Previzualizare foto – fotografie originală aici

Green Park Veneția
în Iași

Prețul / m2
de la ‍939 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Fântânilor, 61, zona Tătărași Sud, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Blocurile B1-B7, B9-B10
Încă 8 blocuri în această etapă
Încă 8 blocuri
B3
9 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Necunoscut
Blocurile B8, B11-B13
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
B8
15 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Necunoscut
Bloc B14
B14
15 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 2 tr. 2021

Schițe și prețuri în Green Park Veneția

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 19 martie 2023
2 camere38.48–56.7 m2de la ‍1 072 € +TVA / m2de la ‍52 000 € +TVA
3 camere58.42–112.91 m2de la ‍939 € +TVA / m2de la ‍86 250 € +TVA
4 camerede la 133.42 m2de la ‍967 € +TVA / m2de la ‍129 000 € +TVA

Green Park Veneția pe hartă Iași

str. Fântânilor, 61, zona Tătărași Sud, Iași

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiparc, spații comerciale, boxe depozitare, interfon
🟧 Încălzirecentrala termică de bloc
🟧 Lift2 ascensoare pentru fiecare bloc
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri14
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+8E/14E
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie cu băi și bucătării mobilate și utilate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe38–133 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Ideal amplasat la liniște și natură

În apropierea Lacului Veneția se află construit ansamblul de locuințe „Green Park Veneția” și se găsește localizat pe strada Fântânilor la numărul 61 în zona Tătărași Sud, județul Iași.

Pentru distracții, relaxare și petrecerea plăcută a timpului în apropiere de locuințe se află zona de agrement „Veneția –Ciric”. Pentru copiii rezidenților în această zonă funcționează următoarele organizații educaționale și instituții de învățământ: Școala Nr. 4 „Ionel Teodoreanu” se află localizată la 800 de metri față de imobile și sunt 900 de metri până la Grădinița cu program prelungit Nr. 13 și 750 de metri până la Grădinița cu program prelungit „Ion Creangă”, iar la 1,5 km se află Grădinița cu program prelungit Nr. 20. La 1,2 km se află Liceul teoretic „Alexandru Ioan Cuza”, Școala Generală „Bogdan Petriceicu Hașdeu” și Școala Costache Conache. În apropiere de blocurile locative se află Ghișeul Poștal, este sectorul de Poliție Nr. 4, la 1,2 km se află supermarketul LIDL, sunt cafenele și pizzerii, funcționează farmacii, cabinete stomatologice și centre medicale, în apropiere este și o clinică veterinară, sunt saloane de înfrumusețare și este de parcurs o distanță egală de 1200 de metri până la cluburile sportive: „Body Line Gym” și „Oana Gym Gold”.

Ansamblul rezidențial „Green Park Veneția” este poziționat foarte confortabil - aproape de mijloace de transport în comun și la doar 10 minute față de centrul civic al orașului Iași, până unde sunt de parcurs circa 3,9 – 4 km. Până la Gara Mare se ajunge parcurgând în jur la 5,3 km – 5,9 km și până la Aeroportul internațional din Iași sunt de parcurs aproximativ 5 km.

Prezentarea unuia din cel mai mari complexe rezidențiale din Iași

Proiectul locativ „Green Park Veneția” este compus din 14 blocuri de apartamente. Imobilele sunt proiectate cu un regim diferit de înălțime de la Subsol plus Parter plus 8 Etaje și până la Subsol plus Parter plus 14 Etaje. Toate clădirile locative sunt construite cu o mare responsabilitate doar din materiale calitative și cu respectarea tuturor normelor, cerințelor și standardelor în vigoare. Blocurile locative sunt realizate cu o structură de rezistență formată din beton armat cu toate închideri exterioare formate din cărămidă, la fel ca și toți pereții interiori și compartimentările. Sistemul de izolare termică și fonică aplicat pe exteriorul caselor de apartamente dispune de un grad termic sporit. Tâmplăria exterioară instalată dispune de profil calitativ de un grad înalt termic și fonic ce are instalat geam termopan. Fiecare bloc de locuințe este echipat cu câte 2 ascensoare de ultimă generație, ce funcționează silențios și rapid. În blocurile locative sunt prevăzute spații de depozitare, la parterul clădirilor există organizate spații comerciale, iar în curtea complexului sunt amenajate zone de parc. Pentru joaca copiilor în siguranță este modern echipat în curtea complexului de locuințe un spațiu de joacă și în incinta ansamblului imobiliar sunt amenajate spații de promenadă. Teritoriul complexului rezidențial este supravegheat video și accesul în locuințe se face prin interfon. În complexul locativ „Green Park Veneția” există organizate locuri de paracre atât subterane cât și supraterane.

Despre apartamente

Complexul „Green Park Veneția” prezintă apartamente confortabile cu 2, 3 și 4 camere și dispune de locuințe de tip – Penthouse, ce au suprafețele de la 38 mp până la 133 mp. Unitățile locative sunt perfect proiectate cu scheme ergonomice și funcționale și beneficiază de balcoane, iar unele locuințe poziționate la parterul clădirilor rezidențiale beneficiază de grădini proprii. Apartamentele se vând finisate la cheie cu toate camerele de baie echipate și mobilate și cu toate bucătăriile la fel finisate, mobilate și utilate. Sunt dotări cu cablu TV, este fir pentru telefonie fixă și internet. Toate utilitățile generale sunt racordate.

Dezvoltatorul acceptă mai multe metode de plată: Plata cash, plata prin creditare ipotecară și este acceptat programul Prima Casă.

Pentru mai multe, informații, vă invităm să treceți pe site-ul complexului locativ „Green Park Veneția”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Green Park Veneția?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Green Park Iasi.

Unde se afla Green Park Veneția?

str. Fântânilor, 61, zona Tătărași Sud, Iași.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Green Park Veneția în Iași?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă metru pătrat în Green Park Veneția?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍939 € +TVA.

Termen de finalizare Green Park Veneția?

  • B8, B11, B12, B13 – în stadiu de construcţie
  • B1, B2, B3, B4, B5, B6, B7, B9, B10, B14 – construit
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC