Previzualizare foto – fotografie originală aici

Star Rezidential Muncii
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
bd. Basarabia, zona Titan, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

bul. Basarabia, zona Titan, Sector 3, București (Star Rezidential Muncii)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil

Schițe și prețuri în Star Rezidential Muncii

3 camere
75 m2
indisponibil
4 camere
125 m2
indisponibil

Star Rezidential Muncii pe hartă București

bd. Basarabia, zona Titan, Sector 3, București

Stadiul construcției Star Rezidential Muncii

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — ianuarie 2020

Stadiul construcției Star Rezidential Muncii - Spot 1, ianuarie 2020
Spot 1
ianuarie 2020
Stadiul construcției Star Rezidential Muncii - Spot 2, ianuarie 2020
Spot 2
ianuarie 2020
Stadiul construcției Star Rezidential Muncii - Spot 3, ianuarie 2020
Spot 3
ianuarie 2020
Stadiul construcției Star Rezidential Muncii - Spot 4, ianuarie 2020
Spot 4
ianuarie 2020
Stadiul construcției Star Rezidential Muncii - Spot 5, ianuarie 2020
Spot 5
ianuarie 2020
Stadiul construcției Star Rezidential Muncii - Spot 6, ianuarie 2020
Spot 6
ianuarie 2020

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon, spații comerciale
🟧 Încălzirecentrală termică individuală marca Vaillant
🟧 Lift2 lifturi pe fiecare scară
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente152
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană și 160 locuri de parcare acoperite
🟧 Regim inalțimeS+P+8E
🟧 Securitatepaza permanenta si supraveghere video
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere,3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe66.6 – 109.3 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Star Rezidențial Muncii” se află situat pe Bulevardul Basarabia, la sectorul 3 în municipiului București.

Descrierea cartierului și zonei de amplasare

Locuințele Complexului locativ „Star Rezidențial Muncii” sunt amplasate într-o zonă în plină dezvoltare și oferă rezidenților săi o viață fericită și complet împlinită. În apropiere de apartamente funcționează multe magazine alimentare, marketuri, sunt bănci, cafenele, pizzerii și restaurante. Foarte aproape se află Spitalul Clinic și Policlinica de Copii „Doctor Victor Gomoiu”, sunt clinici stomatologice, centre medicale private și farmacii. Pentru copii în această zonă se află Grădinița cu program prelungit nr. 239, Grădinița Vise, sunt câteva grădinițe private, este Școala Medie Cezar Bolliac, Liceul teoretic Hyperion și Colegiul Național „Emil Racoviță”. Nu departe se află Școala de Balet și Școala muzicală „Bravissimo Art School”. De asemenea în acest cartier sunt situate: Bazinul Olimpic și Bazinul „Lia Monoliu”, multe săli de fitness, cluburi și complexe sportive și sunt multe parcuri și locuri de odihnă pentru copii și părinți. Acest Complex locativ se învecinează cu Amfiteatrul Mihai Eminescu. Stațiile de transport în comun sunt așezate destul de aproape de locuințe. Distanța de la ansamblul rezidențial până la stația de Metrou Muncii este de 450 de metri și unde se ajunge pe jos în maxim 6 minute. Până în centrul capitalei (până la Piața Unirii) se parcurge o distanță de numai 3,8 km. Gara de Nord se află la 6,9 km de la apartamentele acestui bloc locativ. Aeroportul Internațional Băneasa este situat la o distanță de - 10,9 km, iar Aeroportul internațional Henri Coandăse află la – 19,3 km.

Tehnologia construcției și structura complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Star Rezidențial Muncii” este compus din două blocuri identice de apartamente. Acest Complex este bazat pe 3 principii generale: utilitate, durabilitate și confort. Construcția blocurilor locative este realizată din cadre din beton armat și are zidăria pereților efectuată din cărămidă eficientă energetic de la Porotherm. Fațada clădirilor este acoperită cu un strat de izolare cu termosistem Austrotherm cu plasă de fibră din sticlă. Apoi fațada imobilelor este finisată cu tencuială decorativă de o calitate excepțională de marcă Baumit, cu un nivel înalt de rezistență în timp indiferent de factori. Fiecare imobil este înălțat cu nouă nivele, unde este construit un subsol, plus un etaj la parter și 8 etaje locative. Pentru rezidenții – proprietari de autoturisme sunt organizate circa 160 de locuri de parcare, localizate la subsolul clădirilor. Fiecare bloc locativ dispune de câte o scară, ambele scări sunt identice și sunt deservite de câte două ascensoare moderne și silențioase, care circulă inclusiv până la nivelul parcărilor subterane. Spre locurile de parcare este prevăzută o rampă de acces cu sistem pentru degivrare. Parterul caselor din partea frontală este dedicat spațiilor comerciale, iar restul spațiilor din spate este folosit pentru parcarea autoturismelor. Blocurile locative dispun de pază permanentă și au conectate un sistem de supraveghere video.

Descrierea unităților locative din ansamblul rezidențial „Star Rezidențial Muncii”

Complexul Locativ dispune de un număr total de 152 de apartamente luminoase și moderne. La dispoziția cumpărătorilor sunt oferite locuințe cu două, trei și cu patru camere cu spații generoase. Schemele apartamentelor sunt foarte confortabile, bine gândite și toate locuințele dispun de balcoane și terase, suprafața cărora poate ajunge până la 15 mp. Apartamentele cu 2 camere sunt construite cu suprafața de la 55 mp până la 90 mp. Suprafața locuințelor cu 3 camere ajunge până la 110 mp, iar pentru unitățile locative cu 4 camere suprafața este de 150 mp. Beneficiarii primesc apartamente complet finisate în variantă de lux, cu pereții interiori prelucrați cu tencuieli mecanizate BAUMIT, sunt acoperiți cu glet și sunt finisați cu vopsea lavabilă, precum și tavanele la fel au trecut această procedură, pardoselile la fel sunt turnate și placate cu gresie și parchet. La intrare în fiecare apartament sunt montate uși metalice de marcă Maco. Ferestre instalate sunt cu profil din PVC, cu geam tripan, în șase camere, cu dublă garnitură și sistem dual protect. Instalațiile de încălzire sunt montate din PEX rezistent la peste 6 atmosfere cu țeavă realizată din multistrat cu barieră de oxigen. Fiecare locuință are instalată câte o centrală termică de marcă Vaillant, care este conectată la calorifere. Instalațiile sanitare sunt efectuate din PPR. Camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare de import de cea mai bună calitate. Instalațiile electrice sunt executate din cupru. Toate unitățile locative sunt racordate la toate utilitățile și sunt contorizate individual. Balcoanele și terasele sunt prevăzute cu scurgere direct în canalizare. Locurile pentru aparatele de aer condiționat sunt prevăzute la fel cu scurgerea condensului direct în canalizare.

Pentru mai multe informații detaliate despre apartamentele din ansamblul rezidențial „Star Rezidențial Muncii”, compartimentările acestora, poze, contacte și despre toate posibilitățile de achiziționare a locuințelor direct de la Dezvoltator, puteți accesa pagina web a „Star Construct”.

Mai multe detalii despre acest complex

Unde se află Star Rezidential Muncii?

bd. Basarabia, zona Titan, Sector 3, București.

Termen de finalizare Star Rezidential Muncii?

Star Rezidential Muncii – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Star Rezidential Muncii în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Star Rezidential Muncii din București?

Dezvoltătorul Star Rezidential Muncii este – Star Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC