Previzualizare foto – fotografie originală aici

Lazăr Residence
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Zimbrului, 13, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
str. Zimbrului,13, Iași (Tronson 1)
10 etaje
Indisponibil
tr. 1 2018
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil
Faza construcție
str. Zimbrului,13, Iași (Tronson 2)
10 etaje
Indisponibil
tr. 1 2018
Finalizat în 2020 tr. 1
Indisponibil
Faza construcție
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Zimbrului, 13, Iași (Tronson 3)
10 etaje
Indisponibil
tr. 1 2018
Finalizat în 2020 tr. 2
Indisponibil

Lazăr Residence pe hartă Iași

str. Zimbrului, 13, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Lift2 lfturi
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Număr apartamente100
🟧 Parcaresubterană și supraterană cu sistem de control acces
🟧 Regim inalțimeP+9E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe31.75–59.05 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare

Într-o zonă centrală a orașului Iași pe strada Zimbrului, la numărul 13 se află construit complexul locativ „Lazăr Residence”. Lângă complex se află supermarketuri, magazine, restaurante, instituții financiare, școli și grădinițe. Complexul rezidențial are o amplasare formidabilă vis-a-vis de ansamblul urbanistic PALAS, unde se află diverse săli de evenimente, shopping Mall și business centru.

Descrierea proiectului imobiliar

Clădirea de apartamente „Lazăr Residence” este înălțată cu parter și 13 etaje locative, care este împărțită în 3 tronsoane. La construcția imobilului au fost utilizate cele mai noi tehnologii și sunt respectate toate standardele de calitate. Imobilul dispune de o fundație de tip radier general cu pernă compactă și cu hidroizolații la fundație. Structura constructivă constă din cadre lamelare cu închideri exterioare și compartimentare din zidărie de cărămidă Brikston Ceramica. La exterior blocul locativ este izolat termic cu Henkel cu grosimea de 100 mm. Iar pereții interiori dintre apartamente au grosimea de 25 cm și suplimentar sunt fono - izolați fiabil. Tâmplăria instalată este cu profil PVC cu 6 camere și cu geam în trei rânduri, sticla este de tip „four seasons” de la firma Sain Gobain. Casa scării este finisată și dispune de iluminat cu senzorii (care funcționează la prezență umană). Lifturile instalate sunt de ultimă generație, silențioase și fiabile. În complex sunt prevăzute locuri de parcare, spațiile comune din curte sunt amenajate și înverzite, pentru copilași sunt amenajate spații de joacă și sunt dotări cu mobilier urban.

Descrierea unităților locative

La dispoziția cumpărătorilor sunt oferite apartamente cu una, două și cu trei camere, precum și sunt apartamente de tip duplex, în total sunt prezentate peste 100 de unități locative confortabile cu scheme bine gândite. Apartamentele cu o cameră sunt oferite cu scheme de 5 tipuri cu suprafața de la 31,75 mp până la 43,10 mp. Locuințele cu 2 camere sunt oferite cu planimetrii de 7 tipuri și sunt construite la tronsonul 2 și trei cu suprafața cuprinsă între 35,50 mp și 51,75 mp. Apartamentele cu trei camere sunt prevăzute cu suprafața de la 56 mp. Toate apartamentele complexului locativ „Lazăr Residence” se predau complet finisate și dispun de gresie placată pe pardoselile din camerele de baie, holuri și bucătării, precum aici este și placaj parțial cu faianță pe pereți. Apartamentele se vor încălzi autonom și pentru fiecare locuință este dotată și instalată câte o centrală termică proprie, care dispune de un distribuitor și are traseu la fiecare calorifer în parte. Obiectele sanitare de cea mai bună calitate sunt instalate în toate camerele de baie și blocurile sanitare. Instalațiile electrice din locuințe sunt efectuate din cupru conform standardelor europene.

Dezvoltatorul complexului locativ „Lazăr Residence” este compania „MCM Construction”, care are o experiență vastă în domeniul construcțiilor imobiliare și are lăsate în spate sute de apartamente finalizate modern și confortabile din Iași.

Dezvoltatorul oferă metode flexibile de achitare și are discount plăcut la plata cash.

Mai multe detalii concrete și materiale amănunțite despre construcție, finisare, disponibilitate, achitare, contacte și altele se află afișate pe pagina web a ansamblului rezidențial „Lazăr Residence”.

Acest proiect mai este numit și Lazăr Residence Iași.

Unde se află Lazăr Residence?

str. Zimbrului, 13, Iași.

Termen de finalizare Lazăr Residence?

Tronson 1, Tronson 2, Tronson 3, Tronson 4 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Lazăr Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Lazăr Residence din Iași?

Dezvoltătorul Lazăr Residence este – MCM Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC