Previzualizare foto – fotografie originală aici

Copou Garden Residence
în Iași

Apartamente
de la ‍82 170 €
Prețul / m2
de la ‍1 650 €
pe ‍471 €
Adresă
str. Aleea Mihail Sadoveanu, 61, zona Copou, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 6 blocuri în această etapă
Încă 6 blocuri
Aleea Mihail Sadoveanu, 61, Iași (Bloc C2)
11 etaje
În desfășurare
tr. 3 2019
Finalizat în 2023 tr. 1
În desfășurare

Schițe și prețuri în Copou Garden Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 20 februarie 2024
1 camere
49.8 m2
de la ‍1 650 € / m2de la ‍82 170 €
2 camere
65–79 m2
de la ‍1 650 € / m2de la ‍107 250 €
3 camere
88–90 m2
de la ‍1 650 € / m2de la ‍145 200 €

Copou Garden Residence pe hartă Iași

str. Aleea Mihail Sadoveanu, 61, zona Copou, Iași

Plata în rate la Copou Garden Residence

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Copou Garden Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, loc de joaca copii, terenuri sport, centru wellness, spașii comerciale
🟧 Încălzirecentrala termică proprie
🟧 Liftascensoare marca Kleemann
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente1120
🟧 Număr clădiri7
🟧 Parcare1050 de parcari subterane și supraterane
🟧 Regim inalțimeS+P+10E
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe41–73 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație deosebită cu multiple facilități

Într-o locație excepțională a orașului Iași, în zona Copou, pe Aleea Mihail Sadoveanu, la numărul 61, se găsește perfect amplasat ansamblul de locuințe de top „Copou Garden Residence”. Locuințele se află poziționate vis-a-vis de Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Vasile cel Mare” și au în apropierea sa următoarele instituții de învățământ: Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu”, „Montesoori School of Iasi”, Grupul Școlar Agricol „Vasile Adamachi” și Facultatea de Medicină Veterinară. Nu departe de complexul locativ se află Muzeul Mihail Sadoveanu și Biblioteca USAMV. Sunt de parcurs 3,4 km până la Grădina Botanică „Anastasie Fătu” și foarte aproape de apartamente sunt corturile „Tenis Club Smart”.

Ansamblul imobiliar „Copou Garden Residence” se află localizat la 10 minute (cu mașina) față de Piața Unirii din Iași și până în centrul Iașului sunt de parcurs aproximativ 5,7 km. Până la Gara din Iași este o distanță de 5,6 km, iar Aeroportul Internațional din Iași se află la 11,2 km față de complexul rezidențial.

Demn prezentat apare complexul de locuințe excepționale

Conceptul proiectului imobiliar „Copou Garden Residence” este combinația ideală a localizării și calității superioare îmbinate cu designul modern și confortabil a locuințelor prezentate. Ansamblul de locuințe este compus din 7 blocuri locative, toate construite într-un stil arhitectural de top, cu aspecte ultramodern și foarte atractive. Regimul de înălțime pentru fiecare clădire rezidențială este egal și casele cu apartamente au câte un Subsol plus Parter și plus 10 Etaje locative și fiecare este împărțită în câte două scări locative. Toate imobilele sunt amplasate într-un mod logic pentru a forma o comunitate cu o curte închisă.

Structura de construcție a blocurilor locative este formată din cadre din beton armat cu închideri din cărămidă termo-eficintă, imobilele au o rezistență seismică sporită și sunt construite din materiale durabile și bine izolate termic pe exterior cu termo-sistem de la Austrotherm cu grosimea de 10 cm. Toate blocurile sunt echipate cu tâmplărie cu profil PVC REHAU de 80 mm și geam termopan TRIPAN. Fațadele clădirilor sunt finisate cu tencuială decorativă și combinația perfectă a culorilor alb, gri și maro formează aspecte decente și ademenitoare a imobilelor. Spațiile comune din blocuri sunt atent finisate și fiecare bloc dispune de câte două scări, unde câte două ascensoare moderne de la firma Kleemann sunt dotate la fiecare scară locativă, lifturile sunt sigure, rapide și funcționează foarte liniștit.

Ansamblul rezidențial „Copou Garden Residence” este un cartier locativ mega-modern, care este gândit să formeze un complex multifuncțional, unde se îmbină natura și facilitățile urbane. În complex sunt prevăzute spații comerciale, diferite magazine, cafenea, funcționează un centru Wellness, există spații de oferire a diverselor servicii și este un business centru. În inima complexului locativ se poziționează un parc atent amenajat cu multă verdeață, cu plante decorative, arbuști și cu multe zone plantate cu gazon, sunt amenajate terenuri ample de sport, există locuri de relaxare și sunt prevăzute alei pietonale cu mobilier urban și iluminat interior stradal, precum și pentru copii sunt organizate multiple locuri de joacă modern amenajate cu leagăne, tobogane, trambuline și castele gonflabile, toate sigure și vesele.

În complexul rezidențial „Copou Garden Residence” există spații de depozitare subterane și sunt organizate suficiente locuri de parcare pentru toți rezidenții și pentru vizitatori, cu un număr total de 1250 de locuri de parcare dintre care 1050 de locuri se află poziționate subterane (cu sistem de control a accesului în incintă) și sunt 50 de parcări supraterane. Cartierul locativ asigură locatarilor o viață în plină securitate, beneficiază de sistem de supraveghere video și fiecare locuință este echipată cu câte un interfon.

Conform tuturor normelor și cerințelor de construcții ale obiectelor imobiliare civile în UE - în complexul rezidențial există construite și adăposturi de apărare civilă.

Toate străzile adiacente proiectului „Copou Garden Residence” sunt asfaltate (o mare parte, de către Dezvoltator).

Finisaje, dotări, echipaje și spațiile apartamentelor

Ansamblul de locuințe „Copou Garden Residence” are prezentate în total un număr de 1120 de apartamente elegante, toate sunt proiectate cu balcoane generoase, de unde se deschid vederi panoramice asupra zonei înverzite.

În vânzare sunt oferite locuințe eficiente cu una, două și trei odăi, proprietățile locative sunt excelent compartimentate și sunt prezentate în mai multe scheme confortabile și la maxim de funcționale. Toate apartamentele se află simetric poziționate pe tronson.

  • Suprafețele garsonierelor sun proiectate de la 41,5 mp până la 49,3 mp;
  • Suprafețele locuințelor cu 2 camere sunt prevăzute de la 55,6 mp până la 65,4 mp;
  • Suprafețele apartamentelor cu 3 camere încep de la 71,3 mp și ajung până la 88 mp.

Apartamentele sunt oferite în vânzare complet finisate, în versiune – „la cheie”. Locuințele au interioare proiectate de către specialiștii calificați din domeniul de design interior, după ultimele tendințe de stil arhitectural și în conformitate cu cele mai înalte standarde de finisare cu utilizarea a doar materialelor de lux. Gresia și faianța folosită la placarea interioară este importată din Italia, iar ușile instalate interioare la fel sunt de import. Toate camerele de baie sunt absolut mobilate și complet echipate cu obiecte sanitare de la producători cu renume, în băi poate fi instalată o cadă sau cabină de dus (opțional poate fi instalat și jacuzzi). Ușile de la intrare în apartamente sunt din metal.

Locuințele beneficiază de sisteme autonome pentru încălzire, au centrale termice proprii și sunt echipate cu instalații de aer condiționat.

Blocurile rezidențiale se predau în folosință cu racordare la utilități și asigură apartamentele cu apă, canal, gaz și curent electric, fiind toate separat contorizate.

Dezvoltatorul ansamblului imobiliar „Copou Garden Residence” este compania „Studio Casa Consult” S.R.L., care a fost înființată în anul 2012 și construiește cu o mare răspundere obiecte imobiliare calitative și ingenioase și este considerat ca unul dintre cei mai de succes dezvoltatori imobiliari din Iași.

Există posibilitatea de plată a locuințelor noi prin creditate bancară sau prin plata cash.

Pentru a cumpăra un apartament în acest minunat complex rezidențial, sunteți invitați să vizitați site-ul web al ansamblului locativ „Copou Garden Residence”, unde sunt afișate toate schemele apartamentelor noi, sunt prezentate schemele de poziționare a locuințelor pe tronson și sunt oferite toate contactele directe pentru a achiziționa un apartament direct de la Dezvoltator.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Copou Garden Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Garden Residence Copou.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Copou Garden Residence din Iași?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Copou Garden Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 650 €.

Cum să cumpăr un apartament în Copou Garden Residence în Iași?

Modalități de plata în Copou Garden Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Copou Garden Residence?

Bloc C1, Bloc C2, Bloc C3, Bloc C4, Bloc C5, Bloc C6, Bloc C7 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC