Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Ghica Apartments
în București

Prețul / m2
de la ‍1 082 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Grozdea, 10A, zona Baicului, sector 2, București

Schițe și prețuri în Ghica Apartments

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 18 martie
Studiouri35.15–45.65 m2de la ‍1 082 € +TVA / m2de la ‍39 480 € +TVA
2 camere56.95–89.55 m2de la ‍1 203 € +TVA / m2de la ‍68 880 € +TVA
3 camere75.6–97.25 m2de la ‍1 198 € +TVA / m2de la ‍92 400 € +TVA
4 camere102.37–125.78 m2de la ‍1 284 € +TVA / m2de la ‍131 460 € +TVA

Ghica Apartments pe hartă București

str. Grozdea, 10A, zona Baicului, sector 2, București

Etape dezvoltare

Ghica Apartments
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare0 2024

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţispațiu de joacă pentru copii, localizarea în apropiere de centre comerciale
Încălzirecentrală termică
Liftda
Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
Număr apartamente290
Parcaresubterana și supraterană
Regim inalțimeS+P+3E-5E
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduribeton
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisaje moderne
Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente35.15–125.78

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre zona de amplasare a complexului rezidențial

Ansamblul locativ „Ghica Apartments” este perfect amplasat, într-o zonă foarte confortabilă și locuințele noi se găsesc așezate pe strada Grozdea, la numărul 10A și pe strada Baicului, la numărul 55, în zona cartierului Baicului din sectorul 2, în orașul București. Apartamentele noi sunt excepțional localizate în apropierea multor puncte de interes și în proximitatea centrelor comerciale Mega Mall și Veranda Mall, de asemenea în proximitate se găsesc diverse localuri de agrement, sunt cafenele și restaurante și nu departe se află parcuri și lacuri așa ca: Lacul și Parcul Tei, Lacul Fundeni și Parcurile Plumbuita, Lunca Florilor și Râul Colentina. Pe o rază de la 500 metri până la 800 de metri funcționează supermarketurile Mega Image, Lidl, Profi City, Kaufland, Carrefour și nu departe este Piața Agricolă „Antrefrig”, Piața Obor și Piața Delfinului. În această zonă este oficiu poștal, sunt sălile de fitness Energy Sports și Vertical Spirit, iar pentru copii în apropiere de casă funcționează școli și grădinițe private și de stat. La o distanță de doar un kilometru față de complexul rezidențial se află Autogara Obor, până unde pietonal de ajunge în сel mult 12 minute. Zona de amplasare a locuințelor noi este una cu o infrastructură de transport foarte bine dezvoltată pe unde circulă autobuze, tramvaie și nu departe sunt stații de metrou. De la ansamblul locativ „Ghica Apartments” până în centrul Bucureștiului este o distanță de circa 6 km, până la Gara de Nord din capitală sunt de parcurs aproape 5 km și Aeroportul Internațional Henri Coandă este la 17 km, iar Aeroportul Aurel Vlaicu la 9,3 km.

Caracteristica generală a proiectului

Complexul rezidențial „Ghica Apartments” reprezintă o comunitate modernă de locuințe confortabile dezvoltate la cele mai înalte standarde și în conformitate cu toate normele și cerințele în vigoare. Proiectul locativ este proiectat cu un regim mixt de înălțime cu un Subsol plus Parter plus 5 Etaje și plus Etajul 6 este construit retras. Structura de rezistență este realizată cu mare răspundere pe cadre din beton armat și pereții sunt zidiți din materiale termic și fonic eficiente și sunt instalate ferestre calitative. La parterul blocului rezidențial Ghica 1 este prevăzut un spațiu comercial și la casa scării funcționează lifturi silențioase.

În incinta complexului locativ accesul este securizat și în interiorul proiectului imobiliar este cu mare grijă amenajat un loc de joacă modern, pentru copiii rezidenților. Și în curte sunt organizate alei de promenadă cu spații verzi plantate. Locurile de parcare sunt prevăzute atât subterane cât și supraterane.

Apartamente la standarde superioare de confort

Proiectul locativ rezidențial „Ghica Apartments” concepe 290 de apartamente spațioase și ingenios proiectate, ce sunt oferite în vânzare într-o mare varietate de compartimentări. Pentru alegere disponibile sunt locuințe cu o cameră de tip Studio și apartamente cu 2, 3 și 4 camere, ce au suprafețele de la 35,15 mp până la 125,78 mp. Facilită locuințele de spații generos vitrate și au balcoane cu balustrade din sticlă securizată. Se vând apartamentele cu finisaje de Premium calitate, ce au modele moderne și sunt alese cu bun gust. În folosință toate unitățile locative se predau utilate și cu toate instalațiile inginerești complet realizate (sanitare, termice, electrice), cu centrale termice instalate și cu toate utilitățile racordate (apă, gaze naturale, curent electric și sistem de canalizare) și acestea sunt individual contorizate.

Proiectul imobiliar este dezvoltat de către compania „MediaCity Building Trust”, care are o experiență de peste 25 de ani de activitate. Pentru a contacta direct cu managerii de vânzări ai Dezvoltatorului vă invităm să treceți de pe pagina noastră pe site-ul web al complexului imobiliar „Ghica Apartments” de pe care vă puteți programa cu o vizionare la apartamentele noi și de unde puteți afla mai multe informații detaliate despre complexul locativ.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Ghica Apartments?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Ghica Apartments?

str. Grozdea, 10A, zona Baicului, sector 2, București.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Ghica Apartments în București?

Se oferă spre vânzare studiouri, 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă metru pătrat în Ghica Apartments?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1082 € +TVA.

Termen de finalizare Ghica Apartments?

Ghica Apartments – finalizare în 2024.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC