Previzualizare foto – fotografie originală aici

Kappa Residence Ghencea
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Funigeilor, zona Prelungirea Ghencea, Sector 5, București

Mai detaliat despre blocuri

Bloc 1
str. Funigeilor, zona Prelungirea Ghencea, Sector 5, București (Bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil
Bloc 2
str. Funigeilor, zona Prelungirea Ghencea, Sector 5, București (Bloc 2)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Kappa Residence Ghencea pe hartă București

str. Funigeilor, zona Prelungirea Ghencea, Sector 5, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică în condensaţie, aparat de aer condiţionat inclus
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente216
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțime4
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje premium
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe55–80 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare, vecini și distanțe reale

Ansamblul locativ „Kappa Residence Ghencea” se află localizat într-o zonă verde, unde sunt construite în general case cu regimuri mici de înălțime și unde este liniște, dar și de unde este acces ușor către toate punctele de interes din capitală. Blocurile locative se află poziționate în zona Prelungirea Ghencea, pe strada Funigeilor, sectorul 5 din orașul București.

În apropiere de locuințe funcționează supermarket-ul Mega Image Shop & Go, la aproximativ un kilometru este supermarket-ul LIDL și în proximitate sunt cafenele, pizzerii, nu departe se află complexul sportiv „Timex Fitness Club”, sunt saloane de înfrumusețare și la circa 4 km se află magazinele Dedeman, Selgros și Kaufland.

Pentru copii în apropiere de casă sunt o mulțime de instituții educaționale: Grădinița „Good Start”, Grădinița „Sfântul Andrei”, Grădinița GPS „Micii Campioni”, Grădinița și Școala primară „Maryland”, Școala „Academia Simetric” și Școala Primară și Gimnazială „Pro Ingenio”.

Lângă complexul de locuințe noi sunt stații cu mijloace de transport în comun cu linii de autobuz și sunt de parcurs doar 4 minute pe jos până la stația STB și în doar 20 de minute se va ajunge până la viitoarea Stație de Metrou Brâncuși de pe Magistrala M5 din București.

Este o distanță de aproximativ 9 – 10 km până la Piața Unirii din București și circa 10 – 11 km până la Gara de Nord din capitală. Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se află localizat la o distanță de 22,9 km față de complexul locativ „KAPPA Residence Ghencea” și sunt 33,1 km de parcurs până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”, Băneasa.

Detalii constructive și informații de amenajare a complexului rezidențial

Complexul imobiliar „Kappa Residence Ghencea” este format din 2 blocuri locative cu un regim de înălțime cu Parter și 3 Etaje de apartamente.

La realizarea imobilelor sunt folosite materiale calitative de construcții și sunt aplicate cele mai inovative idei și tehnologii performante. Blocurile rezidențiale au un grad sporit de rezistență seismică și sunt realizate cu o structură constructivă pe cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare formate din zidărie cu grosimea de 30 cm din cărămidă termo eficientă Porotherm precum și pereții interiori perimetrali ai apartamentelor, la fel ca și compartimentările interioare sunt la fel realizate din cărămidă fonic eficientă. Ambele blocuri locative au instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC și cu geam termopan de tip „four season” cu acoperire low-e.

La dispoziția rezidenților în complexul locativ „Kappa Residence Ghencea” sunt oferite supraterane locuri de parcare. Și accesul către complexul de locuințe se face prin străzi asfaltate cu sisteme de iluminat stradal.

Facilitățile apartamentelor și informații de amenajare

Proiectul locativ „Kappa Residence Ghencea” prezintă un total de 216 unități locative eficient compartimentate cu modele funcționale de garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere decomandate. Locuințele sunt proiectate cu bucătării închise și au balcoane deschise. Suprafața apartamentelor variază între 55 mp – 80 mp.

Proprietățile locative se predau în folosință finisate și materialele de finisare interioară sunt oferite la alegerea cumpărătorului. Pereții interiori din apartamente sunt calitativ tencuiți cu tencuială de minim 2 cm grosime și sunt finisați cu glet de interior, plus placaje cu gresie, faianță și parchet.

Toate instalațiile sanitare sunt puse până la poziții și sunt de marca Romstal. Pentru fiecare locuință individual sunt instalate centrale termice în condensații proprii de marca Ariston sau Buderus cu puterea de 24 Kw, precum și instalațiile termice inclusiv sunt montate și conectate. Toate instalațiile electrice, ce sunt dotate în locuințe sunt din cupru și sunt conduse prin țevi PVC, în locuințe sunt instalate prize și întrerupătoare de import Franța de firma LeGrand. Și fiecare din apartamente are instalat și inclus în preț câte un aparat de aer condiționat în zona de living.

La intrare în fiecare apartament este instalată ușă de acces cu antiefracție, care este din metal îmbrăcată cu placă din MDF și este aleasă de la firma Beymay.

Ambele blocuri rezidențiale se dau în exploatare cu racordare la toate utilitățile generale și fiecare apartament se contorizează separat la apă, gaz și curent electric.

Ansamblul imobiliar „KAPPA Residence Ghencea” este dezvoltat de către compania „Star Construct”, care oferă o gamă largă de servicii de consultanță imobiliară, consultanță financiară și creditară.

Sunteți invitați să vizitați pagina web a complexului locativ „KAPPA Residence Ghencea”, unde sunt afișate mai multe informații și detalii despre apartamentele noi din zona Prelungirea Ghencea, despre metodele de plată acceptate și unde găsiți toate contactele directe către Dezvoltator.

Unde se află Kappa Residence Ghencea?

str. Funigeilor, zona Prelungirea Ghencea, Sector 5, București.

Termen de finalizare Kappa Residence Ghencea?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Kappa Residence Ghencea în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Kappa Residence Ghencea din București?

Dezvoltătorul Kappa Residence Ghencea este – Star Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC