Previzualizare foto – fotografie originală aici

Vlaicu Residence
în Iași

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Aurel Vlaicu, 51, zona Tătărași Sud, Iași

Mai detaliat despre bloc

Vlaicu Residence
5 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizare in 4 tr. 2020

Vlaicu Residence pe hartă Iași

str. Aurel Vlaicu, 51, zona Tătărași Sud, Iași

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon, boxe depozitare
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente30
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeD+P+4E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe35–57 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Descrierea zonei de amplasare

În partea de Est a orașului Iași se găsește localizat ansamblul imobiliar „Vlaicu Residence”. Complexul de locuințe se află poziționat pe strada Aurel Vlaicu, la numărul 51, în cartierul Tătărași Sud. Vis-a-vis de complex se află noul centru comercial Tătărăști Kaufland și nu departe se află Carrefour Market, sunt bănci, este oficiu poștal, funcționează stomatologii, farmacii și frizerii, este Stadionul Tineretului și sunt cafenele și localuri de relaxare. Până la centrul comercial „Iulius Mall” se ajunge în 5 minute (cu mașina) și se parcurg 2,3 km, iar până la Parcul Tătărași sunt de parcurs doar 650 de metri.

De la complexul locativ Vlaicu Residence” este acces facil către stația pentru autobuze cu rute directe către punctele importante din oraș. Și până în centrul orașului Iași sunt de parcurs circa 3-3,5 km, până la Gară se ajunge parcurgând 5,4 km și Aeroportul Internațional din Iași se află la o distanță de aproximativ 4,7 – 5 km.

Detalii de construcție și amenajarea proiectului rezidențial

Ansamblul locativ „Vlaicu Residence” reprezintă un bloc de apartamente construit cu un regim de înălțime cu Demisol plus un Parter și plus 4 Etaje locative.

Fundația clădirii locative este consolidată cu un număr mare de piloți forați. Și suprastructura casei este formată din cadre din beton armat cu pereți exteriori și compartimentări interioare din cărămidă termic și fonic eficientă. Iar pe partea exterioară a imobilului este aplicat calitativ un sistem termic. Tâmplăria exterioară instalată la blocul de apartamente dispune de un grad înalt de eficiență termică, care este confecționată din profil PVC și geam termopan multistrat. Blocul rezidențial are un aspect elegant și decent, fațada căruia este finisată cu o combinație perfectă a culorilor albă și neagră, unde într-o metodă sofisticată și interesantă sunt evidențiate balcoanele și parterul, cu linii geometrice drepte. Spațiile comune din blocul locativ sunt finisate cu un bun gust și la casa scării sunt instalate două ascensoare sigure, de ultimă generație, ce funcționează foarte liniștit.

Atât subterane cât și supraterane sunt organizate toate locurile de parcare din complexul locativ „Vlaicu Residence”. Fiecare cumpărător beneficiază de câte un loc de parcare gratuit, care este inclus în prețul apartamentului, iar parcarea este privată, unde funcționează un sistem pentru controlul accesului. Și opțional există posibilitatea de achiziționare a unui spațiu de depozitare individual (boxe la demisol).

Accesul în incinta locuințelor se controlează prin sistem cu interfon. Iar accesul către locuințe se face prin străzi asfaltate și asigurate cu iluminat public.

Finisajele apartamentelor

Proiectul imobiliar „Vlaicu Residence” prezintă peste 30 de proprietăți locative cu 1 și 2 camere decomandate, care au suprafețe cuprinse între 35 și 57 mp. Apartamentele cu o cameră sunt proiectate cu suprafața de 35 mp și 40 mp, iar locuințele cu 2 camere sunt proiectate cu scheme eficiente cu mărimea de 51 mp și 57 mp.

Pentru finisarea încăperilor, tuturor cumpărătorilor sunt oferite la alegere modelele placajelor de parchet, gresie și faianță. Toți pereții interiori sunt tencuiți mecanizat și sunt finisați cu var lavabil. Camerele de baie au instalate obiectele sanitare (chiuvete și vase wc) și la alegere este oferită cada sau cabina de duș, iar opțional poate fi și jacuzzi. Ușile interioare, ce sunt instalate în apartamente sunt din MDF și dispun de toc reglabil, iar ușa de la intrare este din metal și are un grad înalt de antiefracție. Toate apartamentele sunt completate cu instalații electrice pe cupru și cumpărătorii opțional pot opta pentru sistem de aer condiționat (contra cost). Locuințele se predau echipate cu instalații termice îngropate în pardoseli și au centrale termice individuale dotate pentru fiecare unitate locativă plus calorifere aferente. În apartamente este dotat fir de telefon și cablu pentru TV. Contoarele pentru controlul consumului de gaze naturale și energiei electrice sunt instalate în apartamente, la fel și apometrele. Desigur că locuințele se predau în exploatare cu toate utilitățile racordate și dispun de apă, canal, gaz și curent electric.

Din partea Dezvoltatorului sunt oferite prețuri mai plăcute pentru plata cash. Iar pentru contacte și pentru a afla mai multe informații despre restul metodelor de plată acceptate și pentru alte detalii de finisare și amenajare a locuințelor, vă invităm să treceți direct pe web pagina complexului imobiliar „Vlaicu Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Vlaicu Residence?

str. Aurel Vlaicu, 51, zona Tătărași Sud, Iași.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Vlaicu Residence.

Cine este dezvoltatorul Vlaicu Residence în Iași?

Dezvoltator Vlaicu Residence – Vlaicu Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC