Previzualizare foto – fotografie originală aici

Premium Residenz
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Aleea Bașotă 6, Iași

Mai detaliat despre blocul

Aleea Bașotă 6, Iași
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Premium Residenz pe hartă Iași

Aleea Bașotă 6, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Facilităţiparc, supermarket, spațiu de joacă pentru copii, interfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 LiftLift Schindler de ultimă generație
🟧 Număr apartamente42
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Ziduricărămidă și beton armat

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe64–83 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizarea imobilului

Ansamblul locativ „Premium Residenz” se află așezat în zona Târgu Cucului, pe strada Bașotă, la numărul 6 din orașul Iași. Blocul locativ este construit în apropiere de centrul orașului într-o zonă liniștită, deoarece este amplasata pe planul doi oferă liniște și confort locatarilor. În apropiere de locuințe se află: Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa, Liceul și Colegiul Național de Artă Octav Băncilă, Colegiul Economic Administrativ, de asemenea se află multe bănci, saloane de înfrumusețare, farmacii, spitale, magazine și supermarketuri.

Conceptul complexului locativ

Complexul „Premium Residenz” prezintă o clădire de apartamente, care este construită într-un stil arhitectural austriac cu pereții clădiți din cărămidă plus cu un sistem exterior HENKEL de 100 mm și finisate cu tencuială Mp75. Învelitoarea clădirii este din panouri sandwich cu spumă poliurieanică de 100 mm. Toate balcoanele imobilului sunt de tip – închise. Tâmplăria montată este cu profil PVC de 5 și 7 camere de izolare termica de la Veka și cu 3 foi de sticlă de tip „Four Seasons” cu gaz argon. La dispoziția locatarilor este pus un ascensor de ultimă generație de la Schindler. Treptele scării interioare sunt de la Marazzi iar balustradele sunt din fier forjat. Locatarii dispun de posibilitatea de a-și replanifica apartamentul cumpărat conform gusturilor proprii și necesităților, datorită sistemului constructiv, care este realizat pe cadre din beton armat. Parcarea pentru acest complex este organizată subterană cu sistem de acces.

Tipurile și finisajele apartamentelor

Cele 42 de unități locative construite în blocul „Premium Residenz” sunt împărțite în 6 tipuri de apartamente cu 2 și cu 3 camere cu suprafața de la 64 mp până la 83 mp. Locuințele sunt finisate cu atenție cu materiale de top. Pardoselile sunt turnate cu șape și placate cu parchet. Pereții interiori sunt tencuiți cu tencuială, ușile interioare la fel sunt dotate și este montată ușă la intrare în apartament. Pe casa scării se află dotate și conectate toate apometrele, contoarele de gaze și contoarele pentru controlul consumului de energie electrică. Sistemul de încălzire este în pardosea și câte o centrală termică este dotată în fiecare apartament și instalațiile termice sunt îngropate.

În camerele de baie este instalată cada sau cabina de duș, precum și este o chiuvetă inclusiv cu mobilier și vasul de wc (suspendat). La alegerea viitorilor locatari sunt puse modele de gresie și faianță, aceasta fiind de proveniență italiană. Compania de construcții „MCM Construct” este un dezvoltator puternic cu proiecte construite cu succes, printre care este și complexul locativ „Premium Residenz”.

Mai multe amănunte și detalii despre sistemul constructiv, toate schițele apartamentelor, mai multe poze și contactele directe ale Dezvoltatorului le puteți găsi direct pe pagina oficială a ansamblului rezidențial „Premium Residenz”.

Acest proiect mai este numit și Premium Residence Iași.

Unde se află Premium Residenz?

Aleea Bașotă 6, Iași.

Termen de finalizare Premium Residenz?

Aleea Bașotă 6, Iași – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Premium Residenz în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Premium Residenz din Iași?

Dezvoltătorul Premium Residenz este – MCM Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC