Star Construct

Star Construct

Construiește imobile din 2016

Pune o întrebare despre dezvoltator Star Construct

Lăsați un mesaj
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon

Toate complexuri Star Construct pe hartă

Construiește complexuri locative în București

Complexuri rezidențiale vândute  21 obiecte

Kappa Residence Ghencea
Finalizat în 4 tr. 2020
București, str. Funigeilor, zona Prelungirea Ghencea, Sector 5, București
Star Villas Aparatorii Patriei
Finalizat în 4 tr. 2018
București, zona Aparatorii Patriei, Sector 4, București
Crivatului Residence
Finalizat în 1 tr. 2020
București, bd. Decebal, zona Decebal, Sector 3, București
New World Residence
București, sos. Vitan-Bârzești, Vacaresti
Drumul Taberei Residence 2
București, str. Valea Oltului, zona Drumul Taberei, Sector 6, București
Magurele 1
București, str. Lacului, zona Alexandriei, Măgurele

Despre companie de construcție Star Construct

Compania Star Construct București a luat ființă în anul 2016 și are ca și obiect de activitate construirea de ansambluri imobiliare, dar împlinește cu succes și rolul de agenție imobiliară. Aceasta are în portofoliu anunțuri imobiliare de închirieri și vânzări apartamente și case situate în ansambluri rezidențiale noi, dar și în cele vechi. Totodată, compania oferă și servicii de evaluare și consultanță imobiliară.

Până în prezent, Star Construct București are 38 de proiecte de ansambluri rezidențiale, unele fiind finalizate, altele în curs de execuție. La doar 20 dintre acestea mai pot fi achiziționate locuințe direct de la dezvoltatorul imobiliar, restul fiind vândute în întregime.

Pentru cei care doresc să își schimbe apartamentul în detrimentul unei case, dezvoltatorul a construit Star Villas Apărătorii Patriei, un ansamblu rezidențial format din 14 vile cu suprafețe cuprinse între 216mp și 301mp. Situat pe strada Drumul Jilavei, în apropierea stației de metrou Apărătorii Patriei și cu acces către mai multe puncte de interes din zonă, ansamblul pune la dispoziție vile construite într-un stil arhitectural de tip englezesc. Acestea dispun de un regim de înălțime cu parter și 2 etaje + pod.

Star Construct București dispune de o ofertă variată în ceea ce privește apartamentele cu 2 și 3 camere. În funcție de zona dorită, puteți alege dintre ansamblurile rezidențiale situate în zone precum Titan, Parcul Tineretului, Dristor, Bragadiru, Baba Novac și nu numai. Prețurile per metru pătrat oscilează în funcție de zonă și de dotări, astfel că pentru o locuință din Star Rezidențial Bragadiru se va plăti 723 euro/mp, în timp ce prețurile pot urca și la 1701 euro/mp în Star Rezidențial Decebal.

Dezvoltatorul imobiliar are o gamă diversă de locuințe și prețuri, dar și oferte promoționale cu avans 0% și cu alte beneficii (bucătărie utilată complet, aer condiționat etc). De asemenea, dacă achitați locuința cu banii jos puteți beneficia de bonusuri consistente.