Previzualizare foto – fotografie originală aici
Complex Casa Blanca Residence
în Iași
Prețul / m2
de la ‍800 € +TVA
pe ‍244 €
Adresa
Miroslava - Sat Vorovești, Iași

Schițe și prețuri în Casa Blanca Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 07 iulie 2022
Casesf utilade la 144 m2de la ‍556 € +TVA / m2de la ‍80 000 € +TVA

Casa Blanca Residence pe hartă Iași

Miroslava - Sat Vorovești, Iași

Etape dezvoltare

Casa Blanca Residence
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare4 trimestrul 2022

Modalități de achiziție a unui apartament în Casa Blanca Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Încălzireincalzire in pardoseala
🟧 Mijloace de transportmicrobuz
🟧 Număr clădiri20
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Tip imobilcase individuale
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentefinisate complet
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața apartamente144 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

La liniște localizat și de aer curat înconjurat

Ansamblul locativ „Casa Blanca Residence” este dezvoltat într-o zonă liniștită și ecologic curată, unde rezidenții sunt asigurați cu mult aer curat și sunt feriți de gălăgie și aglomerație. Casele noi se află poziționate în partea de Vest de la comuna Miroslava și se găsesc în zona satului Vorovești din județul Iași. În proximitatea caselor noi circulă microbuze și punctele de interes din orașul Iași sunt ușor accesibile de la complexul rezidențial „Casa Blanca Residence”, care se află la o distanță de doar 2 km față de Rondul Valea Ursului.

Descrierea complexului de locuințe

Proiectul Imobiliar „Casa Blanca Residence” este prezentat cu un cartier de vile individuale, ce au un regim mic de înălțime, fiecare cu câte un Parter și plus un Etaj. Imobilele sunt responsabil realizate, cu folosirea materialelor durabile și cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare. Structură caselor constă din zidărie portantă cu stâlpi din beton armat. Toți pereții perimetrali și compartimentările sunt zidite din cărămidă Porotherm, ce se caracterizează ca un material cu capacități înalte de eficiență termică și fonică. Pentru fiecare imobil este instalată tâmplărie exterioară din PVC QFORT la care este instalat geam termopan în 3 rânduri. Toate fațadele vilelor sunt finisate într-un stil arhitectural de eleganță și clasică modernă cu folosirea tencuielilor decorative pentru exterior.

Ce ține de locurile de parcare din complexul locativ, toate acestea sunt organizate supraterane și se află poziționate în curtea fiecărei case. Carterul de locuințe este o comunitate de tip închis și fiecare casă din complexul rezidențial „Casa Blanca Residence” are o curte îngrădită.

Case la cheie finisate și la utilități racordate

În incinta complexului rezidențial „Casa Blanca Residence” sunt concepute în total 20 de case private, ce oferă un nivel înalt de confort și intimitate. Fiecare casă este funcțional proiectate și imobilele au scheme ergonomice cu 4 camere fiecare. Vilele beneficiază de câte un living generos, dispun de trei dormitoare spațioase plus au câte două blocuri sanitare. Pentru a ridica nivelul de confort al rezidenților pentru fiecare casă sunt proiectate și câte două terase, acestea sunt acoperite și dispun de suprafețele de 17 mp și 6 mp. Suprafața construită a fiecărui imobil este de 144 mp, unde sunt prevăzuți aproape 100 mp utili. Iar suprafața terenului pe care se află localizate imobilele este cuprinsă între 570 mp și 590 mp. Se livrează locuințele finisate complet și fiecare cumpărător profită de posibilitatea de personalizare a casei și poate amenaja interiorul în conformitate cu cererile și dorințele personale. Pentru placarea pardoselilor din hol, living și dormitoare este oferit de calitate superioară - parchetul laminat și toate ușile interioare din case sunt din MDF. Pentru finisarea pardoselilor și a pereților din camerele de baie și din bucătării sunt oferite la alegere plăci de gresie ceramică cu capacități antiderapante și sunt modele moderne de faianță. Obiectele sanitare necesare sunt instalate în camerele de baie și sunt conectate la instalațiile sanitare. Sistemul de încălzire este montat prin pardoseală cu instalații alese de la firma Tece (întreg sistemul poate fi controlat prin telefon). De asemenea și restul instalațiilor inginerești sunt realizate și toate casele sunt racordate la sistemul de asigurare cu curent electric, sunt alimentate cu gaz metan, au apă curentă și sistem de canalizare de tip fosă septică. În fiecare locuință este cablaj TV și internet.

Pentru mai multe informații utile despre dezvoltarea proiectului rezidențial, despre finisajele folosite și termenele de construcție a casele noi din satul Vorovești, despre metodele de plată acceptate și pentru contactele Dezvoltatorului, vă invităm să treceți pe pagina web a complexului de locuințe „Casa Blanca Residence”, accesul către care îl aveți chiar din pagina noastră.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Casa Blanca Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Casa Blanca Residence în Iași?

Se oferă spre vânzare case.

Cât costă metru pătrat în Casa Blanca Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 800 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Casa Blanca Residence în Iași?

Modalități de plata în Casa Blanca Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Casa Blanca Residence?

Casa Blanca Residence – finalizare în trimestrul 4, 2022.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC