneficiază de logii și balcoane, care sunt complet finisate și au instalate balustrade din sticlă securizată.

Apartamentele se predau în folosință finisate în versiune - la cheie, cu materialele și finisajele Dezvoltatorului în limita bugetului prestabilit și în apartamente sunt placaje cu gresie, faianță și parchet, pereții sunt nivelați, tencuiți și vopsiți, obiectele sanitare dotate, ușile sunt instalate și absolut toate instalațiile sunt puse la poziții. Fiecare cumpărător are posibilitatea de modificare a finisajelor și de personalizare a locuințelor, în acest caz suma prestabilită pentru finisarea interioară va fi restructurizată. În apartamente sunt condusу toate instalațiile electrice, sanitare și termice și fiecare locuință beneficiază de câte o centrală termică proprie și sistemul de încălzite este instalat prin pardoseală. Blocul de apartamente este racordat la toate utilitățile generale și apartamentele sunt asigurate cu electricitate, gaze naturale și sunt alimentate cu apă menajeră, precum și blocul este branșat la sistemul de canalizare.

Pentru mai multe detalii de amenajate, finisare, rezervare și achiziționare, sunteți invitați să vizitați site-ul web al complexului rezidențial „Pallady Garden Suites”.

Unde se află Pallady Garden Suites?

str. Aleea Mizil 76, zona Theodor Pallady, Sector 3, București.

Termen de finalizare Pallady Garden Suites?

Pallady Garden 1 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Pallady Garden Suites în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Pallady Garden Suites din București?

Dezvoltătorul Pallady Garden Suites este – Pallady Garden Suites.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC