Star Construct

Proiecte dezvoltator Star Construct

Construiește începând cu 2016
star-construct.ro
2 proiecte
în construcție
20 proiect
finalizat
Toate orașe
București
Bragadiru
Măgurele

Despre dezvoltator Star Construct

Compania Star Construct București a luat ființă în anul 2016 și are ca și obiect de activitate construirea de ansambluri imobiliare, dar împlinește cu succes și rolul de agenție imobiliară. Aceasta are în portofoliu anunțuri imobiliare de închirieri și vânzări apartamente și case situate în ansambluri rezidențiale noi, dar și în cele vechi. Totodată, compania oferă și servicii de evaluare și consultanță imobiliară.

Până în prezent, Star Construct București are 38 de proiecte de ansambluri rezidențiale, unele fiind finalizate, altele în curs de execuție. La doar 20 dintre acestea mai pot fi achiziționate locuințe direct de la dezvoltatorul imobiliar, restul fiind vândute în întregime.

Pentru cei care doresc să își schimbe apartamentul în detrimentul unei case, dezvoltatorul a construit Star Villas Apărătorii Patriei, un ansamblu rezidențial format din 14 vile cu suprafețe cuprinse între 216mp și 301mp. Situat pe strada Drumul Jilavei, în apropierea stației de metrou Apărătorii Patriei și cu acces către mai multe puncte de interes din zonă, ansamblul pune la dispoziție vile construite într-un stil arhitectural de tip englezesc. Acestea dispun de un regim de înălțime cu parter și 2 etaje + pod.

Star Construct București dispune de o ofertă variată în ceea ce privește apartamentele cu 2 și 3 camere. În funcție de zona dorită, puteți alege dintre ansamblurile rezidențiale situate în zone precum Titan, Parcul Tineretului, Dristor, Bragadiru, Baba Novac și nu numai. Prețurile per metru pătrat oscilează în funcție de zonă și de dotări, astfel că pentru o locuință din Star Rezidențial Bragadiru se va plăti 723 euro/mp, în timp ce prețurile pot urca și la 1701 euro/mp în Star Rezidențial Decebal.

Dezvoltatorul imobiliar are o gamă diversă de locuințe și prețuri, dar și oferte promoționale cu avans 0% și cu alte beneficii (bucătărie utilată complet, aer condiționat etc). De asemenea, dacă achitați locuința cu banii jos puteți beneficia de bonusuri consistente.