Previzualizare foto – fotografie originală aici

Concept Residence
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
șos. Moara de Foc, 33, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Tronson 3
șos. Moara de Foc, 33, Iași (Tronson 3)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Tronson 2
șos. Moara de Foc, 33, Iași (Tronson 2)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Tronson 1
șos. Moara de Foc, 33, Iași (Tronson 1)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Concept Residence pe hartă Iași

șos. Moara de Foc, 33, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisupermarket, spațiu de joacă pentru copii, interfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftlifturi marca Cassani
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente263
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcare270 locuri de parcare supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+8/9E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe28–45 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre locația optimă a complexului

Ansamblul rezidențial „Concept Residence” este localizat pe Șoseaua Moara de Foc, la numărul 33, în cartierul Păcurari din orașul Iași. Market-ul „Lidl Păcurari” este poziționat imediat lângă complexul locativ și supermarket-ul Carrefour și Piața Agroalimentară Păcurari se găsesc la o mică distanță, accesibilă pe jos. În fața complexului se află poziționată stația de autobuze și troleibuze, de la clădiri este ieșire directă către bulevard. În apropiere de complex funcționează grădinițe, școli, bănci, farmacii și nu departe se află Spitalul Clinic Militar de Urgență Dr. Iacob Czihac.

Pentru copii în acest cartier funcționează: Grădinița cu program normal Nr. 15 și Grădinița FEG, Școala Gimnazială „Petru Poni”, Școala Gimnazială „Ion Creangă”, Școala Gimnazială „Ștefan Bârsănescu”, Colegiul Național „Costache Negruzzi” și Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași. De la complexul rezidențial „Concept Residence Iași” până în centru orașului este de parcurs o distanță de 2,8 km, până la Gară sunt doar 900 de metri, iar Aeroportul se află la 8,1 km.

Descrierea ansamblului rezidențial de excepție

Proiectul imobiliar „Concept Residence” este unul dintre cele mai moderne și exclusiviste ansambluri rezidențiale din orașul Iași. Complexul locativ se formează din 4 blocuri rezidențiale cu 8 și 9 etaje, care sunt proiectate cu o arhitectură modernă și au aspecte atractive. La construcția imobilului au fost utilizate doar materiale de calitate superioară, structura constructivă a complexului este realizată pe cadre din beton și dispune de pereți și compartimentare realizată din cărămidă. Sistemul termic exterior are grosimea de 100 mm și corespunde tuturor normelor și standardelor în vigoare. Fațada exterioară a imobilelor este finisată cu tencuială decorativă de culoare albă în combinație cu maro și gri.

Toate balcoanele construcțiilor sunt proiectate de tip – închise și sunt vitrate cu tâmplărie cu profil PVC, iar geamurile sunt termopane. Glafurile montate sunt efectuate din granit. Balustradele sunt din inox, iar treptele și contra – treptele de pe casa scării sunt placate cu granit. Scările locative din complex au instalate ascensoare de la firma Cassani, care dispun de un nivel ridicat de siguranță și sunt foarte silențioase. Locurile de parcare din complexul locativ sunt proiectate cu un număr suficient atât pentru transportul locatarilor blocului cât și pentru a oaspeților și vizitatorilor. În total sunt organizate 270 de parcări, transportul este în siguranță deoarece în incinta complexului accesul este controlat. Pentru confort și securitate ansamblul locativ beneficiază de sistem cu interfon.

Apartamente cu suprafețe generoase și dotări exclusiviste

Ansamblul locativ „Concept Residence” dispune de un număr total de 263 unități locative cu scheme decomandate și perfect proiectate cu compartimentări ergonomice. Apartamentele sunt funcționale și sunt prevăzute cu o cameră și cu două pentru familii mici, precum și există locuințe cu trei camere pentru familii cu copilași.

Suprafața apartamentelor este de:

  • 28,45 mp pentru garsoniere;
  • 37,1 mp - 42,95 mp pentru locuințele cu două camere;
  • 53 mp pentru apartamentele cu trei camere.

Toate apartamentele se predau finisate.

Pereții interiori din apartamente și din spațiile comune sunt calitativ tencuiți mecanizat. Pardoselile din dormitoare, holuri și din camerele de zi sunt turnate și placate cu parchet laminat. În fiecare cameră de baie este instalată o cabină de duș sau cadă, dar la dorința cumpărătorului există posibilitatea opțional de a fi instalat jacuzzi, restul obiectelor sanitare sunt dotate și instalate (vasul wc suspendat și chiuveta împreună cu mobilier). Pentru încălzire în apartamente sunt instalate centrale termice. De import din Italia este toată gresia și faianța placată în bucătării și în camerele de baie. Din Cehia sunt toate ușile interioare instalate, acestea sunt efectuate din MDF și au toc reglabil, opțional ușile pot fi și efectuate și din lemn, iar ușa de la intrare în fiecare locuință este din metal. În locuințe toate instalațiile electrice sunt din cupru și este dotat cablaj pentru televiziune și telefon. La cererea cumpărătorilor poate fi instalat (opțional) și sistemul pentru aer condiționat.

Apartamentele se oferă în folosință cu racordare la toate utilitățile și dispun de apometrele, contoarele de electricitate și gaze instalate și montate pe casa scării. Ansamblul rezidențial din Iași „Concept Residence” este dezvoltat de un Dezvoltator imobiliar de o mare încredere – Compania „MCM Construct”, care este deja bine cunoscută cu obiectele sale calitativ și la timp finisate pe piața imobiliară din orașul Iași și care acceptă achiziționarea prin creditare și Prima Casă. Pentru a rezerva cât mai repede un apartament în complexul rezidențial „Concept Residence”, sunteți așteptați pe site-ul web al Dezvoltatorului unde găsiți mai multe informații despre construcție, unde sunt afișate schemele apartamentelor și contactele biroului de vânzări și a showroom-ului.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Concept Residence Iasi.

Unde se află Concept Residence?

șos. Moara de Foc, 33, Iași.

Termen de finalizare Concept Residence?

Tronson 3, Tronson 2, Tronson 1, Tronson 4 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Concept Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Concept Residence din Iași?

Dezvoltătorul Concept Residence este – MCM Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC