Previzualizare foto – fotografie originală aici

Evergreen Towers
în Iași

Apartamente
de la ‍76 300 €
Prețul / m2
de la ‍1 659 €
pe ‍159 €
Dezvoltător
Adresă
str. Aurel Vlaicu, 83, zona Aviației, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Aurel Vlaicu, 83, zona Aviației, Iași (Bloc 1)
13 etaje
În desfășurare
tr. 3 2019
Necunoscut
În desfășurare
Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Aurel Vlaicu, 83, zona Aviației, Iași (Bloc 3)
13 etaje
tr. 3 2019
Necunoscut
Faza construcție
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Aurel Vlaicu, 83, zona Aviației, Iași (Bloc 7)
13 etaje
În desfășurare
tr. 3 2019
Finalizare în 2021 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Evergreen Towers

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 20 februarie 2024
1 camere
46 m2
de la ‍1 659 € / m2de la ‍76 300 €
2 camere
55 m2
de la ‍1 735 € / m2de la ‍95 400 €
3 camere
63.5 m2
de la ‍1 888 € / m2de la ‍119 900 €

Evergreen Towers pe hartă Iași

str. Aurel Vlaicu, 83, zona Aviației, Iași

Plata în rate la Evergreen Towers

Rate la dezvoltator

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Evergreen Towers

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisistem Smart House, stații încărcare electrică mașini, adăposturi ALA, grădina cu legume, parc joacă pentru copii, spații comerciale
🟧 Încălzirecentrală termică proprie marca Bosch
🟧 Lift2 lifturi cu capacitatea de 16 persoane
🟧 Mijloace de transporttramvai, autobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri8
🟧 Parcareparcări biciclete, parcari subterane și supraterane
🟧 Regim inalțimeS+P+12E
🟧 Securitatesistem supraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe45–78 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare în zonă ușor accesibilă

Ansamblul de locuințe „Evergreen Towers” se află localizat pe strada Aurel Vlaicu, 83, zona Aviației, or. Iași. Și se învecinează cu Aeroclubul Alexandru Matei și Stadionul Tineretului, nu departe este piața agroalimentară „Doi Băieți” și market-ul Carrefour, de asemenea sunt de parcurs mici distanțe până la sălile de fitness „Oxigen Sport Center”, „Fantastic Fit Metalurgiei”, Clubul Sportiv Pieta și Parcul Tătărași. Distanța de 1,9 km este până la Școala Ștefan cel Mare și Grădinița Mama Filomena.

Imediat lângă complexul rezidențial se află stația de tramvai Phoenix și până în centrului orașului Iași sunt de parcurs circa 4,9 km.

Caracteristici constructive

Pe un teren cu suprafața de 1,5 hectare se află dezvoltat ansamblul de imobile „Evergreen Towers”. În total în complex sunt prevăzute 8 blocuri locative realizate cu un regim de înălțime egal de: Subsol plus Parter și plus 12 Etaje locative. Clădirile sunt realizate cu folosirea la construcție a materialelor de un nivel foarte mic de intoxicații. Structura tehnică a blocurilor constă din cadre din beton armat și toate închiderile și compartimentările interioare sunt realizate din cărămidă eficientă energetic Porotherm. Pentru sistemul termic „Austroterm” exterior al imobilelor este folosit polistirenul expandat și vata bazaltică, iar pentru finisarea exterioară a fațadei este folosită tencuiala decorativă cu granulație de la firma Weber. Profilul tâmplăriei exterioare este de tip Gealan și are culoarea albă la interior și gri – antracit la exterior. Iar pe acoperișul clădirilor (de tip placă din beton armat bine hidroizolat) este organizat gazon înverzit și sunt sădite plante naturale. Toate blocurile locative au instalate ascensoare silențioase și foarte spațioase, fiecare cu capacitatea de ridicare a câte 16 persoane. Spațiile comune și casa scării sun finisate și au placate pardoseli șu gresie antiderapantă. Complexul urbanistic are prevăzute și diverse spații comerciale în incintă.

În curtea ansamblului de locuințe sunt pavate alei de promenadă și este organizat un parc verde de joacă pentru copii (complet îngrădit) și sunt spații verzi de relaxare pentru locatari, de asemenea sunt pregătite cu pământ arat zone speciale (grădini) pentru recoltarea legumelor.

În complexul rezidențial există 480 de locuri de parcare securizate, care sunt organizate atât la suprateran (asfaltate și marcate) cât și sunt amenajate și parcări subterane (cu pardoseală turnată din beton elicopterizat) și plus boxe. De asemenea sunt parcări pentru biciclete și există instalate stații de încărcare pentru mașinile electrice. Funcționează sistemul de supraveghere video și pentru iluminarea întregului complexului sunt folosite panourile fotovoltaice.

Cu o capacitate de încăpere a 1010 persoane este prevăzut în complex și un buncăr anti aerian ALA.

Apartamente cu sistem Smart House

În cele opt blocuri din cartierul locativ „Evergreen Towers” sunt proiecatte în total 510 unități locative cu scheme excelente, toate cu camere spațioase și cu bucătării închise. Sunt prezentate locuințe cu o cameră - garsoniere și apartamente cu două sau trei camere. Suprafața garsonierelor începe de la 45,25 mp și este până la 45,6 mp, locuințele cu 2 odăi au mărimea de 62 mp – 62,1 mp, iar spațiul apartamentelor cu 3 odăi este de 78,5 mp.

Apartamentele se predau în folosință finisate cu o mare atenție la fiecare detaliu și balcoanele locuințelor se predau la fel finisate și dispun de placări cu piatră naturală pe pereții din partea interioară plus au balustrade metalice gri antracit.

Pereții interiori din apartamente sunt tencuiți cu amestec uscat pe bază de ciment, sunt gletuiți și finisați cu var lavabil. Plăcile ceramice folosite pentru finisarea camerelor de baie și a bucătăriilor sunt importate din Spania ca și toate obiectele sanitare instalate în băi. Ușile interioare și exterioare sunt instalate. Camerele de baie din apartamente sunt prevăzute cu sisteme de ventilare naturală și toate sunt proiectate cu geamuri personale. Complet toate locuințele sunt echipate cu senzori de detecție a fumului, apei și a gazelor în caz de incendiu. Au instalate prize și întrerupătoare modulare cu siguranțe și cablu de la RomCab. Centralele termice dedicate pentru fiecare apartament sunt de la firma Bosch, iar radiatoarele instalate sunt de la Fondital și sunt realizate din aluminiu. Toate țevile conduse sunt de marcă Purmo iar distribuitorul general este de la Ferro.

Un bonus semnificativ din partea Dezvoltatorului este faptul că toate apartamentele se predau beneficiarilor cu camerele de baie și cu bucătăriile mobilate.

Dezvoltatorul complexului rezidențial „Evergreen Towers” este compania „CCI Rezidențiale”, care acceptă așa metode de plată: plata integrală, plata prin creditare bancară, achiziționarea prin folosirea programului Prima Casă și puteți facilita de posibilitatea de cumpărate în rate direct de la Dezvoltator cu zero avans și fără comisioane.

De pe pagina web a Dezvoltatorului aveți posibilitatea de a vă programa cu o vizită la showroom-ul locuințelor „Evergreen Towers”, de unde aflați despre disponibilitatea apartamentelor, modelele schemelor apartamentelor și contactele consultanților.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Evergreen Towers?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Evergreen Towers Iasi.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Evergreen Towers din Iași?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Evergreen Towers?

M² în acest complex costă de la ‍1 659 €.

Cum să cumpăr un apartament în Evergreen Towers în Iași?

Modalități de plata în Evergreen Towers: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Evergreen Towers?

  • Bloc 1, Bloc 2 – finalizat
  • Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6 – în viitor
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC