Previzualizare foto – fotografie originală aici

Tătărași Tower
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Aurel Vlaicu, 54, Iași

Mai detaliat despre blocul

str. Aurel Vlaicu, 54, Iași
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Tătărași Tower pe hartă Iași

str. Aurel Vlaicu, 54, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termica proprie
🟧 Lift2 lifturi
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, microbuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente100
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+10E
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe43–77 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare cu acces facil la zonele de interes

Ansamblul de locuințe „Tătărași Tower” se află localizat pe strada Aurel Vlaicu, 54 în orașul Iași (vis-a-vis de fostul sediu EON) și oferă rezidenților acces rapid și ușor către zona Copou și către centrul Iașului.

Imediat în vecinătatea complexului rezidențial se află Piața „Doi Băieți” și Carrefour Market. Nu departe funcționează o stomatologie, o frizerie și este Sala de Sport „Oxigen Sport Center”, este Baza sportivă și Stadionul „Tineretului” iar până la Parcul de joacă „Lumea Copiilor” sunt doar 400 de metri, Școala „Ionel Teodoreanu” Nr. 4 este la o distanță de doar 850 de metri de la complexul de locuințe și până la Aeroclubul „Alexandru Matei” sunt 750 de metri.

De la blocurile rezidențiale „Tătărași Tower” este doar o minută de parcurs pe jos până la stațiile cu mijloace de transport în comun și până în centrul orașului Iași se ajunge parcurgând o distanță de 4,1 km, până la Gară sunt de parcurs circa 5,4 km, iar Aeroportul Internațional din ia și este localizat la 4,6 km față de apartamentele din „Tătărași Tower”.

Caracteristica constructivă și amenajarea complexului

Ansamblul de imobile „Tătărași Tower” dispune de un bloc rezidențial structurat pe două aripi cu un regim de înălțime cu un Subsol + Parter + 10 Etaje Locative.

Imobilul este bazat pe o fundație din piloți forați și are o structură de rezistență formată din cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare, perimetrale și compartimentările interioare realizate din cărămidă termo eficientă. Clădirea de apartamente dispune de un termo sistem de izolație exterioară a fațadei cu grosimea de 10 cm. Și fațadele imobilului sunt foarte luminos finisate cu tencuială mecanizată în cele mai ideal combinabile și extravagante culori, unde culoarea albă ideal se combină cu culoare gri, iar combinațiile și elementele de decor exterior de culorile curcubeului bucură ochiul și ridică dispoziția rezidenților, vizitatorilor, vecinilor și pietonilor. Tâmplăria instalată la blocul locativ este cu profil din PVC de culoare albă cu 5 camere și cu trei foi de sticlă termoizolant de tip „Four Season” cu acoperire low-e și argon între camere. Glafurile exterioare sunt instalate din PVC, iar glafurile interioare sunt din marmură.

Complexul este deservit de către două ascensoare hidraulice, ce sunt instalate la fiecare scară a blocului rezidențial pentru a asigura circulația rezidenților pe vertical cu confort și siguranță, lifturile sunt moderne și rapide, funcționează fără zgomot și deranj pentru locatari.

Locurile de parcare sunt oferite în vânzare și se află organizate atât în subteran cât și există parcări amenajate supraterane (contra cost).

Ansamblul rezidențial „Tătărași Tower” deține o suprafață de teren privată și are teritoriul complet împrejmuit. Intrarea auto în incinta complexului se face prin barieră de acces. Iar toate apartamentele au instalate câte un interfon, care nu numai este facil pentru controlul vizitatorilor dar și este încă o barieră de securitate.

Apartamente cochete cu finisaje la alegere

Complexul rezidențial „Tătărași Tower” are construite în total 100 de unități rezidențiale, locuințele sunt proiectate cu scheme decomandate și amplasate câte 10 apartamente pe fiecare nivel locativ, adică câte 5 apartamente pe fiecare aripă. Sunt proiectate 17 variante disponibile de planimetrii ale apartamentelor cochete cu scheme funcționale cu două și trei camere cu suprafețele de la 53,5 mp până la 90,25 mp.

Apartamentele se dau în exploatare complet finisate, cu balcoane deschise și la fel complet finisate, cu pardoselile placate cu gresie de tip „klinker”. Finisajele interioare sunt aplicate cu o garanție de 24 de luni începând din momentul predării cheilor. La alegerea cumpărătorilor de imobile sunt oferite finisajele interioare și există posibilitatea de alegere în mărimea sumei prestabilite de către Dezvoltator. Locuințele au placări cu gresie și faianță în bucătării și blocurile sanitare. Camerele de baie beneficiază de accesorii, au dotate oglinzi cu rame cromate și au instalate toate obiectele sanitare, ce sunt alese de la producători cu renume mondial și sunt nu numai calitative și durabile dar și au modele moderne (cada este din acril cu panou frontal, lavoarul cu picior și vasul wc cu capac) și bateriile de lavoar și cadă sunt monocromate. În dormitoare, living-uri și holuri pardoselile sunt placate cu parchet laminat, ușile interioare sunt instalate, ușa de la intrare este din metal, pereții sunt prelucrați cu glet și sunt vopsiți cu vopseli lavabile. Toate instalațiile electrice, prizele și întrerupătoare sunt puse la poziții.

Apartamente sunt echipate cu centrale termice proprii și calorifere de tip panou din aluminiu, unde distribuțiile orizontale sunt realizate cu țevi din polietilenă reticulată. Iar caloriferele din băi sunt instalate de tip – scară.

În locuințe sunt pregătiri și preinstalații pentru montarea sistemului și aparatelor de aer condiționat în living room. Apartamentele beneficiază de internet Wireless și au pregătiri pentru echiparea cu cablaj pentru TV și telefon. Există instalații pentru contorizarea individuală pentru fiecare apartament pentru gaze și curent electric și de asemenea apometrele la fel sunt instalate.

Locuințele sunt posibil de achiziționat prin creditare ipotecară, creditare prin programul guvernamental „Prima Casă” și beneficiați de prețuri promoționale la plata cash și pentru plata integrală sunt aplicate discount-uri plăcute asupra prețului.

Pentru achiziționarea unui apartament nou din complexul rezidențial „Tătărași Tower”, vă invităm să treceți pe pagina web a acestuia, unde găsiți și contactele biroului de vânzări a Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Tătărași Tower Residence, Tătărași Tower Iasi.

Unde se află Tătărași Tower?

str. Aurel Vlaicu, 54, Iași.

Termen de finalizare Tătărași Tower?

str. Aurel Vlaicu, 54, Iași – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Tătărași Tower în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Tătărași Tower din Iași?

Dezvoltătorul Tătărași Tower este – Tatarasi Tower.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC