Previzualizare foto – fotografie originală aici

Lazăr Zentrum
în Iași

Prețul / m2
de la ‍2 500 € +TVA
Dezvoltator
Adresă
str. Sfântul Lazăr, 27, zona Centru, Iași

Mai detaliat despre bloc

str. Sfântul Lazăr, 27, zona Centru, Iași (Lazăr)
14 etaj
În desfășurare
tr. 4 al anului 2020
Necunoscut

Lazăr Zentrum pe hartă Iași

str. Sfântul Lazăr, 27, zona Centru, Iași

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Încălzirecentrală termică proprie, încălzire prin pardoseală
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie cu băi utilate și mobilate și finisaje la alegere

Despre ansamblu rezidențial

Ideal localizat în centrul orașului dezvoltat

Ansamblul rezidențial „Lazăr Zentrum” se află localizat în inima comercială a orașului Iași și se găsește amplasat pe strada Sfântului Lazăr, la numărul 27 în zona centrală a orașului Iași. Imobilul nou este amplasat vis-a-vis de cel mai mare centru de shopping din Iași - centrul „Palas Mall” și se învecinează cu Palatul Culturii, cu Muzeul de Artă, cu Teatrul Luceafărul, cu Muzeul Municipal „Regina Maria” și cu o mulțime de puncte socio-culturale, cu parcuri, monumente și puncte istorice. Imediat lângă casa de apartamente funcționează hipermarketul Auchan, sunt sucursale a multor bănci, sunt saloane de înfrumusețare, cafenele și restaurante, este complexul sportiv „Polyvalent Hall”, sala de fitness „EnerGym 04” și centrul de sănătate „Club Armony”, iar pentru copiii rezidenților din acest complex în apropiere se află Grădinița cu program prelungit Nr. 4, Școala Primară „Gheorghe Asachi”, este Grupul Școlar „Virgil Madgearu”, Liceul „Vasile Alecsandri” și Universitatea Politehnică.

De la blocul rezidențial „Lazăr Zentrum” până în Piața Unirii din orașul Iași se ajunge pietonal în maxim 20 de minute și se parcurge o distanță de 1,7 km, până la Gara din Iași sunt 2,8 km și Aeroportul Internațional din Iași se află la o distanță de 6,5 km.

Prezentare generală a complexului rezidențial

Ansamblul locativ „Lazăr Zentrum” este proiectat în conformitate cu toate normele și cerințele în vigoare și atinge cele mai înalte standarde de confort. Imobilul dispune de un aspect atractiv și este proiectat într-un stil arhitectural modern și elegant. Structura de rezistență a blocului de apartamente este realizată pe cadre, stâlpi, diafragme și planșee din beton armat și clădirea locativă dispune de pereți interiori, compartimentări și închideri exterioare zidite din cărămidă cu capacități înalte de eficiență termică și fonică. Pe partea exterioară a imobilului este aplicat calitativ un sistem termic, iar fațadele blocului sunt ventilate de tip – cortină, cu sticle generos instalate și au placări cu ceramică și cu piatră naturală. La clădirea locativă este instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC de la Veka cu 7 camere termice și cu geam tripan termopan. Toate coridoarele și spațiile comune din interiorul blocului se predau în folosință complet finisate, la casa scării sunt instalate trepte și contratrepte îmbrăcate cu granit, iar balustradele sunt din inox și ascensoarele alese sunt de calitate superioară, au un grad înalt de siguranță, funcționează foarte silențios și sunt rapide.

Locurile de parare din incinta complexului rezidențial „Lazăr Zentrum” sunt organizatу supraterane și subterane (pe 2 niveluri).

Apartamente

Toate unitățile locative din complexul rezidențial „Lazăr Zentrum” se vând și se predau în folosință beneficiarilor complet finisate și există oferită cumpărătorilor posibilitatea de personalizare a apartamentului și toate finisajele interioare folosite sunt oferite la alegere. Toate camerele de baie din apartamente se predau complet finisate, cu toate obiectele sanitare instalate, sunt absolut mobilate, la maxim echipate cu produse de lux și cu instalațiile sanitare realizate. Tavanele și pereții sunt mecanizat tencuiți și vopsiți, iar gresia și faianța placată în locuințe este importată din Italia (modelele cărora sunt oferite la alegere). Sistemul de încălzire al apartamentelor este prevăzut autonom, fiecare apartament se va încălzi individual și are dotată câte o centrală termică în condensații proprie cu funcționare pe gaz și toate instalațiile termic sunt conduse prin pardoseală pentru a atinge un nivel mai înalt de confort termic și pentru a economisi costurile la facturi. Fiecare cumpărător poate opta la instalarea sistemului de aer condiționat. Toate unitățile locative se vor contoriza separat și apometrele, contoarele de gaz și contoarele de curent electric sunt poziționate pe casa scării.

Complexul de locuințe este construit de către compania „MCM Construct”, pe site-ul căruia vă invităm să treceți direct de pe pagina noastră și să contactați consultanții Dezvoltatorului pentru toate detaliile.

Alte site-uri web despre proiect

Abonați-vă la actualizările acestui complex
Vă vom trimite un e-mail imediat ce actualizăm prețurile, starea și progresul construcției, adăugăm planurile de apartamente sau aflăm ceva util.
V-a plăcut Lazăr Zentrum?
Добавьте в избранное, чтоб не потерять или отправьте ссылку тому, кто помогает вам с выбором жилья
De asemenea, acest complex mai este numit Lazar Residence.

Unde se află Lazăr Zentrum?

str. Sfântul Lazăr, 27, zona Centru, Iași.

Cât costă metru pătrat în Lazăr Zentrum?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍2 500 € +TVA.

Termen de finalizare Lazăr Zentrum?

Lazăr – finalizat.

Cine este dezvoltatorul Lazăr Zentrum din Iași?

Dezvoltator Lazăr Zentrum – MCM Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC